Želim ti svu srecu da to rijesis kako treba.Ja sam evo zavrsila sve sto se dalo uradit dalo je gin. mi je rekla da je to to i da ne trebam vise ici jer ne moze vise.Iskreno mislim da nisu sad skoro nista uradili jer mi nista nisu rekli,narucena sam na kontrolu 19.12.,pa cu vidjet sta ce mi reci za te hormone dal ce mi dat uputnicu,ovaj gin. u bolnici mi rekao kao da imam neki muski hormon i policisticne jajnike to mi do sada niko nije rekao pa trebam provjerit nadam se da ce mi dati uputnicu.Operacije je prosla super,nemam bolove,krvarila sam nesto malo 2-3 dana skori neprimjetno,sutra idem na poso.Ja sam planirala da pocnemo ponovo na bebi radit poslije druge menstruacije,inace kao treba 3 pa sad ne znam ni sama.Sve se ovo oduzilo,tako sam umorna i bojim se da nikad necu imati djete.Mislim da sam do sad uradila sve sto je bilo u mojoj moci.Svakako javi kako je proslo jel sve uredu,ulazit cu na forum da vidim.Voljela bih da ima vise zena koje bi sa nama podjelila pozitivna iskustva mozda bi nam bilo lakse.