Citiraj Nola179 prvotno napisa
evo ja bih s vama podijelila jednu informaciju, obzirom da svi hvale dr. jukića, i stvarno je on dobar doktor, ali da nema mane.... kolegica je nedavno rodila, porod je vodio on, forsiranje prirodnog poroda kada ne ide.. samo šteti djetetu.. na kraju je porod završio hitnim carskim rezom, i dijete je imalo vrlo niski apgar.. to valjda sve kužite kaj znaci.. i nije mu to prvi takav porod...
i znam da svi hvale dr jukica, i neka samo tako ostane, i sto vise sretnih poroda... ali hocu vam samo reci da i on grijesi...
Nitko nije nepogrešiv, ali u jedno sam sigurna: dr. Jukić sigurno nije FORSIRAO, oni koji su ga upoznali znat će da on nikad ne forsira, on samo predlaže, a pacijenica odlučuje.
Ja sam inače prilično skeptična i nepovjerljiva osoba, ali dr. Jukić je jedan od rijetkih liječnika u koje sam imala bezgranično povjerenje, takvu kombinaciju skromnosti i stručnosti nikad nisam srela. Ali ja sam nažalost na porodu imala svojevrsnog dr. M u čiju stručnost neću ulaziti, samo ću reći da on rodilju ne gleda kao ljudsko biće nego otprilike kao kravu koju se teli. Mislim da nikad neću ostaviti iza sebe psihičku traumu s tog poroda.