-
CAM-ova AS
Jel ima neko iskustva sa njihovim AS? Cine mi se ok, ali ne vidim da ih spominjete pa se bas pitam iz kog razloga?
-
Mi smo imali Cam kolica, 3u1, i bili jako zadovoljni s AS.
-
To je ona skroz mala! Nama treba veca (9-36 kg). Ima tri grupe i bas mi se cini dobra, ali ne znam iskustva
-
Tu ti ne mogu pomoći, veća nam je maxi-cosi, ali vjerujem da je i Cam jako dobra, mi smo prilično spontano kupili ovu drugu, definitivno ne jer smo prvom bili nezadovoljni...najvažnije ti je kako se montira, to svakao isprobajte kad budete kupovali.
-
Mi smo bili zadovoljni. Camova AS pricvrscuje se s pojasevima i nije na onaj klik. To moze biti nedostatak zelis li je brzo nataknuti na kolica, a potom vratiti u auto. Montaza nije teska, ali moze potrajati (ja bas nisam spretna s time). Kako je nisam vadila (kolica gotovo da i nismo vozili), uopce mi nije smetalo. Cini mi se malo komotnijom, prostranijom od vecine stolica i to joj je plus. Mislim da je to jedna sasvim ok, dobrosluzeca AS. Spremit cu je svakako, dode li nam, nadam se, jos jedna beba.
-
Čitala sam da su Camove Ciao lusso i Bye-bye AS loše prošle na crash testovima, iako imaju atest
-
Hvala na odgovorima. Ipak smo se odlucili za Maxi Cosi
-
Evo kad sam već našla a isto mi se CAM Ciao Lusso svidio:
"Besonders negativ hingegen fielen die beiden Kindersitze TeamTex Safety Baby Basic (Versuch: rückwärts gerichtet mit P 1
-
Administrator foruma
jel možeš možda napisati prijevod?
-
Ja ću nabrzak, seljački iz glave:
Naročito su se lošima pokazale ove dvije sjedalice: TeamTex Safety Baby Basic (testirana u smjeru suprotnom smjera vožnje lutkom P 1
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma