Uh, evo moj 1.voćni dan - juha od paradajza...a skoro da sam završila na ćevapima ali trebalo im minimum sat pa nismo mogle čekati...bila mi je poruka odozgo![]()
Uh, evo moj 1.voćni dan - juha od paradajza...a skoro da sam završila na ćevapima ali trebalo im minimum sat pa nismo mogle čekati...bila mi je poruka odozgo![]()
Anita,
samo naprijed sa dijetom. Ja sam tako skinula 18 kg za mjesec i po dana, lako mi je pala, imala sam puno energije, nijednom nisam osjetila malaksalost niti bilo kakve lose efekte, uz to nikad nisam imala vodeni dan, nisam htjela ni probat posto treba za djetetom jurcat. Od kad sam prestala sa dijetom smrsala jos 1.5 kg.
Anita,
samo naprijed sa dijetom. Ja sam tako skinula 18 kg za mjesec i po dana, lako mi je pala, imala sam puno energije, nijednom nisam osjetila malaksalost niti bilo kakve lose efekte, uz to nikad nisam imala vodeni dan, nisam htjela ni probat posto treba za djetetom jurcat. Od kad sam prestala sa dijetom smrsala jos 1.5 kg.
Dany woooooooooooow i ja bi!
Evo pridružujem se i ja, dosta mi je izgledat ko mali pajco, svaki put kad mi iz ormara ispadne nešto veličine 38 dođe mi da se plačem!!![]()
Danas mi je prvi dan!!!
Nisam stigla javiti, no ja sam opet započela prije par dana. Sutra mi je voćni dan. :D
Meni je danas škrobni (14/90)
otišlo je 2 kg :D
Meni tako sporo idu kilice..
Otisla jos samo jedna.
Ja ne brojim koji sam dan dijete, samo pazim koji je dan u ciklusu. Danas je proteinski.
i meni idu sporo ali ipak...
nakon 16 dana, 3kg otišlo :D
ja vam se pridružujem od sutra....vec je vrijeme da pocnem,uskoro na posao!!
bas mi je drago da sam vas nasla.
meni je danas 8 dan, znaci voce.
nisam se jos vagala..pridrzavam se skroz. idem sad citati sta ste pisale.
![]()
zar sam samo ja na dijeti?
I ja se pridružujem, danas mi je prvi voćni dan, nadam se da ću ga uspješno izdržati.
faith mozes ti to!! bit ces gladna ali izdrzat ces.
ja cu danas jesti rizu i mislim zelenu salatu.
ono sto mene zanima je, dali se vi bas najedete za obroke ili onako malo maznete?
ja kako kad. za veceru uvijek malo pojedem al se za rucak nekad bas natrpam.
sad cu na rucak. jedva cekam. na jednoj sam jabuci dosada.
![]()
Ja sam isto na dijeti...
danas 23 dan (UH), sutra voćke![]()
Za sada otišle samo 3kg
MOžda jer sam malo depresivna u zadnje vrijeme :?
Prošli put sam s UNkom već u prvom mjesecu izgubila 8kg
Ja odustadoh od dijete.
Počela sam se razbolijevat na isti način kao i prvi put. Ne da mi se.
Ja ću lijepo koristiti vagu.. ići do 1600 kcal... svaki dan vježbati, unositi puno proteina i to je to. Pa polako.
Meni nista ne radi dijeta
Ne odustajem, ali cu nekako kao Anita, ali s vocnim danom
Endokrnolog me je pustio jos dva meseca da probamo bez terapije, lako je njemu![]()
ja sam danas veceru(kolaci) konzumirala vec jako rano, tamo oko 4 sata.
mislim da cu si dopustit jos jedan za nekih sat vremena, jer mi se jede a do sad nisam ni brljala.
sutra voce. nemam u kuci nista osim grozdjica i jabuka..
mislim da cu na proteinski jesti svjezi sir i vrnje. to bas ne volim pa necu niti pojesti puno.
kako vi?
ja sam jučer odradila 24 dan dijete - voće
zadovoljna sam..nisam puno ni pojela jer ne volim voće
danas vaga pokazala još 1kg manje, znači total -4 :D
U petak me čeka prvi vodeni
Nadam se da ću izdržati
a ja ću se praviti da taj vodeni ne postoji i šibam dalje 8)
bundevica prvotno napisa
![]()
ova ti je dobra
nije isključeno da se povedem tvojim primjerom![]()
Evo i ja sam jučer krenula na dijetu![]()
možda sam pod krivom temom jer nije UN, ali nema veze(valjda se nitko neće ljutit).
Moja dijeta je sljedeća: Izbacim kruh (ako baš nešto ne ide bez kruha uzmem integralni) dosta smanjim količinu obroka, masnije namirnice izbacim, kad me uhvati glad pojedem voćku ili jogurt sa manje masnoće ili se napijem vode, ne jedem slatko, sokove zamjenim vodom ( inače iznenadili bi se koliko to znači :shock: ).
Kako mi je struka prehrana (ing. prehrambene tehnologije) znam koje namirnice debljaju a koje ne i koje te baš onako zasite a ne debljaju, i nemam živaca niti novaca za pratiti neke dijete, a osim toga s ovim sam već jednom uspjela ( i to bez vježbanja ) pa sam se odlučila na još jednu turu![]()
Prvi puta (6 mj nakon poroda) skinula sam 14 kg od toga mi se vratilo 3 kg samo i to zato jer sam malo po malo pretjerala u papanju.
Sad sam skupila hrabrost i idem još jednom, držite mi fige!
-5 kg bilo bi dobro
-8 kg super
-10 kg bila bi onaj stari komad
Sanymama samo naprijed![]()
ima li još tko na unki ili smo same?
Ja sam za mjesec dana skinula 7 kg, ali prekidala sam 3 putai ništa strogo
napadam još 10 kg, da se osušim ko bakalar![]()
evo ja sam tu,danas mi je 9 dan,meso,mmmmm.Ovo mi je treci put da sam na ovoj dijeti,prvi put -16kg,drugi -18kg al sam dosta tog vratila,bas nisam pazila a i nisam radila pa je i dosada uradila svoje
i ja sam tu! na dijeti sam oko 2 tjedna i skinula nekih 7 kg. imam još dobrih 12 i onda sam skinula kile od obje trudnoće i onda još onih 10 koje ljubav i zajednički život nose sa sobom![]()
kod dijete pazim na dane, ali ne važem hranu i jedem tako da se najedem. jučer sam umjesto 2 jaja pojela 3 - bila su neka malena! malo po malo i ide!
evo i ja od danas definitivno zapocela Un-ku..
mada,pocinjala sam i ranije nekoliko puta(zimus mislim)ali nikako da mi se dogodi onaj klik u glavi..
dok juce i danas nije sunce granulo,pa sam obukla nesto tanju robu :shock: ..
uh,uh strasno,bas sam se ugojila ove zime..
krajnje je vreme za promene..
cak sam i uradila tridesetak trbusnjaka i neke vezbe za bedra(koliko sam ocajna i debela)..
inace,danas mi je 01 dan-proteini..
jela sam jabuku za dorucak i kasnije pojela jednu malu bananu do rucka..
za rucak-komad piletine,salata rukola i bistra juha na kraju..
i pre sat vremena sam pojela jednu malu jabuku
za veceru ne znam sta bih-mesa od rucka vise nema,moze li riba umesto..?
ma snaci cu se nekako,samo da kile krenu na dole(imam celih 70kg,toliko sam imala jedino mesec dana posle porodjaja)
pisemo se![]()
uuuu...ja sam danas pizzu - umak, luk i 2 komadička slanine! a za večeru talijansku kremšnitu, pola obične kremšnite, 2 griza tortice, 2 reda čokolade!!!
Meni je danas bio 7 dan i imala sam UH dan. Kao i willow imala sam pizzu, ali sa sjeckanom rajčicom i gljivama. Za večeru, jednu voćnu kocku i red čokolade.
Jutros sam bila na -4kg. Bila bi i više.., no imala sam u ovom tjednu smrtni slučaj u obitelji pa sam jedan dan svjesno zgriješila...
Sutra samo voće, nije mi teško jer ga volim..
moja frendica je redovno svaki dan pila nescaffe s mlijekom i kile opet išle dole. mislim da nije bed ako se i pojede malo više ili gricne nešto sastrane jedan dan. neće otić 2 kg, nego 1 kg! al će otić!!!
ja opet pocinjem...vjerojatno ne bih da mi hlace nisu 2x vec pukle...sutra sam mislila rizoto s gljivama....nescafea s mlijekom se ne odricem.....u subotu startam prvi dan s poslom pa se nadam da ce i kilice lakse dole....curke drzite se...![]()
danas drugi dan-
dorucak:banana(a morala sam :/ )
oko podne-jedna jabuka
rucak-samo bareni krompir i mladi luk sa percima za salatu
vecera-varivo od graska,celera i sargarepe sa malo hleba
i da,2 obicne, turske kafe sa malo mleka..
ali i ja mislim kao willow tree-nece bas mnoogo stetiti..(nadam se)
jedno pitanje djevojke...vidim da razdvajate doručak, jedna voćka ujutro, a druga za užinu? da li je to dozvoljeno? znam da je tako lakše![]()
to ja radim![]()
ja sam na Unki vec treci put,zadnji put bila pre par godina..
i uvek sam radila mala odstupanja,opusteniju varijantu..i uvek su kilogrami isli dole,a to mi je bio (i jeste)cilj..
recimo,ja razdvajam vocke,jer mi se ne da pojesti dve odjednom a i cesto su razlicite..
pa onda-pijem tursku kafu sa malo mleka bez secera svakog jutra,i ako mi bas bude frka ponekad-znam pojesti jabuku ili malo grozdjica navecer(oko 21h recimo,jer veceram rano do 18h)
i-kad mi je vocni dan,uglavnom grickam sve vreme do rucka,pa onda pojedem vocnu salatu,i popodne ponovo nesto grickam(bude tu svacega-i sveze mrkvice,i celer i tikvice i suvog voca,i puuno vode sa limunom)..
i uz sva odstupanja-kile su uvek isle dole,i uvek sam bila zadovoljna ucinkom(to mi je najbitnije)
u promenu metabolizma ionako ne verujem previse![]()
i da,danas treci dan,UH:
planiram-dorucak:jabuka,pa narandza(vec ispijem svoju kaficu sa mlekom)
rucak-integralne spagete u sosu od paradajza i pecuraka sa rukolom
vecera:videcemo(verovatno par keksica sa panom..a kupila sam i konzervicu kukuruza pa mozda mlatnem i to,i komadic tamne cokolade,naravno)
s obzirom da dojim i ja prakticiram ležerniju varijantu
- ne odričem se kave s mlijekom svaki dan nakon voća - ne mogu bez nje, a i zasiti me do ručka
- imam i međuobroke (iako ih ne bi smjelo biti), obično jogurt ili voće, ovisi koji je dan
Kile ne idu tako rapidno dole, ali mislim da je tako i zdravije :/
Zapravo me zanima, iz praktičnih razloga, može li se na povrtni dan napraviti recimo rižoto s povrćem, ali i komadićima mesa, npr. puretine, koje onda jedu drugi ukućani, a ja samo rižu i povrće - to bi mi recimo bilo puno praktičnije nego kuhati sebi posebno. Isto vrijedi i za variva u kojem se kuhalo neko meso.
evo da vam se samo pohvalim, evo me na 68kg... a krenila sam sa 76kg...jos 10 i manekenka![]()
anna01 prvotno napisa
bravo!!!samo tako!!!
nadam se da ću i ja tako, sad sam tek na 75anna01 prvotno napisa
![]()
![]()
:D![]()
Danas sam toliko zgriješila da meuopće pisati. Pere me takva grižnja savjesti da vam ne mogu ni reći...
Sutra nastavljam sa škrobnim.
Anna01, čestitam! :D
zašto ne banana? ja ju jedem svako jutro malo po malo sa nožićembotabal prvotno napisa
![]()
danas sam na proteinima i jela sam ovo: vratinu u pacu od senfa, soli, papra, pečenu sa kriškama limuna i pred kraj još dodala kobasičice roštiljke! i zelena salata sa lukom
pa mislim da sam procitala negde da se ujutro jedu dve vocke,sem banane..zabrijala sam ocigledno..willow_tree prvotno napisa
inace,danas mi je vocni-
banana,narandza,
par suhih marelica i malo grozdjica,
sad krckam kikiriki
kasnije cu malo svezeg povrca-cvekla,mrkva i tikvice na salatu(i rukola,obozavam je)
i jabuka,kivi,opet malo grozdjica i to bi bilo to..
anna01svaka cast :D
u mojoj verziji uenke piše da se smiju banane, ali ne više od dvije dnevno
i ja ih ujutro najradije pojedem, ostalo kiselije voće na prazan želudac mi je ko da mi je netko opalio šamari povremeno se prisilim, ali ne svaki dan.
ja se ovih 10 dana super osjećam - bez obzira što nisam puno izgubila, osjećam se 10 kila lakše i zapravo uopće nemam potrebe sgriješiti - žao mi je samo da od čiste lijenosti već prije nisam počela nešto slično
ja imam knjigu i piše da kad je banana onda je 1 banana.
danas sam na krumpir salati
joj hvala na podrsci... ne mogu vas sve quoatati ali hvala :D
uglavnom, ja vam nisam na un, ali tu sam vas se dosla pohvaliti i podrzati i vas, jer najbitnije je imati volju...
ne gubim vise i ne forsiram jer mi curica ima malo manje od 5 mjeseci i iskljucivo doji.. pocela sam pred cca 2 i po mjeseca, uglavnom jedem manje, ne doruckujem(jer nikada nisam doruckovala-izuzet trudnoce kad sam kg i nabacala) i ne vecerajem i ne slatko (ne puno)... i donosi rezultate...vjezbanje odradujem periodicno- po losem vremenu ciscenjem, a kad je ljepo setnjama... i ide... :D
Ja krenula u nedjelju na dijetu- danas mi je bio voćni dan. I misllila sam da ću izluditiLakše bi mi bilo ništa ne jesti, nego jesti voće!
Evo, malo sam se sredila i nastavljam..
Preskočila sam jedan obrok. Voće sam jela u 12, a glavno jela u 19 i to krumpir-radič-grah salata.
Sutra imam UH i ne znam šta spremiti... Dajte koju ideju.