ima li netko ideju kako zaklamati papir, a da to nije klamericom ili naljepnicom?

dalje o uredu:
kava i caj se piju iz keramickih salica, voda se ne pije iz plasticnih galona i flasirana, nego iz pipe ili iz brita filtera
kad imamo neke radionice, dajemo jednokratne case.
doci ce i to na reviziju sigurno, ali ja sam gadljiva i nije mi svejedno da nam djeca na sastancima piju iz istih casa kao i nepoznate zene na radionicama (imamo plasticne case, a ja ne vjerujem bas u dobro odrzavanje plasticnih proizvoda)

bed mi je sto imamo mali milijun onih malih secera koje su nam donijeli davno sa dostavom kave i cini mi se da se nikad tog necemo rijesiti i preci na secer od kila.

u banci sam ukinula dostavu izvadaka, isprintam preko internet bankarstva sto treba za knjigovodstvo, to je isto znacajan broj spasenih kuverata (ne nasih, nego onih od banke) pa i usteda banci za postarinu.

korespondenciju koju mogu, obavljam preko e-maila, i pitam jel treba dostaviti i odgovor postom. samo ako inzistiraju, saljem i postom.
nazalost, skuzila sam da to cesto nije slucaj, da nije dovoljno poslati e-mail sa sluzbene adrese niti fax, nego se trazi originalni dopis, pecat, potpis :/ .

(za privatnu upotrebu, ne za bizz, sjetilo me maloprije na bankomatu - nemojte traziti ispis stanja nakon koristenja bankomata, uz one koje dobijemo u trgovinama, to su stotine papirica godisnje :/ , DOBRO DODJE I STO VAS NE SOKIRA STANJE NA RACUNU)