-
Nije to bas tak jednostavno. Naime, strucna sluzba skole sastavlja razrede po nekakvim kriterijima (socijalni, broj muskih i zenskih, blizina stanovanja, ne znam ni ja...). Razredi su kojiput ograniceni brojem djece, pa to ne ide. Koji su stvarni razlozi za tu odluku, a koji bi mogli biti VALJANI? Tu treba paziti, za svaki slucaj, ako ne uspijes prebaciti dijete, mogla bi mu otezati zivot u tom razredu. Ili sebi...
Da li u paralelnom razredu ima vise vrsnjaka tvog djeteta s kojima se on zna od ranije i bolje slaze?
Probaj porazgovarati sa strucnom sluzbom ili ravnateljem, onak neformalno, uz najavu.
Dobro razmisli o tome sto ces reci (i zapisi si) pa onda probaj. Smisli neki prihvatljivi set razloga, da ne bude samo nezadovoljstvo uciteljicom (vidjela sam topic o 2. razredu - komentar o -3 iz lektire). Argumentiraj kako najbolje znas i umijes. Pazi da ne gazis jako po osoblju (nije bas produktivno zaliti se na uciteljicu, skole vrlo cesto jako stite svoje osoblje cak iako nije sve sjajno i bajno...). Nekako imam dojam da je lakse promijeniti skolu nego razred, a mozda se i varam. Da sam u takvoj situaciji, ja to ne bih mogla izvesti (jer je moj sin u jedinom njemackom razredu) pa nisam razmisljala o toj mogucnosti. No, svi zelimo najbolje za svoje dijete, pa ne vidim razloga zasto ne bi probala...
Kako god odlucis, sretno! I ja bih trazila najbolje za svoje dijete.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma