pa i ja bih na kraju rekla da će zbilja biti to da je nervozna, u prilog tome ide što ti se na kraju izbljuvkila - dakle izgleda da je tražila cicu od nervoze a ne od gladi, pa se prejela. Moja mala isto kad ne bi mogla zaspati bi plakala od nervoze i pomagalo je nosanje po šumi.
Možda da nabaviš sling ili maramu? Gdje živiš? Ako si u Zagrebu, sigurno će se naći dosta forumašica koje bi ti i došle pokazati kako se to radi, jer s prvim djetetom često su mame nesigurnije pa im treba više da se naviknu na nosanje u nosiljkama.
Ne znam možeš li na rodinu burzu, ako ne pokušaj se učlaniti na www.superbaby.org ili na http://www.nosiljke.com/forum/, tamo isto imaš burzu pa možeš nešto nabaviti iz druge ruke za manju cijenu.
Ili sve ovo što je navela Mikka (btw sjajan post i hvala što se javio još netko da ja ne pričam sama kao da sam ne znam kako potkovana)... neka je nosi tm, ili izađite navečer na šetnju s kolicima.
Mislim da je to kriza koju možete prebroditi i bez bočice, izdrži i nemoj joj davati jer će se naviknuti, a mislim da nije potrebno. Pokušaj sve ostalo.