-
-
-
Romi, ja sam imala također dva u istim tjednima kao i ti. Kažu da je najveći postotak spontanih u prva tri mjeseca znači negdje do 12 tj. mada se nažalost zna dogoditi i u puno većoj trudnoći. S time se jednostavno ne treba zamarati, znam da nije lako jer i ja još dan danas umirem od straha pri svakom pregledu ali nekako pokušavam imati vjere da će sve biti u redu. Opusti se i ne razmišljaj o mogućim problemima jer će to i tvoja bebica osjetit.
-
Hvala curke
, samo sam fulala u izračunu 8+1...
, valjda od silne želje da to sve što prije prođe!
jako sam fizički loše, pijem hrpe utrogestana, od kojeg mi je konstantno muka, a mogu povratiti samo žuć
, tako da mi je loše 20h dnevno. Uz to tlak mi je oko 100/70, pa stalno naglo pada, a sa njim i ja u krevet, dobila sam naravno bolovanje, tako da se jedva i po kući vučem od muke..
No sve ću ja to izdržati samo da sve bude ok.
Inaće mrva je u prošli čet. bila 16mm, sve super, srčeko kuca 130 u min., posteljica se fino drži, sve ide po planu, uh kada bi samo to tako ostalo!!!
-
nemoj piti utrogestan, stavljaj ga vaginalno, pa nećeš imati nuspojave, inače misli pozitivno i tako će i biti
-
meni se dešavalo u 6tj-7tj.vjerujem da utrići imaju još bolji efekt kad se stavljaju vaginalno a kao što je već napisano na taj način izbjeći ćeš i mučnine.
Kad uđeš u 12tj na konju si(tako su mi identično govorili)...
sve u svemu želim ti puno sreće
drž se
-
Ok, makar sam prije stavljala utriče vaginalno i nikakvog poboljšanja nije bilo, isto mi je bilo zlo za poludit.
No uvijek neka panika oko mene, recimo sinoč smo u 05h trčali sa malim u piđami na ORL jel je dobio strašan napad laringitisa, imao ga je več oko 8 puta, ali smo samo 2x išli na hitnu, ovo je treći puta, tako da nismo paničari imam iinhalator i lijek, ali kada je napad ovao jak :/ , strašno, tresla sam se 1h, te naravno više nisam spavala. Pa se ti sada opusti!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma