Ova teme je kao stvorena za mene....mislila sam da je nemoguća neka komplikacija nakon carskog ali sad nažalost znam da to nije tako.zbog moje visoke temperature,bebine tahikardije i neangažiranosti glavice završila sam na hitnom carskom.nakon trećeg dana dobila sam visoku temperaturu a pedalj iznad venerinog brežuljka nabreknut i zažaren zajedno sa strijama.Večer kasnije primjetila sam sukrvicu te pomislila da mi je pukla strija a kad ono rana se počela otvarati.Da ne pišem dalje dobila sam celulitis odnosno upalu potrbušnice.Sva sreća da je ta tekućina našla put da izađe pa makar i kroz ranu jel je inače moglo doći do sepse a dalje ne želim razmišljati.Bila sam dva tjedna u izolaciji na infuziji,i dva puta dnevno na bolnim toaletama.Toalete su trajale još mjesec dana i možete si misliti kako je to kad ujutro i navečer trčiš u bolnicu a beba doma.Uzrok je bila bolnička bakterija i par mojih kila viška.Najgore od svega je što želim još djece a male su mi šanse za roditi prirodnim putem Nadam se da neću nikoga uznemiriti svojim postom