Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Do kojeg tjedna traje opasnost od spontanog?

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Do kojeg tjedna traje opasnost od spontanog?

Znam po knjigama da je do 10tj. rizično, no zanima me iz vašeg iskustva kada vam se to najčešće dešavalo, ako nije preintimno pitanje.
    Ja sam imala 2 spontana jedan u 9.tj. a drugi u 10.tj.
    Sada sam trudna 9+1 i lagano umirem od straha, pa tražim neka iskustva da se malo smirim, curke hvala!!!

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja ću samo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrva čvrsto primi i ugnijezdi

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Romi, ja sam imala također dva u istim tjednima kao i ti. Kažu da je najveći postotak spontanih u prva tri mjeseca znači negdje do 12 tj. mada se nažalost zna dogoditi i u puno većoj trudnoći. S time se jednostavno ne treba zamarati, znam da nije lako jer i ja još dan danas umirem od straha pri svakom pregledu ali nekako pokušavam imati vjere da će sve biti u redu. Opusti se i ne razmišljaj o mogućim problemima jer će to i tvoja bebica osjetit.

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Hvala curke , samo sam fulala u izračunu 8+1... , valjda od silne želje da to sve što prije prođe!
    jako sam fizički loše, pijem hrpe utrogestana, od kojeg mi je konstantno muka, a mogu povratiti samo žuć , tako da mi je loše 20h dnevno. Uz to tlak mi je oko 100/70, pa stalno naglo pada, a sa njim i ja u krevet, dobila sam naravno bolovanje, tako da se jedva i po kući vučem od muke..
    No sve ću ja to izdržati samo da sve bude ok.
    Inaće mrva je u prošli čet. bila 16mm, sve super, srčeko kuca 130 u min., posteljica se fino drži, sve ide po planu, uh kada bi samo to tako ostalo!!!

Tatsha avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nemoj piti utrogestan, stavljaj ga vaginalno, pa nećeš imati nuspojave, inače misli pozitivno i tako će i biti

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

meni se dešavalo u 6tj-7tj.vjerujem da utrići imaju još bolji efekt kad se stavljaju vaginalno a kao što je već napisano na taj način izbjeći ćeš i mučnine.
    Kad uđeš u 12tj na konju si(tako su mi identično govorili)...
    sve u svemu želim ti puno sreće drž se

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ok, makar sam prije stavljala utriče vaginalno i nikakvog poboljšanja nije bilo, isto mi je bilo zlo za poludit.
    No uvijek neka panika oko mene, recimo sinoč smo u 05h trčali sa malim u piđami na ORL jel je dobio strašan napad laringitisa, imao ga je več oko 8 puta, ali smo samo 2x išli na hitnu, ovo je treći puta, tako da nismo paničari imam iinhalator i lijek, ali kada je napad ovao jak :/ , strašno, tresla sam se 1h, te naravno više nisam spavala. Pa se ti sada opusti!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

romi, i tebi i Dini
    Znam da ti zvuči isprazno, no probaj se smiriti i misli kako mora biti dobro.
    I bit će.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •