Stranica 4 od 12 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 552

Tema: UN dijeta, 15. dio

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ops ne 31.12. tada ću biti doma, nego 31.01. tako da imam vremena da mi balvani postanu nožice, a air bagovi, cikice. MM je to prvo pitao " a hoće ti ostati ove sise? ". Uvijek sam znala da je obični neodgojeni prasac.
    Jedino me muči tobolac, ali kad vidim moju malu srećicu znam da se isplatilo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

[quote="nenaa"]MM je to prvo pitao " a hoće ti ostati ove sise? ". Uvijek sam znala da je obični neodgojeni prasac.
    [:/quote]

Nemoj zavaravati čovjeka, neće ostati baš onakve.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Meni drago samo ako se smanje. Inače 5-ica, iza trudnoće nikako da se vrate u taj broj. Ali ja bi to smanjila. Boli kičma jako.
    A muško ko muško. On samo cice vidi. Ionako mi bez srama uvijek kaže da su sise bile prvo šta je na meni pogledao.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Meni drago samo ako se smanje. Inače 5-ica, iza trudnoće nikako da se vrate u taj broj. Ali ja bi to smanjila. Boli kičma jako.
    A muško ko muško. On samo cice vidi. Ionako mi bez srama uvijek kaže da su sise bile prvo šta je na meni pogledao.
    Haha. Jadan MM onda... nije imao kaj za ugledati nikad. A sad će još manje.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa
    Inače znam iz viđenoga da i ona voda od kiselog kupusa pomaže.
    a najviše pomaže za dobit sra.ku
    meni je to inače fino mljac, ali iz gorespomenutog razloga ne konzumiram.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Alnaturin sok od kupusa (iz DM-a) sam službeno proglasila idealnim poklonom za najgoreg neprijatelja.

KATASTROFA!!!!

p.s.Inače volim kupus.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

zaribala sam
    moram iz pocetka, cure na poslu castile jer su primljene za stalno :D

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

zaribala sam
    moram iz pocetka, cure na poslu castile jer su primljene za stalno :D

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja cu se totalno posvađat s ovim glupim vagama
    necu se vise niti vagat i gotovo.....

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj filip prvotno napisa
    ja cu se totalno posvađat s ovim glupim vagama
    necu se vise niti vagat i gotovo.....
    Šta je bilo?
    I zašto se svaki dan važeš. Zanima dali si skinula 10 dkg. Spremi vagu i vadi je svakih 8 dana min. I uvijek se važi na istoj vagi koju ćeš staviti na isto mj. Moja samo ako je premještam po kupaoni ne pokazuje isto. Pogotovo ona sa kazaljkom. Probaj se vagati na više mj. u kući pa ćeš vidjeti.
    I neeeeee se vagati svaki dan dok si na djeti.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mi imamo dvije ljekarne u gradu i kao te njihove vage pokazuju točno, a u svakoj imam različitu težinu i to je razlikau 2.5 kg.
    A najgore je jučer sam se prvi puta vagala u toj drugoj ljekarni, i hrpa ljudi, ja došla za neki recept i kao dok čekam da ja stanem, a kad vaga NA SAV GLAS: "82 kilograma, udio masti 28..."
    ZEMLJO OTVORI SE , a ja kao coolerski stala opet u red.
    Tamo me više neće vidjeti.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure, evo link za ideje za klopu: http://forumskiunrecepti.blogspot.co...oteinski%20dan

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ZHANG jednostavno

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

fata je fata, al dvaput je dvaput

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Kako ste cure? Ja odlično, otišla je 1,5kg, i dalje sam tu. Odlučila sam u nedjelju ručati sarmu i sve što ide uz to, a onda u ponedjeljak mi slijedi voćni dan, dat ću si oduška malo u nedjelju 8)

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure jeste još tu?

Kako prošao vikend? Ja sam ga preživila još uvijek bez kršenja. U subotu voćni dan, sa velikim krizama. Joj jedva sam to izdržala. Još sam kupila pekač kruha, ajme cijela kuća je mirisala. Jučer sam mesni izdržala bez problema, jedino kad L. dam dukatino, dolaze mi slike kako ću joj ga požderati ispred nosa dok me ona gleda. I to mi se je više puta desilo. Ali strah od njenih suza me vrati u realnost. Ali mislim da ću u jednom od sljedećih napada učiniti taj zločin.
    Do tada uživam u gladi.
    Danas 14 DAN! 3 KG sam lakša.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

super vam ide. :D
    ja mislim da se meni vaga pokvarila. kazaljka svaki dan pokazuje isto kila.
    šalim se, ja niti nisam na dijeti. 8)

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Meni je danas početak novog ciklusa, znači.
    Puno sporije sad mršavim. Neke pola kile od posljednji put kad sam se vagala.
    Izgleda da je sve to ipak bio prenizak unos kalorija i tijelo se naviklo na manje i sad ne mršavim. Ili sam nestrpljiva. Nema veze. Minimalno sam do 18.12 na UN, a onda ću dalje vidjeti.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja 3 dana stojim na istoj težini, a onda dan poslje voćnog vaganje i uvijek 1 manje. Ali mislim da ću i ja sada usporiti. Ali dok ja skinem 15 kg imam još barem 2.5 mj.
    Nisam ustvari odredila cilj nego da ću biti na dijeti dok ne dođem na moju kilažu koju si želim. Ali mislim da će mi trebati nekih pola god. Kako ću ja to!!!

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo i mene..stvarno sam muljala svaki dan
    ali globalno gledajući unosila sam manje kalorija /manje slatkoga/ i imam 1 kg manje - znam da je voda ali čovjeka veseli.Vikend mi je bio katastrofa -od količine slatkoga ...ali, moj kamenčić iz bubrega je konačno izašao van - a bolilo je pa sam se liječila slatkim..
    dakle, danas mi je bajram ništa od dijete , ali sutra sam na voćnom.

ja planiram malo duže biti na dijeti pa ću si dati 10-ak dana prilagodbe jer mi nagli prekid unošenja slatkiša uvijek teško padne i pokleknem kod prve tegle Nutele..

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja jucer usla u sve trapke,jedino ih sad još moram moc i zakopcat osjecam se ful lagano.....vec 2 tjedna nisam navecer jela....najkasnije 20 ..i to mi puno znaci.....

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas 16. dan
    rezultati 0 bodova
    istina ja griješim
    razdvajam namirnice
    i ne jedem slatko, čak mi, ovisniku, ne paše ni ona crna čokolada
    ali svaki 2. dan sam doma u 21 i dok nešto pojedem već je blizu 22
    i svaku noć pojedem 1 bananu
    ali opet da nije otišlo ništa :/
    nakon 7 dana mi je vaga pokazala 1 kg manje, ali se to vratilo, i ja sam na istom kao i prije 2 tjedna

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

a ja jučer...ubila se u sarmi, i slatkišima...
    otišlo 1 kg, ovaj tjedan se odričem slatkoga, jedenja iza 17,00 i općenito smanjen unos hrane, a idući tjedan idem opet na un, ovaj tjedan sam ujutro na poslu pa mi je teško na un, svakako vas pratim i obavezno se javim

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nisam na ovoj dijeti, ali sam Vam došla samo pružiti podršku i reći da je bolje i ovako malo zgriješiti, ali se truditi, nego ne činiti ništa.
    Moja mama fura dijetu sa jabukama koju je sama smislila, npr.ujutro kava, poslije 4 jabuke, ručak bilo kakav bez kruha, užina opet jabuke, večera nešto malo ili ništa.
    Imala je 94 kg kad je krenula, a sad ima 64. Ne sjećam se kroz koji period je sve to išlo dolje i kako, ali naočigled se smanjivala.
    Znači, volja+ustrajnost+nada+poticaj obitelji=lijepi rezultat.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    danas 16. dan
    rezultati 0 bodova
    istina ja griješim
    razdvajam namirnice
    i ne jedem slatko, čak mi, ovisniku, ne paše ni ona crna čokolada
    ali svaki 2. dan sam doma u 21 i dok nešto pojedem već je blizu 22
    i svaku noć pojedem 1 bananu
    ali opet da nije otišlo ništa :/
    nakon 7 dana mi je vaga pokazala 1 kg manje, ali se to vratilo, i ja sam na istom kao i prije 2 tjedna
    Baš mi je žao, i jednostavno ne mogu vjerovati. Kako si razdvajala namirnice, ne razumjem to. Puno njih ne zna da je izbor kombiniranj u UN- ki velik pa im bude monotono pa nakon 4-5 dana počnu brljati. Možeš itekako fino jesti na toj djeti samo treba znati šta i kako. Ja jedem i veće količine od zapisanih, ali stvarno ne kršim djetu niti sa noćnom čašom vode.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razdvajam po danima
    htjela sam reći da se tog osnovnog principa stvarno držim
    meso samo proteinski dan
    riža, kukuruz, grašak, grah.... škrobni....
    u voćni dan za ručak jedem sirovo povrće

znači grijeh mi je ta banana noću i jedenje iza 21

inače bi mi samo izbacivanje slatkog dalo rezultata, tako da mi ovo nikako nije jasno

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a70v, jesi možda pred mengu? onda kilaža zna porasti (odnosno da ti ne pada, iako si na dijeti)

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    razdvajam po danima
    htjela sam reći da se tog osnovnog principa stvarno držim
    meso samo proteinski dan
    riža, kukuruz, grašak, grah.... škrobni....
    u voćni dan za ručak jedem sirovo povrće

znači grijeh mi je ta banana noću i jedenje iza 21

inače bi mi samo izbacivanje slatkog dalo rezultata, tako da mi ovo nikako nije jasno
    Niti meni nije jasno.
    Jedino što ti je i Zhang rekla, možda si bila tih 16 dana pred mengu pa je onda imala. Stvarno tih 10-tak dana, 2-3 prije menge i 6-7 dok traje ja znam biti teža i do 3 kg. na vagi.

sanjas33 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

opet sam zaribala

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja sam ovaj vikend pretjerivala sa slatkisima,nije

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Htjela sam reci nije svaki dan Bajram
    Zelim da cestitam svima koji slave Bajram, Bajram serif mubarek olsun!
    Ja se pridruzujem sutra ili prekosutra sa UN dijetom, moram stati u kraj ovom prejedanju i debljanju. Jedva cekam :D

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ja se prijavljujem u ekipu. Danas 1. dan.
    Dorucak: 2 mandarine
    Rucak: 3 tvrdo kuhana jajeta bez zumanca i pola crne integrane kifle
    vecera: 2 jaja sa salatom (planirano)
    Do sada 1,5l vode.

Startala sam sa 81 kg, jutros na vagI
    Pokusat cu da se ne vagam bar dva ciklusa, da vidim kakvi su rezultati. Nakon koliko se vi vagate?

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

17 dan i ravnih 4 kg na vagi. Čak svi kažu da se i vidi. Jučer bem mu ... imala sam voćni dan i navečer sam smazala tri kuglice grandisima sa napolitankama i maslacem(mislim zašto to netko tko je na dijeti ima u frižideru). Nisam se jednostavno mogla kontrolirati. Ne znam šta mi je bilo. I taman kad sam izvadila kutiju da je dotučem do kraja, kao od Boga poslana mama zvoni na vrata. Brzo sam ga spremila i prljavu čašu gurnula u led da ne vidi. Zna da sam na dijeti pa me bilo sram. Kad je otišla već je bilo kasno. Jutros vidim 4. kg. okruglo. Danas mi je taj prokleti proteinski dan i sere mi se već od te dijete, ali još imam volju i znam da ako nešto promjenim da ću odustati. I zato guram nekako jedva dalje.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mamilica prvotno napisa
    Ja se prijavljujem u ekipu. Danas 1. dan.
    Dorucak: 2 mandarine
    Rucak: 3 tvrdo kuhana jajeta bez zumanca i pola crne integrane kifle
    vecera: 2 jaja sa salatom (planirano)
    Do sada 1,5l vode.

Startala sam sa 81 kg, jutros na vagI
    Pokusat cu da se ne vagam bar dva ciklusa, da vidim kakvi su rezultati. Nakon koliko se vi vagate?
    Zašto tako malo hrane? I zašto baš jaja i zašto pobogu bez žutanjka? I zašto samo pola fete toga nekog kruha?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Što se žumanjka tiče i ja ga također ne jedem.
    Bjelanjak je prepun proteina, a žumanjak masti (kolesterol) i to u nevjerojatnoj količini.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam na voćnom danu.
    Ništa mi se ne da.
    Moram nastaviti s teretanom.

Nisam ništa smršavila već više od 10 dana. Na istih 62,9 kg sam i ne mrdam.
    Ali nisam se držala dijete kao prvih ciklusa, tako da je to valjda zato.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Što se žumanjka tiče i ja ga također ne jedem.
    Bjelanjak je prepun proteina, a žumanjak masti (kolesterol) i to u nevjerojatnoj količini.
    Ma znam, ali nešto malo masti treba i pojesti. Čisto za ne pasti u nesvijest. Makar sam ja daleko od nesvijesti. Anita 62 kg??? Oh to sam imala kad sam se udavala. Ali opet ću. Hoću pa makar. Evo sada zovem mamu da ode bacit preostali sladoled u frižideru.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

A sta drugo mogu napraviti ujutru prije posla? Zutanjke ne volim, a veceras ih mogu i ispeci da nisu kuhana. Mada nije mi bilo lose, dugo nisam jela jaja. Supu nisam kupila, onu fini-mini da je ovdje mutim. To je razlog sto sam tako malo jela. Mogu iskreno reci da ne pamtitm kada sam zadnji put bila gladna. Valjda cu do vecere, u 19h ogladniti. Odlucila sam da se uobrocim, tako da mi dorucak bude u 9:30, rucak u 14 kada sam na poslu i vecera u 19h, taman da mogu nesto skuhati. I, obaveznih, 2l vode.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Imaš li vremena navečer si pripremiti većinu onoga za drugi dan. Ja se trudim kada stavim L. na spavanje da si sve spremim. Ako ikako možeš tako ćeš lakše. Znam da je teško raditi i držati se nekog programa.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nenaa na istom smo danu. Sta si sutra planirala, daj neku ideju.
    Anita-AZ sa koliko kg si pocela dijetu, i koji ti je dan po redu? Ja se nadam za mjesec dana da ce 7kg biti manje, bar sam jednom imala to iskustvo.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj tata ti je u tri mj. skinuo 25 kg. i evo drži se još na istom. Ja sam u 17 dana 4 kg. Ali ja ti imam sada 81, a krenula sam sa 85 kg. Cilj za početak 70. Na mojih 170 cm. nizine previše. Sutra riža sa tikvicama i lukom. NORMALNA feta kruha kojeg voliš, ja raženi, ali inače ja ti nisam baš kruh i sendvič tip. Pa mi je taj kruh više kazna. Uglavnom večeras ću si izdinstati tikvice i luk sa rižom. Jedeš tikvice? Ako ne jedeš dat ću ti nešto drugo. Imam puno recepata od tate. Od danas raspolavljam obroke. Imam jedan važan događaj na kraju prvog mj. i trebala bih stati u jednu kupljenu haljinu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mamilica prvotno napisa
    nenaa na istom smo danu. Sta si sutra planirala, daj neku ideju.
    Anita-AZ sa koliko kg si pocela dijetu, i koji ti je dan po redu? Ja se nadam za mjesec dana da ce 7kg biti manje, bar sam jednom imala to iskustvo.
    23. mi je dan, ali od prošlog tjedna žestoko zabušavam.
    Krenula sam sa 65,5 kg, a sad sam na 62,9.

Kad sam se apsolutno držala dijete prvih 10tak dana, tada je i otišlo ovo što je otišlo. Ali sam bila jako gladna. Skoro stalno.

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo , nakon 2 dana muljanja i pojedenih ostataka od Bajrama - danas krećem 1.dan
    Nisam se vagala jer me puca takav PMS - sva sam napuhnuta i inače imam po3 kg više pred mengu. Morala sam skinuti prsten jer mi smeta :/ , morat ću uvesti neku anti pms ishranu.
    nenaa, ovo je super. daješ mi kriilaaa!!

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Što si deblji po UN ćeš više smršaviti. Mršaviji ljudi na njoj manje i sporije mršave. Piše u knjizi o UN-u. I ako imaš puno viška kao npr. ja imat ćeš taj prvi brzi nagli pad, ako ste teži nekih 10 kila od takozvane idealne mršavit ćete polako i sporije. Tako da budete realne i ne očajavate.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

I naravno koliko prve kile 2-3 su voda, to padne brzo i lako, ali to nije mast i višak. Zato ako nakon te 2-3 kile počnete jesti kao da ste bile par mjeseci u logoru vratit ćete u tj. dana i vodu i dodati koju kilu i onda . To je famozni jo-jo efekt. Jer tijelo kad je na dijeti stvarno misli da je rat i nestašica i onda sve što dobije troši polako i racionalno topi rezerve, i treba mu oko 7-8 dana da pomisli da je u nekoj "elementarnoj nepogodi" i zato u tih 7-8 dana skinete 1-2 kg. brzo i lako, a nakon toga se sve uspori i tada je najgore odustati jer izgubljenu vodu unesenom hranom direkt nadopunjujete novom masti jer mozak misli da je Nestašica i sve pretvara u rezerve masti. Pa malo po malo i sa godinama smo sve deblji. jer tako par puta godišnje idemo po tjedan dva na dijetu i odustanemo.
    I na svakoj dijeti pa i na ovoj najgore je ne jesti ili smanjivati porcije. Jer što vi više gladujete mozak više naređuje da se i to malo skladišti i jako sporo troši i mršavit ćete puno sporije. I da ne spominjem vježbanje.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nenaa, ovo što si napisala je točno, samo u malo drugačijim omjerima i ovisno o restrikciji kalorija.

Znači - ako je restrikcija 500 kcal dnevno manje od vaših potreba - tijelo 4. dan ide u starvation mode.

Ako je restrikcija viša, ide ranije. Ako je manja, ide kasnije. Zato je poanta ipak što normalnije jesti i strpljivije mršaviti.

Trebalo bi svakog 4. dana jesti koliko nam treba. (cca 2100 kcal... ili 1900 kcal za one koje većinski sjede i malo se kreću).

ŠTo se moje 2,5 kile tiče, one nisu voda, već sam baš smršavila vidljivo s te dvije i drže se tjednima nakon.

Meni postaje besmisleno imati ove padove šećera i općenito se lošije osjećam, a nema rezultata. Ne znam što ću. Ali ipak, činjenica je da se više ne držim rigorozno pravila kao na početku.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

U pravu si. Ja sam opisala neko opće stanje iz knjiga, naravno da je svaki organizam drugačiji.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Sve sto nenaa kaze sam osjetila na vlastitoj kozi. Vrlo je tesko sa 80 kg izgubiti 18-25, mislim i da je nemoguce sa ovom dijetom. A sa 115 je moguce. Jednom sam izdrzala cijeli ciklus od 90 dana, u prvom mjesecu sam smrsala ravno 7 kg, u ostala dva mjeseca 3 kg, jednostavno vise nije moglo. Zato sam sada realna, znam da mogu 10 kg izgubiti uz pridrzavanje dijete. Nisam se vise vagala, vec sam u PMS tako da se nadam dobrom padu kg nakon dva ciklusa. Danas za dorucak, opet mandarine. Planiram rucati (naruciti) krompir,rizu i jos neki prilog koji bude u restoranu sa puno kupus salate, a veceras imam goste kojima pravim meso sa krompirom, pa cu se pocastiti tim krompirom. U sustini volim ovaj dan kada mogu uz ostalo povrce jesti i krompir i rizu.

Stranica 4 od 12 PrviPrvi ... 23456 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •