-
O, da , jako , jako poznata stvar. Par dana uživaš u svemu a onda te pukne nekakva paranoja i s grčem u želucu provodiš idućih par dana. Ja sam čak i plakala, a samo moja sestra zna kako mi je teško znalo biti tih dana jer se nikome drugome nisam usudila reći svoje strahove.
Bila sam ljuta na sebe ko pas što ne mogu uživati u toj bebici , ali kad je to jače... Onda prođe par dana pa se malo smiriš...
Ja sam to prošla dva puta poslije, i da ih rodim još ne znam koliko vjerojatno bi bilo isto. Meni je bilo najgore poslije drugog mjeseca kada je započinjao taj psiho- motorički razvoj, ali kako su djeca rasla sve više sam uživala a manje se brinula....
A ako želiš prepoznati temperaturu "na pamet" ljubi dijete u čelo, a ljubiš ga ionako stalno. Usnicama ćeš najbolje osjetiti razliku, a ja sam osjećala i na bradavici dok sam dojila...
Ako se toliko bojiš temperature, kupi digitalni toplomjer za uho koji mjeri za sekundu. Nije 100% pouzdan i točan ali je dobar orijentir kada sumnjaš pa često mjeriš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma