-
Mene to niti žalosti niti veseli. Za članak mislim da je jad i bijeda i da je tužno da takvi zlonamjerni i maliciozni neprofesionalci formiraju javno mišljenje.
Pjesme kakve je pjevao za vrijeme Domovinskog rata postupak je usko vezan uz ratna zbivanja i okolnosti i dio je folklora svih vojnika u ratu bilo gdje na Zemlji. Perković danas mladim generacijama ne šalje fašističku nego domoljubnu poruku, a s čime neki dolaze na koncert - donijeli su iz svojih domova. Jadno je isticati nešto čega više nema u njegovim pjesmama a isovremeno niti ne pokušati naći nešto što iole vrijedi.
Mene više zabrinjava to što desna vlada na najbesramniji način zloupotrebljava nacionalne osjećaje, korumpirana je i štiti korupciju, javno navješta legalizaciju pljačke građana preko novih daća pa će sad, kao i u prijašnjim scenarijima, opet u prvi plan gurati sve koji mogu potkuriti domoljubne osjećaje jer eto "imamo Hrvatsku".
Kad se kriza stiša, opet će se odricati Perkovića kao "poroda od tmine" a cijelo to vrijeme naši tinejdžeri u najvećem postotku zapravo slušaju najgoru ćirilicu. To je valjda bolje nego da slušaju recimo "Moj dida i ja".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma