18. studenoga na HTV-u 1 oko 14.50
U emisiji Među nama, ovog utorka u znanstvenom diskursu je fenomen
potpomognute oplodnje o kojoj govori profesor doktor Hrvoje Vrčić.
8)
marči editirala naslov
18. studenoga na HTV-u 1 oko 14.50
U emisiji Među nama, ovog utorka u znanstvenom diskursu je fenomen
potpomognute oplodnje o kojoj govori profesor doktor Hrvoje Vrčić.
8)
marči editirala naslov
hvala na informaciji. gledat ćemo pa možda i čujemo nešto pametno :/
Gledano!!! Po meni sve je bilo ok, i voditeljica i profesori i ostali gosti...
A jeste vidli petorke... :D
gledala sam i jako sam zadovoljna...
svaka čast dr. Vrčiću na silnim objašnjenjima prema kojima je zaista svatko mogao vidjeti da u procesu potpomognute oplodnje nema ama baš ništa umjetno...i pohvale voditeljici na odličnim pitanjima i upotrebi terminologije... srećom pa nije bilo predstavnika Crkve da pokvare cijelu sliku kako obično znaju jer poludim čim neki od njih progovori...
petorke su super, fora mi je kako su rasporedili obavljanje kućanskih poslova, svatko jedan dan u tjednu, od ponedjeljka do petka, srećom pa ih ima pet
![]()
a one sve silne slatke bebicerastopila sam se i cijelo vrijeme zadržavala suze
Zanimljivo je sto na mom andjeoskom kalendaru za danas pise ovo:
Anđele Mihaele, po tvom se poslanju duša kroz roditelje spušta s nebesa u tijela djece.
![]()
Mislim da je ovo prvi put bila suvisla emisija o MPO..barem od onih koje sam ja odgledala. A prvi put sam vidjela dragog dr. Vlastelića iz Ri na TV. Ajd da nam i on postane celebrity![]()
Jako sam ponosna na svog dr..Stvarno se maksimalno potrudio da objasni sustinu MPO-a, o cemu se i treba govoriti u medijima bez stalno prisutnog senzaciolizma.Zao mi je sto nisu vise rekli o problemima s kojima se susrecemo i mi i lijecnici ali je na kraju lijepo rekao u vezi donosenja novog zakona da svi moramo znati slusati, razumjeti i tolerirati.
Jasna Ulaga Burićtinaka prvotno napisa
emisija je stvarno bila odlična
Ajde, super. Ako tko ima snimljeno - neka youtubira.
Da, voljela bih baš pogledati, jer nisam bila u mogućnosti zbog posla, možda netko ima snimku ...ina33 prvotno napisa
![]()
ajme, doktor je bio PREDIVAN. emisija stvarno odlicna!
Ja bi voljela samo da je duže trajala emisija..
Voljela bi da se legalizira doniranje jajnih stanica, ja bi prva donirala, ako može nekome pomoći..stajala bi prva u redu!
Ni ja nisam gledala radi posla pa bi stvarno bilo super ako netko ima snimljeno da youtubira......
Nisam gledala i baš mi je žao. Drago mi je da je super bilo.![]()
mmaslacak prvotno napisa
i ja bih prva donirala JS!
Malo off topic.
Opet je MPO aktualna tema. Na RTL-u je pitanje za gledatelje što misle o MPO. Baš me zanimaju odgovori... Tužno je što opet izgleda ništa od novog (smislenog) zakona. A Marijana Petir, Bože dragi...Kako može govoriti takve stvari... Pisat ću njoj osobno i svim važnijim facama u njenoj stranci, strašne stvari (gluposti koje jako vrijeđaju) govori, stvarno se ima čega sramiti.
Držte se cure, nadam se da neće biti sve crno u ovom "new improved" zdravstvenom sustavu...