-
Minni….znaci ja imam dvorogu i imala septum 22mm i uklonili su mi koliko su mogli septuma, jos je ostalo mislim 8 mm ak sam ih dobro shvatila. Nista mi drugo nitko ne savjetuje….od operacija. Nego to je to sto se kao moglo napravit. E sad….zivi bili pa vidjeli. Receno mi je da mogu sad evo mj i pol nakon tog zahvata ic na drugu trudnocu tj pokusavati dalje (jer nam ne ide duze od god i pol). Ne znam jeste i vi dobivale takve smjernice? Tako u kratkom periodu nakon zahvata da mozete krenut s pokusavanjima?
-
Ja sam se prosli put morala cuvati 3 mjeseca.Sada sam isto sa njom pricala da mi je dugo to cekati dok me naruce i sve,pa mi je rekla da se ne cuvamo,ako zatrudnim necu na operaciju,ako ne zatrudnim do termina da cemo operisat.I bas sam pitala da li moze manje od 3 mjeseca,kao ne savjetuje se.Al ja ako odem na tu operaciju,cekat cu 2 menstruacije i u akciju.Bas cudno sto su ti savjetovali tako brzo.
-
Meni je ginekolog rekao da se mora cekati godina dana nakon zahvata da bi se islo na trudnocu. Kratak je to period nakon operacije za trudnocu. Ja se ne bih usudila, ali vi prosudite sami! U svakom slucaju sretno
-
Pa vjerujem da se mora cekati godina dana ako bas operises dvorogu maternici skroz.Al ovo sto recimo ja sada trebam raditi je histeroskopija to se uklanja pregrada sa nekom kamericom(nozem) ili kako se vec zove,u bolnici si 1 dan i kuci.Mislim da je skroz drugo ako bas rezu takvu maternicu,pa siju i ostalo,onda oporavak traje najmanje 6 mjeseci tako sam bar ja citala.
-
Ja isto moram raditi histeroskopiju imam 19 mm septum i meni rekli da se suzdrzim od trudnoce godinu dana, ali je ocito da svaki ginekolog ima svoje misljenje
-
Bas mi je to cudno,ne znam meni su rekli samo 3 mjeseca,i moj ginekolog i ostali u bolnici.To mi je bas dug period,meni ce ovo biti druga histeroskopija za godinu dana pa nisu tako rekli
-
E svasta! Gdjr se operirate? Ja imam curicu s poteskocama i jako tesko se mogu organizirati za operaciju! Meni je ginekolog u Splitu preporucio da idem u Zagteb na Sveti Duh. Davno sam obavila pregled i od tad nikako se skontati za operaciju. Ili mi je bolesna kcer ili ja!
-
Ja sam u Sloveniji,a inace sam iz Bosne i to mi niko u Bosni nije preporucio niti napomenio da mogu uraditi.Prosle godine kad sam bila ujutro sam rano bila u bolnici,oko 11 su me uzeli raditi a vec oko 2 mislim da sam bila kod kuce.Za mjesec sam isla na kontrolu,i rekla mi jos 2 mj da se cuvam i tjt.Sad evo imam pregled u 10tom mjesecu kod anesteziologa,pa cu vidjet kad ce mi dati termin za operaciju.Mada i sad pokusavam ostati trudna ali nesto ne ide.Ne znam dal je stvarno ta maternica toliki problem.U Bosni su mi rekli da je podjeljena ali da kao ima opet prostora.Ne znam ni sama,na internetu se tako malo pise o ovoj maternici i sta moze pomoci pri zacecu.Ja sam promjenila ishranu,pocela vjezbati,ostavila cigarete,pijem te pitamine ali izgleda sve je uzalud.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma