-
bolna leđa
jel netko zna što znače grozni bolovi u leđima, al samo prije buđenja, negdje od 5 ujutro pa dok se ne dignem. čim se dignem sve dobro i kroz dan nikakvih bolova
a po noći se jedva okrenem na drugu stranu
hm?
-
Nisi napisala u kojem dijelu leđa. Mene područje križa toliko boli po noći da nekad probudim MM-a da me okrene jer se ne mogu pomaknuti. Ako je to, proći će jer mi je tako bilo i nakon prvog poroda. Naime, ja sam si to onak laički protimačila da se zdjelica vraća u prvotne proporcije. Skužih to po odjeći. Nakon prve trudnoće to se smirilo nakon 2 godine, a evo i sad je puno rjeđe nego prije pola godine.
-
srednji dio leđa.
dvije godine ti je trajalo??!!
strašno.
mene je poslije prvoga djeteta bolila baš zdjelica i kukovi, nije tako jako i trajalo je možda pola godine
a, dobro, mislim ak se vraća na svoje mjesto, onda nek boli :D
-
Trebala bi provjeriti i madraci jastuk i kupit dobar anatomski jastuk, a ako je moguće i madrac.
A bilo bi dobro i pitat stručnjaka, jer je kralježnica jako važna i nije za zezat se s tim.
-
Mene su 3 mjeseca nakon poroda ledja rasturala...zbog toga sto sam stalno nosala malenu, a i dojili smo samo sjedeci (vidim da i ti imas malu bebu). Jedva sam se ustajala sa kreveta, a bome i svako okretanje sam osjecala.
Onda sam malo-po-malo prestajala sve to i ledja su manje boljela..
-
lose drzanje i jednolican posao koji lose opterecuje ledja su najcesci uzroci takvih bolova....
radje nego podesavanja okoline (tip promijenit krevet ili jastuk), bilo bi dobro razmislit o nekakvim vjezbicama za ledja, stabilnost trupa i slicno...
bolje drzi na duze staze!
-
nije stvar u krevetu ni u jastuku, vec sam ih par promijenila, a imam sve dobre neke
mislim da bi imalo veze sa porodom i sa time što sam potpuno zanemarila vježbanje i dobro držanje zbog ritma života - čitaj ludnice...
-
možda da odeš fizijatru da malo pogleda ili eventualno snimi.
kosti se nakon poroda vraćaju u prvobitni položaj, ali nekad ne u pravom smjeru i onda to boli. i nije dobro ako dugo boli.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma