Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Rodine grupe za dojenje - ZG

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Rodine grupe za dojenje - ZG

Drage mame!

Rodine grupe za potporu dojenju započinju s radom u Zagrebu!
    Ako ste majka djeteta koje doji i treba vam mjesto na kojem ćete riješiti probleme s dojenjem, pomoći drugima svojim iskustvom ili se jednostavno družiti u okolini koja je prijateljska prema dojenju, u Grupi potražite i svoje mjesto.

Prve započet će s radom u prosincu, a sastanci će se održavati jednom mjesečno.
    Zajedno ćemo razgovarati o sljedećim temama:

1. Dojenje - dobrobiti i očekivanja
    2. Prvi tjedni s djetetom
    3. Problemi u dojenju
    4. Dohrana i nastavak dojenja

Sastanci će se održavati u Rodinom gnijezdu, u Čanićevoj 14 u Zagrebu, a vodit će ih Rodine savjetnice za pomoć pri dojenju uz veliku pomoć svake od vas.

Prijave su obavezne zbog ograničenog broja polaznica i primaju se do popunjavanja svake grupe, a najkasnije do 30.11.2008., radnim danom od 9-18 h na tel. 095 831 7766.

Prvi susret grupe biti će 8. prosinca 2008. u 1730

Radionice su besplatne!

Veselimo se vašem dolasku, dobro nam došle!

smedja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kao cesto, vidjela sam ovo prekasno...

kada ce opet pocinjati prijave, nove grupe i radionice?

hvala

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i dalje zovite za prijave na ovaj broj, kada skupimo dovoljno zainteresiranih formirat ćemo novu grupu

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

da, meni bi možda trebala grupa za dohranu i dojenje. i kasnije možda ona za produljeno dojenje. iako nemamo nekih problema. ali smo toliko (oboje- naime on je posve odbio pokoju bočicu izdojenog mlijeka kad ga tata čuva- sisa je postala jedina hrana i zakon!) zavoljeli dojenje preko svih granica da bi se malo i podružili.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa
    da, meni bi možda trebala grupa za dohranu i dojenje. i kasnije možda ona za produljeno dojenje. iako nemamo nekih problema. ali smo toliko (oboje- naime on je posve odbio pokoju bočicu izdojenog mlijeka kad ga tata čuva- sisa je postala jedina hrana i zakon!) zavoljeli dojenje preko svih granica da bi se malo i podružili.
    Otprilike isto ovako

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

termin mi je 4.4.2009. recite kada bi se trebala prijaviti za grupu?

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Otprilike isto ovako
    ovo su sve teme koje se dotiču na grupama
    pogotovo ako ste zavoljele dojenje ovo je pravo mjesto za vas, ne samo da bi pomogle sebi nego i da biste prenijele iskustvo mamama koje tek počinju
    javite se, macek će vas dalje uputititi u jeku smo primanja prijava

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

za ideju od nas 2 cicoljupca

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    Otprilike isto ovako
    i kod nas

moram pohvaliti Maju i ivaricu, super nam je bilo (a nadam se da će i dalje biti) na grupi. moja sisoljubica (hihi) i ja smo uživale. nadam se da smo i pokoju trudnicu uvjerile primjerom da dojenje nije neki bauk i da je to zapravo PREKRASNO

HVALA VAM

Neroslava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    ...pogotovo ako ste zavoljele dojenje ovo je pravo mjesto za vas, ne samo da bi pomogle sebi nego i da biste prenijele iskustvo mamama koje tek počinju
    javite se, macek će vas dalje uputititi u jeku smo primanja prijava
    Ja sam zvala par puta u natrag 2-3 tjedna, nitko se ne javlja, kad će opet prijave? :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •