-
Zvjerka, da li je ta tvoja prijateljica imala nekog doktora kao vezu da joj je omogućeno šetanje ili?...Razveseli me... Ja sam nedavno bila na tečaju i pitala to dr.Š., a ona mi je samo kratko objasnila da to ne dolazi u obzir jer žele izbjeći sudske tužbe, kao svaka rodilja je monitorirana, ctg, treba ležati.
Suzzy, u potpunosti se slažem s tobom. Meni je totalno glupo, štoviše neshvatljivo, nova je bolnica, a oni opet i dalje koriste isključivo stare metode poroda. Zar se nije moglo investirati još mrvicu i stvoriti uvjete za porod u vodi, na stolčiću!? Vjerujem da bi mnogim ženama to dobro došlo i ne bi odlazile na porod u Rijeku, barem zbog blizine bolnice/rodilišta.
A valjda je i problem u edukaciji osoblja, sve zahtjeva dodatne izdatke, a nažalost, država/općina/grad valjda smatraju da se u nešto takvo ne isplati investirati.
Bolnica je od Unicefa dobila status bolnice prijatelja djece. Zar to nije dovoljna motivacija, poticaj da joj više napreduju, idu u korak s vremenom, svijetom!?
Tješi me što je nekoliko mojih poznanica, prijateljica rodilo u proteklih par mjeseci u toj bolnici i sve imaju pozitivna iskustva.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma