Citiraj loki prvotno napisa
Pozdrav

Ja ne mislim da je 80 k loše davati svaki mjesec.
To je moje osobno razmišljanje obzirom na to da dajem lovu na kojekakve stvari na vlastitom zdravlju ne želim štediti.
Povremeno svratim na cugu, pričam na mob. poduže, bacam boce od plastike pokraj kontejnera da si uzmu oni koji nemaju, idem redovno na more i plaćam one nerealne cijene na Jadranu tako da ipak ovo i ne djeluje baš nerealno (80 k)!!!
Ne smije se dozvoliti da nam ukinu neke druge stvari u MPO.
samo zaboravljaš koliko već plaćamo kroz svoju plaću i doprinose za zdravstvo (15% bruto plaće! - zdravstvo nije besplatno!) i stoga ne vidim razloga da još nešto dodatno plaćam za ovakvu (btw. lošu!) razinu usluge koja je sada dostupna - ovo lošu ne mislim samo na MPO uvjete već na sve medicinske postupke.

MPO treba podržati i nastavljanjem oslobođenja od plaćanja participacija za sve moguće i nemoguće pretrage koje ti trebaju jer sve je to u svrhu pomaganja parova da dođu do djeteta - kao rezultat navodne pronatalitetne politike, koju naša draga država samo deklarativno podržava, a kad treba nešto napraviti onda nema novaca

samo da te priupitam, pošto trudnice isto ništa ne plaćaju (a sve u svrhu pronatalitetne politike i dostupnosti medicinskih pretraga), misliš li da bi i one sada trebale početi plaćati participacije?