-
ima 5 mjeseci i 20 dana sada...jede voće od 4. mjeseca iz dosad navedenog razloga (gladi)...plakao je, nije se igrao,prestao je kakati odnosno od svakodnevnih višebrojnih kakica došli smo na jednu u tjedan dana i to vrlo oskudnu..,sisao je svega par minuta (kao i sad)...ne mogu vjerovati da dijeter koje nije gladno može nakon dojenja fizički smazati jabuku i bananu (toliko ni ja ne pojedem voća od jednom)..od kad je došlo voće na meni igra se, smije, kaka , piški,proizvodi zvukove i glasove, ne plače...i na kraju krajeva normalno i nesmetano spajki...i dalje ja njemu nudim dojke no međutim jednostavno neće više od navedenog,,a sa mjesec dana je imao skoro 6 kg tako da još ova 3 kg za 4 mj i nisu previše...rodio se sa 4,,,inače je stvarno zlatni dječak, ma nemam ništa oko čega bi se požalila zbog čega sam sretna i u čemu stvarno uživam...kažem samo me brine kako ćemo kad krenem raditi i kad to mlijeko postane ne tako dovoljno i hoće li tad prihvatiti neku mliječnu alternativu jer sad neće (nije da mora,uživam dok ga hranim,da ne bi bilo zabune...)...eto hvala još jednom mamama na pomoći sa svojim iskustvima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma