Jel može od sutra, onda?
pa da svi zajedno![]()
Uh.... nisam baš spremna. Ali ajde! Idemo od sutra znači! :D
It`s a deal (naravno jutros sam skroz zaboravila i pojela lukasove ostatke doručka, tako da mi paše od sutra..)
veselim se.
idem se izvagati da znam koja je polazna točka. možda sad padnem u depresiju nakon tog čina, nisam stala na vagu već dugo, dugo :/
Stani na vagu ujutro, ne sad! To ionako nije prava kilaža koju ćeš sad dobiti.
Pa mi smo izvrsne! 8)
ih, nisam mislila da ćete nasjest na forutako mi i treba
![]()
može , od sutra - ujutro ću vagnuti kg a i postotak masti /možda i objavimal me nakako stid/
I ja se bilježim od sutra :D
Ja sam stala na vagu. Službeno izjavljujem da mrzim blagdane.![]()
I jaAnita-AZ prvotno napisa
![]()
J.esem ti kolače.. i francusku.. i mlince... i .. uh.
Od sutra.
A kaj od sutra trebam raditi?![]()
Tiwi, imas meil.
Da, i ja se prijavljujem sutra za novi početak.
Ova dva zadnja dana ću još duuuuugo pamtiti.
Od sutra opet UN-ka.
ja počela, nadam se da će me držat entuzijaam dugo dugo. Moram odnosno želim skinuti 10kg
Sun - čestitam- ja sam se sjetila tek kad sam pojela kolač uz kavu.
Al ajde, mojim tempom i bez uenke skidam tih 10 do lipnja, samo kaj mi se ne da tak dugo čekati![]()
-Anita, dobila sam mejlove - tnx![]()
Dakle ipak krećem od pon. tako da sve moje drage i lijepe forumašice, ako ima koja da ide samnom od pon. ja čekam.
Razlog, sutra (nedjelja) mi je rođendan i to nebi imalo smisla.
Mislim da žuljam rižu na bijelo za ročkas, mislim neee, neee, stvarno ne dolazi u obzir.
Pretpostavljam da UN dijeta i dojenje ne idu zajedno, ali molim da mi netko to potkrijepi sa činjenicama ZAŠTO NE? Nije isto ako netko doji isključivo, ili dijete do godine dana i preko godine dana?
Joj, ne ide mi baš još.... budem se za par dana uhodala.
Išla sam u teretanu danas, ne rade, pa sam skočila s kćerkicom na kolač.
Počinjem uskoro s un-kom za ozbiljno, ali ovo je neki intro polagani.
![]()
zasto ne?bundevica prvotno napisa
kad beba napuni 2 meseca moze se na dijetu, ali da se ne gubi vise od 2 funte (to je valjda oko 900g, nemam sad vremena da trazim konvertore) nedeljno. To ti je onda oko 3,5kg mesecno, a tako, manje-vise se "obecava" i po "ne - dijeti".
Od Anite sam "prepisala" koriscenje fitday.com sajta, tu mozete da postavite cilj, a sam software ce da da upozorenje ako je previse, tj. ako to ne bi bilo zdravo mrsavljenje.
e pa ni meni - u pon imamo goste na večeri - dakle od utorka..
jednostavno, nije realno dok smo svi tu - previše ..
krećem od sutra.
i ja mrzim blagdanske menije.
samo jedne hlače mogu zakopčati.
Kahna,
još vježbaš u Sava centru?
ja bih na aerobic.
Ajmo ekipa za ponedjeljak di ste?
Ja startam, opako i napeto kao i 25.11.
Bio je Božić i NG pa sam malo zaribala, ali pazila sam da barem ne vratim ništa. Pa dakle 169 cm i 80 kg.
Akcijaaaaaaaa!!!
evo i mene!mislim da necu na un-ku,za sada cu prvi mjesec izbaciti veceru poslije 18 tek toliko da se uhodam.....
zanima me da li nekome digitalna vaga pokazuje vecu vrijednost od obicne...ja sam se sokirala kad mi je dig.pokazala cak 4 kg. vise....to me totalno bacilo u bed...podrška UN-kama!!!
filip prvotno napisa
mm mi kupio digitalnu za pod bor 8) i ona pokazuje 2 kg više koma
doručkovala mandarine.
upravo ručala. pljeskavicu i ciklu.
smije li se banana pojesti za doručak? mislim da sam negdje pročitala da ne smije.
navečer ću vježbati uz staru frendicu, Cindy.
jutros sam razmišljala da li stati na vagu ili ne. gledam ja nju, gleda ona mene.
ipak sam se vagnula, a bolje da nisam, skoro mi suza krenula.
no, sama sam si kriva i od danas krećem u - boj!![]()
bravo mislava
banane samo za voćni dan bi trebalo.
meni je danas voćni![]()
malo brljavim pogotovo kad hranim lukasa pa stalno nekaj moram oblizivat da ne curi sa žlice![]()
al donekle ok mi ide, mislim da je krenulo s mjesta :D
Sun,
hvala na podršci.
jel ti jedeš orašaste plodove ( bademe i sl. ) i suho voće na voćni dan?
da, može se i to je često spas
danas još nisam, nekako dobro podnosim i nekako uopće nisam gladna, ne znam kaj mi je..
Sun i ja danas jedem voce, znaci pratimo se
Ja sam odlucila da cu da se izvagam tek posle 2 ciklusa, znaci za jos 5 dana.
Evo i mene ovdje. Krenula od danas i svima vama, kao i sebi![]()
želim sreću!
Ujutro jabuke, popodne piletinu i kruh. Večera još ništa, al sad budem. Nisam gladna još. Dojim, pa me malo i frka, neću pretjerivati. Pijem puno vode danas. I trudit ću se stalno.
Ja sam pretprošle godine u veljači izgubila 8 kila u mjesec dana. Jedino što sam tada radila pa nisam puno mislila na hranu. Sad sam doma, pa mi je puno teže![]()
SnjeskaM, tvoj malac je bas kao moj Izi, dan razlike![]()
mogu se jesti banane, ja ih gotovo uvijek jedem za doručak i svejedno smršavim![]()
Pa sta je bilo Sun?
Svakako se preporucuje sledeci dan poceti od "proteinskog" u slucaju da se kiksa.
Znaci sutra si prvi dan.![]()
U mojoj knjižici piše da samo nastavimo kao da ništa nije bilo. Da ne preskačemo raspored dana, čak i kad kiksamo.kli_kli prvotno napisa
ah sve e bilo dobro do predvečer kad sam svašta nešto utrpala u sebe.
ja sam malo pretjerala jer pokušavam i smršavit i prestat pušit istovremeno. Predvečer/kasno popodne me uvijek lovi kriza.
ahhh
Anita AZ, mm mi je kupio digitalnu vagu u Plodinama za 150 kn, a ona ima ono sve kaj tebe zanima, uneseš svoju visinu i težinu i pratiš kilažu, kalorije, vodu i sl... Ako još nisi kupila, preporučujem!
Super!!
Znači, izračuna ti lijepo udio masnoće? I tak je jeftina?!
JA sam u međuvremenu odustala od te vage (imam super normalnu vagu), jer mi je trener izmjerio udio masnoće, pa ću provjeravati kod njega s vremena na vrijeme.
Ali tko zna.![]()
Da, izračuna ti udio masnoće i sve to nešto, i jeftina je, meni se više sviđa nego ona običnajest da pokazuje 2 kg više od one, al ajd
Onda je neću! Te dvije kile bi me ubile u pojam!![]()
Hm, ja se ovako secam, ali svakako mislim da nije ni bitno, samo da se nastaviAnita-AZ prvotno napisa
![]()
mm mi radi krompir u rolu njami njami sa salatom
Ja sam samo razmišljala da je možda logično što češće taj 4 dan ubaciti, voćni, koji vjerojatno najviše radi na mršavljenju. A ovako ako uvijek idemo na prvi, možemo i nikad ne stići do 4.kli_kli prvotno napisa
![]()
Ali to je moja teorija, možda sam u krivu.
A tko zna koliko knjiga raznih ima. Bitno je da radimo, bilo kako.
Ja trenutno ne radim nikako.![]()
evo mene na raport.
doručkovala pola banane ( ipak! ).
ručala grah sa kupusom kiselim, večerat ću oko 17:30.
veselim se sutrašnjem kolaču. :D
jel neko zna na kojem sistemu radi ta vaga. ne kužim po kojim to parametrima ona može izračunati postotak vode, masnoća...anima prvotno napisa
koliko kroz maglu znam, masnoće se mjere nešto drukčije, na donjem stražnjem dijelu leđa (gdje se pojavljuju šlaufi), pa na stražnjoj strani ruke i to tako da se nekom spravicom poput šublera zahvati tkivo...
tak da mi baš nije jasno kako vaga to može pokazati samo kada staneš na nju. mislim, nije isto ako sa 70 kg na vagu stane netko visok 160 ili 180cm, meni to samo liči na neki marketinški trik. :/
jel mi to netko može objasniti (oni koji su se mjerili) da ne živim dalje u neznanju?
Vaga šalje električne impulse pa s obzirom da el. impulsi drugačije prolaze kroz vodu i/ili masnoću, po tome nekako izračuna postotak. I taj postotak je okvirna mjera, ne apsolutno točna.