Citiraj Dodirko prvotno napisa
Zašto dijeta ne bi bila vrlo jednostavna... Unesi manje kalorija i više vježbaj.

Nema šanse da ne smršaviš.
Ima! :/ Radim tako već 2 mjeseca! Vježbam 4-5x tjedno vvvvrlo intenzivno i unosila sam do 1600 kcal dnevno.
Otišla kila koja skakuče gore dolje i da, hlače mi nisu toliko napete, ali nema toliko promjene koliko sam uložila.

I to je zato što sam doručkovala jače da bi mogla intenzivno vježbati ujutro. MEni se taj vražji doručak tako lijepi da je to strašno. Oduvijek je tako. Od malih nogu ne podnosim doručak.

I isto tako, tijelo se valjda naviklo na manje kalorija, pa sad funkcionira tako. Zato je UN-ka super jer zbunjuje metabolizam i zato tijelo mršavi više nego da jedemo istu količinu kcal, ali ne raznoliko od dana do dana.

Evo mene na 2. danu.

Ok je za izdržat što se osjećaja gladi tiče, ali stvarno ne znam hoću li moći s ovim režimom vježbat kao ranije (a ja kad vježbam, stvarno radim žestoko). Možda koji sat poslije ručka uspijem. Ovako samo na voću nema šanse.

Uglavnom, još uvijek tražim vagu za mjerenje udjela masnoća!! Gdje ima u Zg?!!! NE da je kupim, nego da se izvažem i ponovim za koji tjedan opet da vidim koliko ovo sve ima svrhe.