Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: PRIRODNI CIKLUS

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nama je dr. na konzultacijama rekao da on svojoj ženi ne bi preporučio prirodni postupak. Navodno je uspješnost prirodnih oko 6%, dok je kod stimuliranih oko 30%. Većina će liječnika preporučiti barem malu stimulaciju.
    Oni imaju smisla uglavnom kod žena koje ne reagiraju na stimulaciju.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ja bi trebal u 4 mj u stimulirani icsi, al mi je doc rekao( buduci je zadnji nalaz bio nativno nije nadjen ni jedan u centrifugi njih 30 spermica), da nema smisla da me pika hormonima ako nalaz bude opet takav. sta to znaci da cu u prirodni ili nista? nije mi jasno...a tuka ga nisam pitala

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Marta26, tak ti je isto bilo i kod nas...i meni je dr. A rekao da nema smisla mene filat s hrpom hormona i da nećemo imat koristi od puno JS, tak da sam i ja bila u prirodnom(2x5 klomifena). I dobili smo 1 JS a na kraju je ispalo da su kod njega našli i bez punkcije dosta plivača...tako da nemoj gubit nadu...filaj TM sa vitaminčekima i ostalim stvarima i sigurno će nešto naći.
    Istina da kod nas nije bio uspješan postupak, ali ne gubimo nadu.
    puno svim curkama( i dečkima naravno) i hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve što im treba.

marta26 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

hej bab, vidim da si i ti jos u borbi, mi smo bili u stimuliranom ipak, lijepih 10 js, a vracene 2 morule i nista za smrznuti, ocito mu taj put nalaz bio najgori do sad sad cemo u klomifenski pa sta bude, ionako zakon drukcije ne dozvoljava

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •