Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: ZAGREB, besplatan pregled AS 23.11. Nedjelja!!!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno ZAGREB, besplatan pregled AS 23.11. Nedjelja!!!

Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Zagrebu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
    Pregled će se održati u nedjelju, 23.11.2008. u Zagrebu od 10 do 12 sati, na parkiralištu ispred zgrade MUP-a u Heinzelovoj 98 (križanje Heinzelove i autoputa).

Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.

Statistike pokazuju da je velika većina autosjedalica neispravno postavljena u vozilu pa stoga ne pružaju djetetu optimalnu sigurnost u vožnji. Ukoliko želite provjeriti je li autosjedalica vašeg djeteta ispravno postavljena, RODA će vam pomoći u nedjelju 23.11. u Zagrebu.

Ovo je zadnji pregled AS u Zagrebu u ovoj kalendarskoj godini, iskoristite priliku!!!

Roditelji, na vama je odgovornost!

Dođite! :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

hop :D

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hop :D

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hop!
    čekamo vas za 45 minuta.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala na pomoći!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a možda bi bilo i više kandidata da se to ponekad radi na drugim parkiralištima .

kc, cc1, kika...

bebolino_ avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala na pomoći cure i dečki!

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorciere, kakvih kandidata? Mislis li na korisnike pregleda?

Iz moje perspektive posla ima kao u prici, kao i onih koji se smatraju pametnima sa svojim komentarima i sugestijama sto bi drugi trebali raditi, a s druge strane malo onih koji su u stvari i spremni nesto napravit.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ancice, aj malo oladi... znam da ti svaki moj post diže živac, no probaj se suzdržati. to je odlika "pametnih", u koje mene očito ne ubrajaš. no imaš pravo na svoje mišljenje (a i ja na svoje, no neću ga napisati).

koliko me sjećanje služi (a povremeno ipak služi), ja sam ti dala dosta materijala (konstruktivnog). završilo je kako je završilo. moj dugački jezik, tj. prsti su me opet nagnali da napišem neki prijedlog (s razlogom). baš ti hvala što svaku inicijativu gušiš u startu.

eto, ja kao glupa osoba koju svaki put prozivaš - reći ću ti zašto su mi baš ova parkirališta pala na pamet.

često idem u tom pravcu, i puno puta (uključujući i danas), vidim roditelje koji voze djecu VAN autosjedalice.

kad već toliko patiš na edukaciju i podizanje svijesti roditelja - gdje ćeš bolje prilike za to - od mjesta na kojem se skupljaju neodgovorni... za tvoje "korisnike pregleda" ne brinem. oni će doći tamo gdje ih pozovu.

over and out...

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisi pitala vec si pametovala, kao sto to cesto cinis. Da si pitala, bio bi i moj odgovor drugaciji.

Ponekad jesi konstruktivna al ovaj put nisi bila, ukljucujuci i tvoj zadnji post.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    baš ti hvala što svaku inicijativu gušiš u startu.
    ovdje je valjda sustina naseg razmimoilazenja. meni inicijativa nije nesto o cem pricas (posebno ne u kontekstu "neceg sto vi trebate raditi") nego nesto sto radis.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    često idem u tom pravcu, i puno puta (uključujući i danas), vidim roditelje koji voze djecu VAN autosjedalice.

kad već toliko patiš na edukaciju i podizanje svijesti roditelja - gdje ćeš bolje prilike za to - od mjesta na kojem se skupljaju neodgovorni... za tvoje "korisnike pregleda" ne brinem. oni će doći tamo gdje ih pozovu.
    ja mislim da je problem u ovom boldanom dijelu. naime mi i ne pokušavamo preobratiti neodgovorne, to nije naš posao. to je posao policije. mi želimo i možemo pomagati samo onima koji pomoć žele. ili što bi rekao Jerry Maguire "help me to help you" .

pokušaj pomoći nekome tko pomoć nije tražio može završiti jaaaako negodno.

također, nisam siguran da bi veliki lanci imali ikakvu želju ustupiti nama dio svoga parkirališta jer time zauzimamo mjesta potencijalnih kupaca, a i zadržavamo im kupce umjesto da šopingiraju

i kao najzadnja stvar, nama kao volonterima isto odgovara da su neke stvari neupitne i da o njima ne trebamo brinuti, kao što je npr. lokacija pregleda, jer u cijeloj, često napetoj situaciji oko organizacije ipak imamo jednu brigu manje.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dedi, svaka ti je na mjestu.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dodala bih samo da se u istri pregledi autosjedalica redovito odrzavaju na parkingu jednog veceg trgovackog centra - mislim da mogu reci da nam nitko nikad nije dosao "slucajno" na pregled, iako smo svojevremeno i unutar samog centra "presretali" roditelje i oglasavali pregled.

na pregled, gdje god se odrzavao, dolaze oni koji zele da im se sjedalica pregleda. iz mog iskustva - nema slucajnih.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Sigurne necete organizirati ni jedan pregled u prosincu? Naime, bas smo prekjucer okrenuli deriste u smjeru voznje (nismo izdrzali duze od 15 mjeseci naopacke ) pa se sad malo brinem da li je mu je AS dobro vezana...

Btw. meni se svidja to sto je pregled AS uvijek na istom mjestu. Vec sam par puta zaboravila kojeg je datuma, a da jos moram pamtiti mjesto i traziti autosjedalicare po raznim parkinzima po gradu, bilo bi mi kompliciranije. I osim toga, ovako se ne reklamira ni jedan trgovacki centar, a neutralni gradski teren i blizina policijske postaje daju, barem podsvjesno, dodatni kredibilitet projektu.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prilicno je sigurno da nece biti u prosincu, posvecujemo se familiji u to doba

Al de reci koju sjedalicu imate i kak ste je postavili pa da ulovimo eventualne pogreske tako, dok ne stignete na sljedeci pregled u sijecnju

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ili reci u kojem si dijelu lijepog nam Agrama, možda ti je netko od savjetnika susjed

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ljudi, puno hvala.

Upravo sam se na pp dogovorila s Nikom da mi pogleda AS iduci tjedan. :D

Inace, imamo HTS Besafe Izi Combi x1.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U pravim si rukama! :D

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Monchou prvotno napisa
    Ljudi, puno hvala.

Upravo sam se na pp dogovorila s Nikom da mi pogleda AS iduci tjedan. :D

Inace, imamo HTS Besafe Izi Combi x1.
    znao sam da mi je nekako poznata ova sjedalica, ali mi je trebalo dok povežem nick i sve ostalo

ako ste ju fiksirali kao i prije siguran sam da Nika neće imati drugog posla nego ustanoviti da bi se prije auto prevrnuo nego što bi se sjedalica pomaknula

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo, jucer je Nika pogledala AS i zaključila da je naša AS (iako se nama čini manje učvrščena nego kad je bila okrenuta prema natrag) čvršće vezana za auto nego što je to uobičajeno.

Izgleda da ipak još nije za baciti

Puno hvala Niki, a i svima koji su bili ponudili pomoć.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •