-
Zalosno
I ja bi skakala na ovom topicu i to bas od srece sto mi djeca nemoraju odrastati tamo i sto sam ih ovdje u Canadi totalno izolirala od naseg pucanstva koje ne da je ustaski(ili cetnicki) nastrojeno nego je to blagi uzas.
Kad se samo sjetim 92 i mog dolaska ovdje(a dosla sam iz Bosne) i pitanja velikih Hrvata da li znam pjesmu cavoglave i silnih zabava gdje djeca da djeca od nekih 15 godina se busaju u prsa i svi su za dom spremni..........a ja konobarisem da bi imala sta jesti i da mi sestra koja je tada imala 14 godina mogla ici u skolu.......pa nemam pojma gdje su mi mama i tata a telefoni nerade.......pa me prozivaju u restoranu hrvaticom iz glavnog grada republike srpske.......a nedaleko srpski klub pa si jedni drugima pale auta u po Canade...........Mrznja...........i jos uvijek postoji kad se dozvoli da takava persona bude na necemu sto je namjenjeno nasoj djeci.
Hvala bogu dragom sto sam ovdje a hvala i cetnicima koji su me otjerali iz Bosne a i ustasama koji su mi pokazali da mi nije mjesto ni u Hrvatskoj.
Draga demokracija.
Samo da se izjasnim ja sam djete oca katolika(hrvata rodjenog u Zupanji) majke muslimanke(rodjene u Banja Luci), baka(tatina mama) srpkinja) i gdje ja pripadam o da u Canadu :D :D :D
Mrznja je najgora stvar na svijetu a cinjenica da je jos uvijek sire je jos gora.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma