-
Nama je dr. na konzultacijama rekao da on svojoj ženi ne bi preporučio prirodni postupak. Navodno je uspješnost prirodnih oko 6%, dok je kod stimuliranih oko 30%. Većina će liječnika preporučiti barem malu stimulaciju.
Oni imaju smisla uglavnom kod žena koje ne reagiraju na stimulaciju.
-
ja bi trebal u 4 mj u stimulirani icsi, al mi je doc rekao( buduci je zadnji nalaz bio nativno nije nadjen ni jedan u centrifugi njih 30 spermica), da nema smisla da me pika hormonima ako nalaz bude opet takav. sta to znaci da cu u prirodni ili nista? nije mi jasno...a tuka ga nisam pitala
-
Marta26, tak ti je isto bilo i kod nas...i meni je dr. A rekao da nema smisla mene filat s hrpom hormona i da nećemo imat koristi od puno JS, tak da sam i ja bila u prirodnom(2x5 klomifena). I dobili smo 1 JS a na kraju je ispalo da su kod njega našli i bez punkcije dosta plivača...tako da nemoj gubit nadu...filaj TM sa vitaminčekima i ostalim stvarima i sigurno će nešto naći.
Istina da kod nas nije bio uspješan postupak, ali ne gubimo nadu.
puno
svim curkama( i dečkima naravno) i hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sve što im treba.
-
hej bab, vidim da si i ti jos u borbi, mi smo bili u stimuliranom ipak, lijepih 10 js, a vracene 2 morule i nista za smrznuti, ocito mu taj put nalaz bio najgori do sad
sad cemo u klomifenski pa sta bude, ionako zakon drukcije ne dozvoljava
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma