Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 101

Tema: Pokloni za Nikolu i Bozić

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo ovo ljeto gledali s autoputa požar (onaj veliki, kod Šibenika, mislim), kanadere, helikoptere... Fascinacija ne prestaje. Čim se popnemo na autoput, isto pitanje: Hoće li opet biti požar? Tako da razumijem to o čemu govoriš. Nadam se da mu ipak neće pasti na pamet "prava" stvar.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa
    Citiraj mislava prvotno napisa
    moji će za Nikolu dobiti slatkiše i drvene natpise sa svojim imenom, za vrata od sobe (eko igračke).
    mislava gdje ćeš nabaviti ta drvena slova za vrata-super ideja?!

nisu slova, nego baš natpis na drvenoj ploči, ima raznih likova (pas, brod, vlak, pčelica..).
    našla sam link tu na forumu, tema je u servisnom kutku, eko igračke.

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

pardoniram se, tema Eko igračke je u 4 kutka našeg doma

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

htjela sam joj kupiti kuhinjicu, ali na ideju je ostala hladna :? (iako pretpostavljam da bi joj se dopalo). zadnjih je tjedana zapela za neku barbiku s krilima (ne znam je li vidjela u dućanu ili kod nekoga?), a obzirom da je sad u apsolutno barbi fazi - vjerojatno će je Isus poslušati.
    Sreća da joj je svaka "barbika" dobra (i ona koja se odaziva na steffi i sl.) , skromno moje maleno .

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Dobit će neke sitnice, bar što se mene i MM-a tiče, pogotovo za Nikolu.
    Janko još nije pregledao sve igračke koje je dobio za rođendan, a već bi trebao dobiti nekaj novo... .
    Meni je to s tim igračkama prestrašno.
    Više ni sami ne znaju čime bi se igrali.
    Jedino kaj me Janko sada molio da mu kupim crtić Rory, 50kn je u Konzumu pa ajde to mu možda i uzmem.
    I što Ivi želim uzeti kolica za bebe jer bebe obožava, pa sam našla neka lijepa i povoljna u Mulleru. (66kn)
    Inače, imaju i previše igračaka.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nemam ideja što joj kupiti za Božić jer sve što treba dobije ranije imam nešto u planu tipa....recimo....sada voli rezati,lijepiti,voli vlakove...pa ideje su dobrodošle

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo danas pisali pismo Djedu Mrazu i u pismu je naveo da hoće Power Rangera. Dobro, napišemo mi (odn. on uz moju pomoć) i nacrta 4 PR i ja mu velim nek napiše što još želi, za slučaj da DM neće imati PR. Nagovarala sam ga na neke dijelove za drveni vlakić i sl. ali ništa. Teška scra je još pridodao Batmana i brže-bolje presavinuo pismo i potrpao u kuvertu...veli da neće ništ drugo. I kaj sad da ja sugeriram babama, djedovima i sl. ?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    kod nas nikola ne zalazi.
    Cvijeta, a pita li J. gdje je vaš Nikola?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Uh, mi imamo 5 djece koje moramo darovati.... Curice su trenutno lude za onim popisancima pa sam mislila uzeti po jednog popisanca svakoj + neki slatkis... Deckima neznam. Nasem sinu neki autic + slatkisi a velikom necaku neman pojma....

Bozic... vidit cemo. Nasem je rodjendan koji dan iza Bozica i ove godine bi mu tili kupit onu biciklu bez pedala (ono, like a bike).... Ostaloj djeci jos nisan nabavila poklone, moram uzet katalog u TL-u...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja imam 10 nećaka sa MM-ove strane, i pripadajuću hrpu odraslih, i već smo se odavno dogovorili da nema poklanjanja za Božić. Prije smo kupovali nekakve sitnice, i to je stvarno bezveze jer koliko god sitno da kupiš kad pomnožiš sa tom hrpom ljudi ispadne puno, a onome tko dobiva bezveze. Tako sada ev. kupimo poklončić onima za koje računam da ćemo se vidjeti baš na samo Božić, a zapravo kupim par sitnica i slatkiša pa poklanjam po potrebi. Lani sam kupila npr. razne figurice anđela u Livingu (jer jedna moja nećakinja skuplja figurice anđela, pa me to inspiriralo), i onda bih zapakirala to i slatkiščić, i eto ti poklona

A inače poklon kupim Lei, MM-u, mami i MM-ovim starcima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi nemamo druge djece u užoj i široj obitelji :/ pa nemamo kome ni poklanjati. Iako, ja bih radije da je drugačije, pa makar i trošila na više darova za Božić.

Što se Andreja tiče, nagovorila sam ga danas da, kao, idemo pisati pismo Djedu Mrazu. On sav oduševljen kaže, idemo. I napisao ga je. Sam samcat. Evo ga
    I kako da mu ja sad stvorim trombon?!?!?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tanja-b-pa odvalila sam ...a čuj,netko ima nekakve želje .
    Ako ništa drugo,sigurna sam da će se Djeda Mraz morati jako namučiti da ispuni ovu originalnu želju!
    A tebi ne preostaje ništa drugo nego da već sad kreneš u potragu za trombonom 8)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme Andrej kako je uredan i kako super piše. Ali mi smo ipak bolje prošli, iako će Djed Mraz puno teže pročitati Leino

PISMO

Dakle, hoće sve Tomica vlakove, napisala je i tračnice, a nacrala je i Djeda Mraza i soba. DM u torbi nosi vlakić Peru.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    A tebi ne preostaje ništa drugo nego da već sad kreneš u potragu za trombonom
    Ma pitala sam ga odmah bi li truba došla u obzir, pa je velikodušno rekao da bi
    (to je već lakše naći, vidjela sam ih u Škrinjici, nisu čak ni skupe - 50ak kn)
    Ali ubrzo je rekao: Ma znaš... ja bi cijeli orkestar! I orgulje! I čembalo! I harfu! I vibrafon!
    (ovo je zapravo upozorenje za one koji djecu namjeravaju razveseliti glazbenim igrama tipa Orašar ili Alisa i 4 godišnja doba - nakon mjesec dana možete očekivati ovakve izjave )
    Na pitanje gdje bismo držali tolike instrumente nije odgovorio.

Pitala sam ga još želi li možda nešto što nije neki instrument. Odgovorio mi je maltene ljutito: A čuj, što donese, donese! Vidjet ćemo!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ajme :shock:
    Andrej, Lea, svaka čast

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

debeli OT, ali nisam mogla odoljeti
    ja sam, nakon jedne kritike, odlučila ne diviti se javno Andreju, ali ovo pisanje je nevjerovatno
    a nabrajanje planeta :shock:
    ne mogu vjerovati
    pregenijalno
    (hehe, još mu niste rekli da pluton više nije planet 8) )

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    (ovo je zapravo upozorenje za one koji djecu namjeravaju razveseliti glazbenim igrama tipa Orašar ili Alisa i 4 godišnja doba - nakon mjesec dana možete očekivati ovakve izjave )
    jel nika sa svoje 3 god premala za glazb. igru Orasar??
    za Andreja!!
    nika ce za sv. Nikolu dobiti cokoladice i slikovnicu Pricu o klimavom zubu, a za Bozic vlak i prugu sa stranice zubic vile+ vjerojatno hrpu poklona od baka, djeda, teta, sestricni, bratica...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa
    jel nika sa svoje 3 god premala za glazb. igru Orasar??
    za Andreja!!
    nika ce za sv. Nikolu dobiti cokoladice i slikovnicu Pricu o klimavom zubu, a za Bozic vlak i prugu sa stranice zubic vile+ vjerojatno hrpu poklona od baka, djeda, teta, sestricni, bratica...
    Paaaa, za glazbu nije, ali za samostalno koristenje igrice je .... Tja, probaj! To je dobra investicija. Moj mladji je imao 4 godine (mislim) kad je to uslo u kucu. Buduci da ima bolji sluh od starijeg, to je izgledalo ovako: Stariji igra Orasara (ili Carobnu frulu ili Vivaldija - imamo sve) a mladji na podu slaze lego kocke i vice "ovo ti je fagot, ovo ti je harfa..."

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    (hehe, još mu niste rekli da pluton više nije planet 8) )
    Nastavak OT: Pluton jest ponovo planet. Nakon predomišljanja kamo da ga svrstaju, Pluton se, zajedno s većim asteroidima Ceresom, Erisom, i nečim što se zove Makemake (i za što su dosad čuli samo Wikipedija, MM i Andrej ) uvrštava u takozvane "patuljaste planete" (dwarf planets).

A sad on topic:

bucka, mi smo Orašara lansirali s 4 godine i to je bila prava dob za početak - u našem slučaju. Ovisi koliko ti Nika barata mišem. Ne mora znati čitati, ako vi budete uz nju i tumačite joj pravila (iako, pravila su vrlo jasno objašnjena kroz samu igru).
    Neke igrice su vrlo lagane (npr. memory, ili igra Orkestar - vrlo korisno! - onda, imate enciklopediju glazbenih instrumenata, i to je zgodno za manju djecu), neke su teže, a neke A. još uvijek ne može sam igrati (leteći instrumenti, majmun svirač).
    Ali igrica je zgodna i za odrasle, pa je svejedno možete nabaviti i zabaviti se sami za sebe!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    ja sam, nakon jedne kritike, odlučila ne diviti se javno Andreju, ali ovo pisanje je nevjerovatno
    a nabrajanje planeta :shock:
    ne mogu vjerovati
    pregenijalno
    X
    Tanja_b, baš me briga koliko ti je neugodno, Andrej je fantastičan i gotovo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    Tanja_b, baš me briga koliko ti je neugodno, Andrej je fantastičan i gotovo
    Zaista je.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

:shock: Andrej, Lea :shock:
    Moj Janko ne da ne zna pisati, nego ono ne zna ni slovo A.
    Svaka čast klinci.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Tako da su mi ideje - igrica Orašar, Lego uvijek dobro prolazi pa možda nešto od toga, Schleich životinja bi joj sigurno isto dobro sjela, premda smo i tu počeli fulavati jer je htjela nislog konja a onda je poludila kad ga je dobila jer je imao razjapljena usta pa smo ga morali zamijeniti
    oprosti mima, ali odvalih se na ovo zadnje

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, i meni je bilo smiješno, a i prodavačima kad smo objašnjavali zašto želimo zamijeniti nilskog konja.

Evo, ja sam Lei za sv. Nikolu kupila igricu Orašar; sad ona hoće Iko Piko figuricu iz onog novog neopisivo nevjerojatnog crtića za bebe od 15 dana, ali to mi je malo previše.

Btw. znate li taj crtić? Makka Pakka, Iko piko, jasna basna? Lei je super, kupila sam joj makku pakku jer je bila malo bolesna pa da ju razveselim.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mima gdje si kupila Orašara?
    po kojoj cijeni?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U Tisku u pothodniku po 130 kuna, bio je zadnji na polici i neka cura ga je razgledavala, a čim ga je spustila ja sam ga zgrabila

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja za "Orasar" igricu nisam dosad cula, u Italiji ju nemaju.
    (Za "Orasar" Cajkovskoj naravno jesam - bas trazim da li ce negdje blize nama biti ovog Bozica, rado bih odvela Erin ).

E mi bas ne voli kompjuterske igrice, ne znam koliko bi joj se to dopalo... sto mislite?

Ja jos uvijek trazim poklon za sv. Nikolu (Bozic rijesen 8) ), pa se sad razmisljam da li bi joj se to dopalo...

Uglavnom, nasla sam ih ovdje: http://www.bulaja.com/eshop/shop.php?lang=hr, cijena je 130 Kn (postarina za HR ukljucena).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    E mi bas ne voli kompjuterske igrice, ne znam koliko bi joj se to dopalo... sto mislite?
    Ne znam što joj se točno ne sviđa kod kompjutorskih igrica, ali ove glazbene su mi super što osim igrica ima i drugih sadržaja - slušaonica, enciklopedija, tekst o baletu "Orašar" i o Čajkovskom (naravno, biografija je uljepšana za djecu )... ako voli glazbene sadržaje, moglo bi joj se svidjeti.
    (mi doma ni nemamo drugih igrica osim "Orašara" i "Alise", tako da ti ne mogu dati usporedbu s drugim vrstama igrica)

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    Ne znam što joj se točno ne sviđa kod kompjutorskih igrica
    Zapravo, uopce nije zainteresirana za provodjenje vremena na kompjuteru.

Osim sto me ponekad pita da joj ukljucim Word, pa da pise, ostalo: 0 bodova

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U Metrou su opet dobili veliki paket Lego Duplo, 215 kom, osnovne kockice, 280kn.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Deaedi, jesi li možda u Metrou vidjela Lego Duplo sa Thomas vlakićima?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nisam, ovaj paket sam vidjela u katalogu, nisam bila u Metrou. Inace, nastojim Lego pakete kupovati u BC u Brezicama, dosta su povoljniji nego kod nas. Tamo je prosli tjedan bilo Thomas vlakica i stvarno veliki izbor paketa.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Na njihiovm webu sam vidjela samo Jamesa (crveni vlak), kojeg imamo ..ne znam ima li web veze sa stanjem u dućanu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Pa uvijek mozes nazvati, reci sta hoces, naruciti i onda te oni nazovu kad stigne. Meni su tamo prodavacice super, jako susretljive.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa

Btw. znate li taj crtić? Makka Pakka, Iko piko, jasna basna? Lei je super, kupila sam joj makku pakku jer je bila malo bolesna pa da ju razveselim.
    nikad cula! :/

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

tanja, da moj a. ovako nešto napiše ja bih mu kupila i orgulje.

ja baš tražim materijale za učenje o svemiru. prijedlozi?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ja baš tražim materijale za učenje o svemiru. prijedlozi?
    Nama je prvi izvor svih informacija bila Dječja enciklopedija svijeta (mislim da je to Kingfisherova, kupili lani na Interliberu, ona debela). Tamo ima nekoliko stranica o svemiru i planetima, jednostavno i razumljivo pisano.
    Jako, jako dobra nam je "Dječja enciklopedija - svemir" koja se nekad mogla kupiti na kiosku, a sad u Profilu, za 29 kn (piše na njoj "Slobodna Dalmacija").
    Inače ima i jedna Profilova slikovnica na temu svemira, nije loša.
    I pogledaj malo na web-site Heavens above (ne znam točnu adresu, pogledam doma, pa ti javim), nađe se svašta zanimljivo

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hvala.

u međuvremenu sam našla i ovo: http://www.kidsknowit.com/

ima i astronomije.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobila sam od prijateljice zgodan link za pravo pismo Djeda Božićnjaka pa ako koga zanima:
    http://www.santaclausmuseum.org/FLFS Pages/Welcome.htm

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

moj hoće lego gusarski brod ili helikopter.Zlo mi je kad vidim cijenu.
    Za sv.Lucu će dobit Čarobne svjetiljke
    Za Nikolu pričicu.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dobila sam od prijateljice zgodan link za pravo pismo Djeda Božićnjaka pa ako koga zanima:
    http://www.santaclausmuseum.org/FLFS Pages/Welcome.htm

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jel ima u Zagrebu kupiti ovo?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

veliki izbor Playmobila je u Mulleru u CC1, pa ak je nekome blizu, može pogledati.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

zvala sam Muller, nema.
    link više ne radi, evo opet playmobil huge animal paradise

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

baš tog paketa nema u Mulleru, mi gledali neki dan

La-la squo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

gdje ima u hr za kupiti brio vlakiće :?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Brio vlakića, tračnica i sveg ostalog imaš u Mulleru u CC1...

La-la squo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala ti puno majamarko!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj La-la squo prvotno napisa
    gdje ima u hr za kupiti brio vlakiće :?
    Ima ih i u Mulleru na Jelačićevom trgu, pa koji ti je bliže...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a skupi su, čudo...

ima zgodnih drvenih vlakića Heros, kod nas ih prodaje Katarina Zrinski (izdavačka kuća iz Varaždina)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •