-
Koliko nakon poroda i simptomi
Zanima me kako i kada najranije mogu znati da sam trudna ako još nakon poroda nisam dobila menstruaciju?
-
pošto prvo ide ovulacija a onda menstruacija, možeš biti trudna i bez da si dobila mengu
i to kao što je reako moj gynich, vrlo brzo, ovisi o hormonima
današnji testovi su prilično pouzdani i mislim da detektiraju trudnoću već u prvim tjednima
-
Ja im ne vjerujem jer sam prvi puta radila taj kućni i bio je negativan,a bila sam trudna,a za ovulaciju znam-baš me zato zanima kako znati da si trudna,jer menge još nema pa ne može kasniti
-
da, nezgodna situacija
ja obično ima neki feeling da sam trudna, ali naravno, nije to nešto na što se možeš osloniti
čak sam čitala i kako se možemo prevariti misleći da je prva menga-menga, a ono može biti sto drugih stvari, tipa spontani...
-
Možeš napraviti pretragu na beta-HCG u krvi, njegova razina može reći nešto o trudnoći. A testovi mogu biti nepouzdani posebno ako se rade prerano. Osim toga, preostaje još uzv kod doktora - ali to vjerojatno ima smisla tek ako barem jednom od gore spomenutih metoda utvrdiš mogućnost trudnoće, jer ako se uzv napravi prerano - može ispasti da ničeg nema.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma