Citiraj anima prvotno napisa
jooj riža je bila tako bljutava, fuj, nisam mogla ni jesti, teško mi je
Pa kako si je pripremila?
Možeš dinstati tikvice sa njom, paprike, luk, malancan, poriluk. Možeš dodati vegete po želji, peršina...
Ali izaberi jedno do dva povrća, a začine po želji i koliko želiš. I nikako kecap, ima šećera. I ajvar isto.
Bljutavo je ako samo napraviš rižu. Kao kad imaš proljev pa onako praznu. Pa tko bi u tome uživao.
Podsjećam vas moj tata je u 90 dana UN skinuo 25 kg. I rižu je jeo sa povrćem napravljenu. Ono povrće kojemu je sastav pretežno voda i vlakna. Ovo koje sam nabrojala. Taj obrok vam može biti gozba, a ne da zapinje u grlu. Stavi si ljepo na tavu malo lukića, kad požuti dodaj rižu, podlivaj vodom polako da riža polako mekša, negdje na pola stavi povrće npr. papriku i tikvicu i polako podlivaj dok ti nije meko po želji. Posoli ili još bolje obogati vegetom i DOBAR TEK!!!