-
Patronažna sestra
evo jedno glupo pitanje....
kada (prije poroda ili nakon) i gdje (prema mjestu stanovanja?- dom zdravlja? koga pitati?) se treba dogovoriti za dolaske patronažne sestre?
-
ja ju zvala kad sam dosla iz bolnice i taj isti dan je dosla a mislim da po mjestu stanovanja najblizi dom zdravlja zoves patronaznu pitaj svog ginekologa
-
ja ju uopce nisam zvala, dosla je sama.
mislim da njih salju, bar kod nas.
isti dan kad sam izasla iz bolnice je dosla.
-
ni ja ju nisam zvala, ali sam kod svog ginekologa ispunila neki obrazac koji se šalje patronažnoj službi i evo, bila mi je jučer, dakle koja 2 tjedna prije poroda. ostavila mi je broj mobitela i rekla da ju nazovem drugi dan kad dođem iz bolnice da nas dođe posjetiti i to je to...
-
mm zvao najbliži dom zdravlja, meni došla 1. dan - to mi je puno značilo
-
Administratorica
u zg moraš zvati dom zdravlja gdje pripadaš (ako nisi rodila u bolnici u koju spadaš, onda automatski šalju tvoje podatke patronažnoj). naša je došla dan nakon što sam došla iz bolnice
-
Ja sam rodila na Sv.Duhu i oba puta su došle odmah isti dan kad sam stigla doma, tj; nazvale su nas doma prije toga da se dogovorimo kako nam odgovara. Došla je toliko puta koliko sam htjela tj; koliko smo dogovorile da je potrebno zbog pupka i mogu reći još da je (posebno ova što je bila za drugo dijete) predivna!
-
Nama je još, u rodilištu došla neka njihova "šefica", uzela podatke i adrese i onda je patronažna došla 3.dan nakon što smo izašli (bio je praznik, inače bi došla 2. dan)
-
Mi smo svoju morali praktički nagovarati da dođe. Baš joj se nije dalo, i došla je samo jednom.
Zaključila je da već sve sami znamo, a ja sam ju baš htjela pitati neke stvari vezano za pupak.
Sljedeći put, ako ga bude, ću zvati u neki drugi dom zdravlja.
-
Ja sam došla iz rodilišta na Veliki Petak, pred Uskrs, i patronažnu smo uspjeli dobiti tek u utorak poslije Uskrsa
. Srećom je mm na svom nećaku uvježbao kupanje i prematanje, inače :? .
-
-
i ja sam u dugavama i sestra ivana je moja patronazna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma