Ova teme je kao stvorena za mene....mislila sam da je nemoguća neka komplikacija nakon carskog ali sad nažalost znam da to nije tako.zbog moje visoke temperature,bebine tahikardije i neangažiranosti glavice završila sam na hitnom carskom.nakon trećeg dana dobila sam visoku temperaturu a pedalj iznad venerinog brežuljka nabreknut i zažaren zajedno sa strijama.Večer kasnije primjetila sam sukrvicu te pomislila da mi je pukla strijaa kad ono rana se počela otvarati.Da ne pišem dalje dobila sam celulitis odnosno upalu potrbušnice.Sva sreća da je ta tekućina našla put da izađe pa makar i kroz ranu jel je inače moglo doći do sepse a dalje ne želim razmišljati.Bila sam dva tjedna u izolaciji na infuziji,i dva puta dnevno na bolnim toaletama.Toalete su trajale još mjesec dana i možete si misliti kako je to kad ujutro i navečer trčiš u bolnicu a beba doma.Uzrok je bila bolnička bakterija i par mojih kila viška.Najgore od svega je što želim još djece a male su mi šanse za roditi prirodnim putem
Nadam se da neću nikoga uznemiriti svojim postom

a kad ono rana se počela otvarati.Da ne pišem dalje dobila sam celulitis odnosno upalu potrbušnice.Sva sreća da je ta tekućina našla put da izađe pa makar i kroz ranu jel je inače moglo doći do sepse a dalje ne želim razmišljati.Bila sam dva tjedna u izolaciji na infuziji,i dva puta dnevno na bolnim toaletama.Toalete su trajale još mjesec dana i možete si misliti kako je to kad ujutro i navečer trčiš u bolnicu a beba doma.Uzrok je bila bolnička bakterija i par mojih kila viška.Najgore od svega je što želim još djece a male su mi šanse za roditi prirodnim putem
Nadam se da neću nikoga uznemiriti svojim postom
Odgovori s citatom