-
pomoć u vezi smještaja buduće samohrane majke
vidim da se uglavnom spominju pravni savjeti što se tiče posla no moj je malo drugačiji pa bih molila ako ima tko stručan da mi pomogne jer sumnjam da se puno vas našlo u mojoj situaciji. naime, živim u stanu od pokojne tete (umrla je prije 4-5godina),a stan je darovala mom ocu koji taj stan još uvijek nije pravno prebacio na svoje ime. ja u tom stanu živim već 2godine no moj otac mi prijeti da će me izbaciti na ulicu zbog kojekakvih gluposti;tipa, otkud mi pravo da kupim novi namještaj(na kredit!) koji mi je nužan s obzirom na to da ću roditi za 2mjeseca i sl... prijetio mi se i da će mi razvalit vrata ako ga ne pustim unutra, izmlatit me i bacit kroz prozor(majka se rastala od njega zbog njegove nasilnosti tako da se bojim dqa je to u stanju učiniti). čuvam trudnoću i ne moram vam ni govoriti kako to sve utječe na mene(a nažalost i moje nerođeno dijete) jer je to osoba koja je u stanju dovest vas do živčanog sloma(njegov moto je po nekom nacistu: čovjeka treba toliko uništiti psihički da ga nakon toga ne moraš ubiti, učinit će to sam...tako nekako otprilike). kao što sam rekla, na čuvanju sam trudnoće4 i dobivam oko 2.200 kn tako da nemam za podstanarstvo. i ovako jedva spajam kraj s krajem. zato bih molila ako ima tko kakav pravni savjet kojim bi mi pomogao, bila bih jako zahvalna jer ja više ne znam što da radim
...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma