Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Koliko nakon poroda i simptomi

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Koliko nakon poroda i simptomi

Zanima me kako i kada najranije mogu znati da sam trudna ako još nakon poroda nisam dobila menstruaciju?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pošto prvo ide ovulacija a onda menstruacija, možeš biti trudna i bez da si dobila mengu
    i to kao što je reako moj gynich, vrlo brzo, ovisi o hormonima
    današnji testovi su prilično pouzdani i mislim da detektiraju trudnoću već u prvim tjednima

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja im ne vjerujem jer sam prvi puta radila taj kućni i bio je negativan,a bila sam trudna,a za ovulaciju znam-baš me zato zanima kako znati da si trudna,jer menge još nema pa ne može kasniti

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da, nezgodna situacija
    ja obično ima neki feeling da sam trudna, ali naravno, nije to nešto na što se možeš osloniti

čak sam čitala i kako se možemo prevariti misleći da je prva menga-menga, a ono može biti sto drugih stvari, tipa spontani...

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Možeš napraviti pretragu na beta-HCG u krvi, njegova razina može reći nešto o trudnoći. A testovi mogu biti nepouzdani posebno ako se rade prerano. Osim toga, preostaje još uzv kod doktora - ali to vjerojatno ima smisla tek ako barem jednom od gore spomenutih metoda utvrdiš mogućnost trudnoće, jer ako se uzv napravi prerano - može ispasti da ničeg nema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •