Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Septum???

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

Hocu! Hvala ti puno! Budem sve javila i napisala ako Bog da samo da to prodje ok! Ma ja sam asmaticar pa se bojim, ali Boze moj zato postoje pretrage! Zelim i ja tebi svu srecu! Budemo se cule jos

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Bit ce sve uredu,trebamo samo pozitivno razmisljat.Mene je anesteziolog pitao da li zelim da me uspavaju,ili ima neka sto ti valjda dadnu inekciju dole tako da nista ne osjetis,ali si budna.Pa malo se raspitaj ako je vec problem da te uspavaju.

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

Meni je ginekologica odmah rekla da ovo mora pod opcu da ne moze spinalna, al preupitam opet na pregledu

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Caooo,jesi li isla na operaciju?Ja sam isla anesteziologu od 4 do 8.11 ce biti operacija.Sada cekam bas me strah da nece uspjeti.Kakva je kod tebe situacija ?

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

Citiraj Minii prvotno napisa Vidi poruku
    Caooo,jesi li isla na operaciju?Ja sam isla anesteziologu od 4 do 8.11 ce biti operacija.Sada cekam bas me strah da nece uspjeti.Kakva je kod tebe situacija ?
    Puno sam kasljala i nisam mogla anesteziologu. Cekam sad sljedecu mjesecnicu i tako bi i ja trebala pocetkom 11 mj da me operiraju. Kaze doktorica da operacija traje 20 do 30 min! Pa cu nastojati da ne bi putovala tamo vamo da me odmah operiraju nakon anesteziologa

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Sretnoo,znaci mozda cemo zajedno.Javim ti ako prije odem kako je proslo,ja trebam dobiti sutra ili u cetvrtak

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

Jel ides na Sveti Duh?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •