ja ne idem. ali ću vas podržavati. :D
drage moje, cestitam na odluci.... :D :D
i ja sam na djeti ali ne un....
jednostavno za dorucak voce, rucak po zelji- samo nikada do sita nego na pola, a za veceru samo voce i zivotinjsko carstvo... setam, a uskoro pocinjem raditi tako da to nebi smjelo biti problem..
ovom djetom(odnosno to je za mene bio način zivota)sam prije 3 godine bez problema u 2 mjeseca skinula 11 kg(ali dobro racunajmo da sam radila 8 h dnevno u trgovini)..
sad sam krenula sa 75kg, a cilj je zeljenih 56kg... drzite mi fige...
p.s. sad imam 72.5
anna, super!! :D
p.s. Ja koristim UN samo zato da sama sebi ne dopustim otići opet na krivi put. Ovako imam pravila pa mi je um poslušniji.No, želim reći da ovo što radiš je super! Samo tako nastavi.
svakako samo nastavi... i redovito javi kako kg idu dolje...
ja jedva cekam kad cu u rebe od prije trudnoće, famozni br 25...hocu biti sexi mama.....
Evo danas sam počela. Imam cilj i nadam se. Ma sigurna sam.
Ja ulazim u 3. četverodnevni ciklus.Već sam minus 1,8 kg.
danas 72kg...
Došla sam vam samo dati podršku!
bravo za sve - kilice!!! :D
dobila sam na poklon vagu koja mjeri masnoci,vodu i kilograme,ali kod mjerenja kilograma mi pokazuje da imam 10 kg.vise.....mrzim ju![]()
jel ima netko iskustva s njom?
prijavak:pocela sa 62----stanje 60....polako i sigurno
Joj, a ja trazim tu vagu i nigdje nema.filip prvotno napisa
GDje zivis?
![]()
Ok! Sad zapiši koliki ti je udio masnoće i provjeri da li je za 2,3 tjedna dijete manji! Ako nije (a kile su otišle)! Napusti dijetu i ja ću s tobom.
nazvala me zenska da imaju za mene paket,a ja pojma nemam kako i kaj...samo znam da sam ju dobila na kuc.adresu kao nagradu.....jos cekam dali ce mi poslat kakav racun da ju moram platit....ili sam nekaj ispunila preko int.,nemam pojma....
samo mi je cudno to sa kilama,jucer 70,danas 34,7,kak to mjeri kile?
ima ju kupit u medikoru na netu sam vidjela,dosta kostaju,nekih 400 kn pa i dalje..
Bravo! :D
bravo!!!!
Evo ga i voćni i uopće nisam padala u nesvjest, a i ne pita me jesti. Jedino imam nuspojavu od tolikog voća (pogodite). Ali ako moram, ooo... pa ima papira.
Nikada me još nije ovakva želja gonila. Ali još nikada nisam bila na dijeti, a da stalno ne razmišljam o tome i koji mi je i kada sljedeći obrok. Ovaj put nije tako. I moram napomenuti da mi je beba to promjenila. Nemam vremena misliti na dijetu i šta ću klopnuti i kada.
I kao šta sam rekla na bliskoj temi, vježbajte sa Sopekiom ujutro. Jako je dobra i nitko vas ne vidi.
uh, kako mi treba ovaj topic, nisam još ziher hoću li na un ili ću izbaciti svo slatko i ne jesti iza 18, vidjet ću ujutro, pa javim
Je li primate novi kolač?![]()
sutra ću se vagnuti /masti/ i počinjem sa 1.danom..
Naravno! Super!Sanela-Naja prvotno napisa
Dobro jutro. Evo za sve koje se premišljaju. 7. dan UN-a i 2 kg manje.. Ali držala sam se rasporeda ko pijan plota.
eto i mene, go!
javim se kad mi bude teško, najduže sam na unki izdržala 2 tjedna i to samo zahvaljujući ovom topicu![]()
71.5.... jupi
I ja kažem jupi.anna01 prvotno napisa
I ti si si zadala strašan cilj kao ja. Ja sa 85 kg. na 68 kg. To je želja.
Ali nekako znam da ću upjeti. Uopće ne razmišljam o tome da sam na djeti.
Sretno.
Ja sam danas vrlo nestašna.Ne da mi se kuhati. A ujutro me kćer probudila sa čajem koji je skuhala i stavila pored mali muffin. To je tako sve lijepo složila da bi stvarno bilo nepravedno odbiti je.
Još je rekla "Znam da si na dijeti, pa sam ti stavila jako malo šećera u čaj."
Nakon toga uslijedila lijenost i potamanila sam mini jaffa kekse.![]()
I dalje sam gladna i sad ne znam što da radim. Da nastavim kao da ništa nije bilo ili da krenem od prvog dana. Sutra? Jer nije mi fora sutra jesti kolač (UH dan mi je) kad sam se sad natovarila slatkim.
Ne osjećam grižnju savjesti. 8)
Kaj to tako ide? Ak fulas, prelazis na voćni?nenaa prvotno napisa
![]()
ja mislim da to ide tak da zanemariš grijeh i nastaviš kao da ništa nije bilo![]()
ajde,nema odustajanja,sutra fino malo na ciscenje org.i to je to...kaj mislis da ja nisam zgrijesila,jesam vec 2x,samo me sram rec.....nastavila sam dalje kao da se nista nije dogodilo...i to je to...curo samo hrabro
Ma nee, ne odustajem ja.Samo sam prijavila nestašluk. 8)
ja u subotu fino pojela kolaca i kanapea,u ned.nastavila dalje.....sutra se planiram detaljno ocistit od junka...
Zločestoćo jedna! I ništa nisi rekla!![]()
![]()
ti velim da me bili sramali dobro je,kile se polako spustaju.....evo kolaci stoje u frizeru,morat cu ih spremit u skrinju ,inace cu ih ponjupat
Teško je imati doma tako nešto i ne jesti. :/filip prvotno napisa
Ja sam zato jako dobra susjeda.Podijelim sve to...
a jesi probala zob kaj je bundevica pricala?
Joj, nisam, zaboravila sam! Ali budem to napravila večeras!filip prvotno napisa
ja sam kupila zobene klice i proso ali mislim da to nije to,treba bas biti neoljusteni....probat co od toga.....
nema odustajanja, kad pogledam prekrasnu uniformu koja me ceka u ormaru ne zelim odustatinenaa prvotno napisa
ja sam 1. dan 3. ciklusa
ne znam precizno, mislim da je oko 1.5 kg manje
ne držim se baš striktno, jučer sam na voćni dan za ručak jela salatu od paradajza, zelene salate i kineskog kupusa, i fetu kruha
ne mogu ja biti cijeli dan na voću
danas mi je riblji dan
za ručak tunjevina iz konzerve, nisam stigla kuhati, večera je pečeni som i salata
ne znam što bi sutra
a ja sam od sutra na 1.danuili da odmah krenem sa voćnim ili vodom
![]()
ok..krenula sam sasvim nepripremljena ...došla kući a meso zamrznuto,nema jaja...imali smo tijesto za ručak.
ionako ne volim započinjati ponedjeljkom- jedina dijeta koja mi je uspjela bila je započeta u utorak.I još nemam bateriju u vagi-ccc, krajnja neorganiziranost.
Molim dijetuše par savjeta kako se hraniti na poslu-šta jedete?
evo, da ne bi bilo kako sabotiram odmah- pojela sam samo par čok.bonbončića- mm čak nije ni išao u dućan po slatko.
Usput, od ljeta sam uspjela natući fantastičnih 9 kg :shock: a baš sam mislila još 3 dole i eto me ...
rizi-bizi i grah-salata?aleksandra70vanja prvotno napisa
ja ne mogu piti kavu bez mlijeka! Jel se strogo pridrzavate da kavu s mlijekom pijete samo kad je mesni dan ili to nema veze???
grah salata bila u 1. a rizi bizi u 2. ciklusuzhang prvotno napisa
mislim da ću žvakati rižu i zelenu salatu, nemam ideju za nešto drugo
i ja, ne mogu bez mlijeka, navikla sam takofilip prvotno napisa
uuffff,meni danas voccni dan...kad imam voce radije ne jedem.....nekako mi ne ide taj dan......vaga se spustila ispod 60.....
Moram se prikljuciti ovoj temi![]()
Moja iskustva sa UN dijetom su vrlo pozitivna. Tri puta sam bila na dijeti, svaki put skinula najmanje 7kg za mjesec i po dana. Trenutno imam 79kg, sto je previse na moju visinu od 170cm. Zeljela bih skinuti 14kg, ali da ne bude preambiciozno, bicu zadovoljna i sa 10kg. Pridruzicu se dijetalcima sredinom naredne sedmice, a do tada vas citam i bodrim i pripremam se za start. Sretno svima![]()