Citiraj litala prvotno napisa
kupujete li samo svojoj djeci/djetetu ili kupujete i necacima, prijateljima i ostalima mladjima od 18?

sto kupujete tim drugima, ako kupujete?

imate li neke novcane limite za svoju djecu i druge?
Dvije nase curke (necakinja i frendica) imaju rodjendane prije sv. Nikole, pa onda u biti dobiju rodjendanski poklon + nesto povezano s Nikolom (recimo cokoladnog Nikolu ),a za Bozic kupujemo i necacima i djeci od prijatelja.

Uglavnom gledam da pokloni budu korisni roditeljima, a djeci privlacni. Vec sam kupila sve poklone 8), pa su u igri odjeca (zadovolji roditelje, a klinci budu odusevljeni jer se radi uglavnom o Disneyevim likovima - pazim strogo da bude original i kvalitetna odjeca, a ne da se slicica zguli nakon prvog pranja) + igracke i/ili slikovnice (edukativne) + neki slatkis.
Vecim klincima ne kupujemo Disney , ali bude ili neki komad odjece za koji unaprijed znam da bi im se svidjao, ili lova u cestitki koju napravimo sami + cokolada.
Novcani limit se mijenja prema zeljama klinaca, mom raspolozenju, itd.

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
Elly, jel vi imate Winx slikovnicu ili crtić?

Mi imamo slikovnicu koju smo kupili ne razmišljajući o sadržaju, no meni se čini da taj sadržaj uopće nije za tako malu djecu. više je nekako za 12, 13, 14 godina. jer ako ja to i pročitam, njoj je to malkice dosadno. zanimljivo joj je samo to što one izgledaju tako kako izgledaju i to što su boje baš lijepe.

kako je kod vas?
Ja sam gledala te slikovnice, sadrzaj mi je totalno bezveze, sto se mene tice ja bih to dala za 10+ godina (ne usudjujem se ni pomisliti sto pak tu dob zanima). Tako da to ne planiram nabaviti.

Crtice imamo, povremeno ih gledamo zajedno, nekako mi se cini da je sadrzaj zanimljiviji nego sadrzaj slikovnice.
Ono, borba protiv dobra i zla, zlocesti carobnjak, dobre vile, itd.

Ja joj radije uzmem carape Winx - super su za vrtic, tople i visoke do koljena - a ona zadovoljna. Trenutno joj fale Aisha i Flora pa da ih ima sve, bas mi je to objavila prije nekih pola sata.

Eh, da: jako joj se svidja i muzika iz filma, pa cu joj nabaviti soundtrack.