Moj razlog je bilo plakanje svaku večer, uz tiskanje. Nisu to bile kolike u pravom smislu ali teško smo kakali... Pa sam na forumu našla temu na kojoj je mikkanekome tko je pitao predložila da podrži dijete nad pelenom... Sljedeću večer kad mi je maleni počeo tiskati i plakati, ja sam poslušala savjet i ostalo je povijest
Prvo kakanje u kahlicu/vajdlicu popraćeno je ogromnim osmjehom mojeg djeteta na koji sam se ja rasplakala od sreće.
Još nešto: kopkalo me dal ne tjeram dijete na nešto na što ono nije spremno (ova razmišljanja imamo zahvaljujući lobiju jednokratnih pelena), pa sam pitala kako i kad su nas naše mame odvikavale od pelena. Kažu mi mama i svekrva sa 6mj su nas stavljali na kahlicu pa što napravimo napravimo. Znači nikakvo čitanje znakova, samo stavljanje na kahlicu pa što pogodiš. I opet sam živa i zdrava, ništa mi ne fali. Pa koliko je onda to bilo bolje ili lošije od današnje prakse neka svatko prosudi kako želi.

nekome tko je pitao predložila da podrži dijete nad pelenom... Sljedeću večer kad mi je maleni počeo tiskati i plakati, ja sam poslušala savjet i ostalo je povijest
Prvo kakanje u kahlicu/vajdlicu popraćeno je ogromnim osmjehom mojeg djeteta na koji sam se ja rasplakala od sreće.
Odgovori s citatom