Pa kako si je pripremila?anima prvotno napisa
Možeš dinstati tikvice sa njom, paprike, luk, malancan, poriluk. Možeš dodati vegete po želji, peršina...
Ali izaberi jedno do dva povrća, a začine po želji i koliko želiš. I nikako kecap, ima šećera. I ajvar isto.
Bljutavo je ako samo napraviš rižu. Kao kad imaš proljev pa onako praznu. Pa tko bi u tome uživao.
Podsjećam vas moj tata je u 90 dana UN skinuo 25 kg. I rižu je jeo sa povrćem napravljenu. Ono povrće kojemu je sastav pretežno voda i vlakna. Ovo koje sam nabrojala. Taj obrok vam može biti gozba, a ne da zapinje u grlu. Stavi si ljepo na tavu malo lukića, kad požuti dodaj rižu, podlivaj vodom polako da riža polako mekša, negdje na pola stavi povrće npr. papriku i tikvicu i polako podlivaj dok ti nije meko po želji. Posoli ili još bolje obogati vegetom i DOBAR TEK!!!