-
Imam VEELIKU zamolbu
Danas sam bila u Petrovoj 3 (transfuzija) vaditi krv za novi postupak HIV, Hepatitis ABC, Rh, nalazi će biti gotovi tek u ponedjeljak, utorak.
Kako ja nisam iz Zagreba, udaljena sam 150 km, a nalaze neće poslati poštom, htjela sam moliti jednu dobro dušu kojoj to ne bi bilo opterećenje da mi podigne nalaze i pošalje poštom (naravno koja je blizu Petrove), ali ja bi prije toga njoj morala poslati poštom onaj listić za preuzimanje nalaza!!??
-
Osoblje foruma
javi se na PP, mi idemo iduci tjedan na zavod u Petrovu da izvadimo nalaze pa ti ih mogu dici.
-
A zašto ti ne žele poslati poštom?
MM su uvijek nalaz spermiograma slali poštom.
Doduše, bilo ja dana kad su zaboravili, al bi ih nazvao i podsjetio.
-
Jednostavno ne šalju kaže "ljubazna" gospođa, ovo je nalaz sa transfuzije koja nije u sklopu Klinike, već se ona nalazi malo dalje, točnije Petrova 3.
-
ako se nisi dogovorila s Kadaunom i ja mogu pomoći, na čuvanju sam trudnoće, a u srijedu idem nešto u labos pa ću tarlati malo po gradu
-
Sretna35 hvala ti, već sam se dogovorila sa Kadaunom podići će ona, tebi svejedno jedna velika
-
Nama su slali iz Petrove 3 prošle godine. To je valjda štednja sada, tako da nam HZZO konačno pozitivno posluje
-
NALAZI
Da, zahvaljujući nama ova "država" će procvjetati! Hvala Bogu ima još dobrih ljudi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma