Pokazuje rezultate 1 do 50 od 57

Tema: preporuka za dobru knjigu o odgoju djece

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

montessori pristup mi je super . imas raznih knjiga i prirucnika. ali to je vise prakticno svakodnevno rjesavanje problema pod motom "pomozimi da to ucinim sam". u odgoju, ja sam se ravnala po searsu i bome, sve ulozeno je stostruko vraceno. ali bas sve... doduse okolina me znala pitati sa koje je to stranice kad bi nesto radila, ali evo ovih 5 godina je moj mali dobio mojih 150% i to se tocno vidi. bio bi sretniji da ga seka nije poremetila u njegovom carstvu kad se rodila, ali se vidi da je povezan.

Mila majka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2016

Početno

Citiraj elor prvotno napisa Vidi poruku
    montessori pristup mi je super . imas raznih knjiga i prirucnika.
    Imaš li možda neki konkretni naslov koji ti je bio dobar?
    Da, Sears je i meni dosta pomogao. Jedina mi je zamjerka što se puno ponavlja i često puta sam imala osjećaj da se već u uvodnom poglavlju sve već kaže. No, ono što kaže je super i vjerujem da je veselje moga bebača u čvrstoj povezanosti i s načinom na koji se prema njemu ophodimo. Nadam se!

Peterlin
    Puuuuno ti hvala!
    Vidim da ističeš knjigu Penelope Leach "Prvo djeca".
    Upravo ju čitam i ona mi je (ako se sjećaš one druge teme o baki ili jaslicama na kojoj sam gnjavila ima li tko literaturu o toj dvojbi pa si me uputila na onaj hrvatski tekst, HVALA i za to)) došla kao naručena jer mi je dala detaljnije odgovore na pitanja koja su me kopkala. Predivna je i tako potrebna, otvara oči za mnoge stvari koja se uzimaju zdravo za gotovo, odista daje misliti.
    A tvoj popis ću si sprintati i zalijepiti bilježnicu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •