-
Jeeee, ima nekog u Zaboku!!!!
Meni je termin 21.01. al izgleda da ga neću dočekati, jer zbog sumnje na zastoj u rastu dr. Maričić mi želi inducirati porod. Strah me jaaaako. Al valjda bum preživjela, ne?
Samo da velim, usput i svoje komentare na liječnike, meni osobno vodi trudnoću dr. Maričić i zadovoljna sam osim kaj ponekad imam osjećaj da nema strpljenja odgovarati na sva moguća moja pitanja, ali to je najnegativnije kaj imam za reći. Fenomenalna mi je dr. Danijela Batas, koja je toliko ljudsko i toplo biće, sviđa mi se njezin odnos prema svim pacijenticama, ne odnosi se s visoka, lako se priča s njom, može ju se pitati sve, jako je draga i isto je od ove mlade garde i ne inzistira na "zatucanim" običajima, sama mi je rekla da ona nebi radila epiziotomiju, čak ni drip u velikoj većini slučajeva u kojoj se kod nas još uvijek radi, ali i sama je svjesna da je to u Zaboku teško progurati.
Inače, par dana sam i ležala na odjelu pa znam iz prve ruke kak to izgleda, niej to tolko loše, sv eje ipak novo i čisto ( ukoliko zanemarimo činjenicu da ste u bolnici koje ja osobno mrzim), ali cure hrana... Bez zafrkancije je takva katastrofa da sam slikala obroke i slala MMSove ljudima jer mi nebi vjerovali kako je loše. Naoružajte se domaćom klopicom kolko možete. Sestre su ok, mada je meni antipatičan svatko ko me probudi u pol 5 ujutro.
Eto, odužila sam. Ak neko ima još kakve informacije ili kakva pitanja nek se javi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma