Svratila sam mahnuti i dati podršku

Ja za sada nisam na dijeti, nikakvoj, iako sam htjela ponovno na montija (sve mi se uskomešalo u životu pa nemam vremena ni misliti o kuhanju). O UN dijeti nemam blagog pojma jer jedino kaj sam čula je da jedan dan jedeš voće drugi dan meso treći piješ vodu i tak

Ljena sam guza za smišljanje i promišljanje, ali sam vježbačica.

Ono što meni skida svaki dan oko 200 - 300 g je ne doručak (ili puno manji, samo da zavara glad), nekoliko malih obroka na dan i ne klopanje iza 18 osim ako sam gladna jer je to znak da moram pojesti (ne onaj filing da bih sad baš nešto mljacnula nego normalna glad). Osim toga dojim sedmo-mjesečnu bebu i ne smijem gladovati.

Vježbam. Najbolje vježbanje za rastop masnoće je rano ujutro, na tašte, voda i c vitamin (još ako ubacite riblje ulje za topljenje celulita super ).
To je savjet mog trenera. Pred natjecanje, svako jutro na tašte dolazi u teretanu hodati (!) na traci. I da vidiš definicije, sami mišići, ništa sala. Mrak!

Jo-jo efekti su normalna stvar, super je Anita tamo negdje na 2. stranici objasnila. Samo se treba odviknuti (zauvijek) loših navika i usvojiti nove, pa neće biti povratka na staro.

Mene fura i moj novi avatar. Tako moje tijelo izgleda kad je normalno. I želim ga natrag. Pa me stalno podjseća i nije mi teško.

Anitić, možeš mi mejlati malo više o UN.ki, baš sam znatiželjna.

I da, cure, da znate, Anita izgleda jako dobro 8)