-
Baš treba biti uporan. Meni je prvo dijete i sinoć smo imali prazne sise, njeno negodovanje, itd, itd...
Naravno, ne znam kako joj pomoći, što napraviti pa sam je jednostavno držala na sisama cijelo vrijeme i to tri sata jedna sisa, tri sata druga sisa.
Ne kužim da li je dovoljno jela, koliko sam shvatila SISA JE PRAZNA, ALI SE MLIJEKO POČME STVARATI KAD SISA". Ja ne osjećam to otpuštanje mlijeka, ne znam, možda ne znam kako to izgleda.
Sve u svemu ona je sada stara 30 dana, ubrzo smo u pedijatra pa ćemo vidjeti kako napreduje, pedijatar očekuje kilo za mjesec, jer je startala super.
Ja vama cure vjerujem svaku riječ i jednostavno sam sebi utuvila u glavu da mlijeko ne može nestati, ne slušam nikoga s glupim savjetima.
Danas mi dijete nije cendravo, nije grintava i ne plače, nadam se da nas je krenulo.
Ne znam kada su sve oni skokovi u razvoju. Ona ušla u peti tjedan, valjda malo brže raste pa joj više mlijeka treba.
Ne želim čuti za to da neću uspjeti dojiti svoje dijete, hoću, znam da hoću i trudit ću se do besvjesti.
Lijeva sisa mi je onako malo teža, što da vam kažem, srce mi je ogromno, jer sinoć onaj strah, dijete koje sisa, ništa nema pa negoduje...uh, nije lako niti jednoj majci, ali da se izdržati, uz potporu pravih ljudi.
Nadam se da će nas dana krenuti kako treba.
Još jednom da ponovim da vidim jesam li shvatila:
Znači dojka može biti prazna, ali kada dijete krene sisati mlijeko se počme stvarati i onda dijete ima mlijeka. Je li tako???
Zapne li nam, javljamo vam se, do tada
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma