Citiraj darci prvotno napisa
Citiraj ici prvotno napisa
Ma cure kad pogledate koliko mi toga plaćamo iz naših džepova za postupke onda i ta mizerna participacija je ništa.Mada znam da će trudnice i djeca biti automatizmon oslobođeni.
ma nije uopće bitno je li 50 lipa, 5 kuna, 80 kuna ili 800 kuna za participaciju ili policu - već je poanta u tome da ako se država deklarira kao ona koja brine za natalitet treba i nešto napraviti u tom smjeru - dakle i osloboditi plaćanja participacije (tj. ne-ukinuti trenutno postojeća prava) za MPO postupke i liječenje neplodnosti, te sve u tu svrhu potrebne pretrage.
a mora se uzeti u obzir da većina ako ne i sve žene i muškarci s dijagnozom neplodnosti su radno sposobni i privređuju te plaćaju doprinose, te se stoga opet ne može reći da je to liječenje besplatno.
Da upravu si ali šta ćemo kad se više sredstava troši na npr besplatno lijećenje narkomana i oni imaju veću korist od naših sredstava nego mi sami,ne želim nikoga uvrijediti ali mislim da kad si neko uništi život sa drogom i još je na teret drušva u svemu i ne žele se izlijećiti nego koristi sve koliko može,e onda se pitam zašto mi nemamo veća prava a ravnopravni smo!!!!