-
E svasta! Gdjr se operirate? Ja imam curicu s poteskocama i jako tesko se mogu organizirati za operaciju! Meni je ginekolog u Splitu preporucio da idem u Zagteb na Sveti Duh. Davno sam obavila pregled i od tad nikako se skontati za operaciju. Ili mi je bolesna kcer ili ja!
-
Ja sam u Sloveniji,a inace sam iz Bosne i to mi niko u Bosni nije preporucio niti napomenio da mogu uraditi.Prosle godine kad sam bila ujutro sam rano bila u bolnici,oko 11 su me uzeli raditi a vec oko 2 mislim da sam bila kod kuce.Za mjesec sam isla na kontrolu,i rekla mi jos 2 mj da se cuvam i tjt.Sad evo imam pregled u 10tom mjesecu kod anesteziologa,pa cu vidjet kad ce mi dati termin za operaciju.Mada i sad pokusavam ostati trudna ali nesto ne ide.Ne znam dal je stvarno ta maternica toliki problem.U Bosni su mi rekli da je podjeljena ali da kao ima opet prostora.Ne znam ni sama,na internetu se tako malo pise o ovoj maternici i sta moze pomoci pri zacecu.Ja sam promjenila ishranu,pocela vjezbati,ostavila cigarete,pijem te pitamine ali izgleda sve je uzalud.
-
Ne zna ni svaki doktor za ovu maternicu. Meni su krivu dijagnozu dali. Evo ja sam sad narucena na Sv. Duh i muz me razbija da ne idem pod anesteziju jer se on boji. Nije ni meni svejedno, ali bih htjela imati jos djece
-
Nadam se da cemo ostati ovako u kontaktu,zelim ti svu srecu da uspijes.Nase je da pokusamo i da se borimo,a Bog opet odredjuje kako ce bit.Ja sam rekla da necu vise ici,ali moram pokusat jos jednom.Ja evo imam 29 godina,i tako me je strah da se necu ostvariti kao majka,a silno to zelim.Polahko i psihicki padam,al trudim se.Pokusaj i ti nemas sta izgubiti,anestezija uopste nije strasna sam oporavak nije dug.Nemas sta izgubiti,ili ce bit isti ili bolje.Od srca ti zelim srecu da sve prodje kako treba.Javi kad ti je termin i kako je proslo.❣️
-
Hocu! Hvala ti puno! Budem sve javila i napisala ako Bog da samo da to prodje ok! Ma ja sam asmaticar pa se bojim, ali Boze moj zato postoje pretrage! Zelim i ja tebi svu srecu! Budemo se cule jos
-
Bit ce sve uredu,trebamo samo pozitivno razmisljat.Mene je anesteziolog pitao da li zelim da me uspavaju,ili ima neka sto ti valjda dadnu inekciju dole tako da nista ne osjetis,ali si budna.Pa malo se raspitaj ako je vec problem da te uspavaju.
-
Meni je ginekologica odmah rekla da ovo mora pod opcu da ne moze spinalna, al preupitam opet na pregledu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma