ima 5 mjeseci i 20 dana sada...jede voće od 4. mjeseca iz dosad navedenog razloga (gladi)...plakao je, nije se igrao,prestao je kakati odnosno od svakodnevnih višebrojnih kakica došli smo na jednu u tjedan dana i to vrlo oskudnu..,sisao je svega par minuta (kao i sad)...ne mogu vjerovati da dijeter koje nije gladno može nakon dojenja fizički smazati jabuku i bananu (toliko ni ja ne pojedem voća od jednom)..od kad je došlo voće na meni igra se, smije, kaka , piški,proizvodi zvukove i glasove, ne plače...i na kraju krajeva normalno i nesmetano spajki...i dalje ja njemu nudim dojke no međutim jednostavno neće više od navedenog,,a sa mjesec dana je imao skoro 6 kg tako da još ova 3 kg za 4 mj i nisu previše...rodio se sa 4,,,inače je stvarno zlatni dječak, ma nemam ništa oko čega bi se požalila zbog čega sam sretna i u čemu stvarno uživam...kažem samo me brine kako ćemo kad krenem raditi i kad to mlijeko postane ne tako dovoljno i hoće li tad prihvatiti neku mliječnu alternativu jer sad neće (nije da mora,uživam dok ga hranim,da ne bi bilo zabune...)...eto hvala još jednom mamama na pomoći sa svojim iskustvima