Citiraj Minii prvotno napisa Vidi poruku
Jesi li isla? Ja sam evo u bolnici cekam,kaze ima pregrada 1cm,a rog se jedan vidi jedan ne.Jos mi je i rekao da imam PCOS pa ce me slat na neke daljnje pretrage i slikanje maternice.Neki novi doktor izgleda da bas zna,do sad mi to niko nije rekao.Pa navim kad sve prodje kako je bilo.Nadam se da je kos tebe sve uredu
Ej nisam isla u Zagreb kako mi je kcerki pocela dolaziti palijativna skrb koku vodi bivsi direktor Firula u Splitu on mi rekao zasto da idme u Zg kaf ima strucnjaka i u Splitu. Ja sam malo prema Splitu skepticna jer mi je prvo iskustvo lose, ali sam pristala. Danas sam isla na pregled doktor je rekao da imam dobre sanse da se dosta izreze. Naravno ne moze sve jer maternice moze da pukne prilikom operacije, ali on kaze da se moze svesti na minimum tako da ne smeta trudnoci. Ali smo se dogovorili tek iza 21.1.2025 kad mi prodje ta mjesecnica onda jer ce sad praznici. Kaze bude se 2 dana u bolnici, ali da se mozemo dogovoriti i da duze ostanem. Moram pulmologa obaviti radi astme i onda anesteziolog!