-
ma braniteljski staž (i neke "ratne zasluge") herr perkovića ne dovodim u pitanje (mada sve što o tome znam i nije nešto stoposto provjereno, premalo imam informacija da bih o tome donosila bilo kakav sud). no, moram reći da mu to svakako nije neki bianco check da si sve što poželi može dozvoliti u ovoj zemlji. nije jedini koji se borio, jelte. a na ostalo što je krumpirić napisala (i što potpisujem), dodala bih da mi lik nikad bio previše simpatičan jer jednostavno to nije moja furka i možda bi tu sve stalo na onoj poznatoj de gustibus... da nije zapjevao "jasenovac...". iako i sve ostalo upućuje na takav mentalan sklop, ajd de, ne mora, i sve drugo se može halaliti (ako je to nekome kao nešto jako bitno, ajd de), al ovo.. no way. tu prestaje moja tolerancije njegove netolerancije, tj. mržnje prema onome što se ne uklapa u njegovu (već ofucanu, jer toliko puta ponovljenu) predodžbu o ljubavi prema bogu, domovini i obitelji. stvarno se tu vodim za onom rečenicom: ako mrziš u ime hrvatske, onda si i ti protiv nje. i nema opravdanja i nema pomilovanja za osobe preko čijih usana su tako grozomorne riječi prešle. samo osuda, jasna i glasna, jer toliko su to grozne riječi da imam utisak da bi i šutnja i nezainteresiranost za takvo što značilo suučesništvo (s moje strane). barem u mom (moralnom) univerzumu.
(ujedno bi ovo bio i odgovor ivani2, jel treba osuditi)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma