Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 103 od 103

Tema: Septum???

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

U mene je cijelom duzinom. Ja sam rodila u 25tt i jedva dogurala do tog tjedana jer ginekolog nije vidio na uzv da imam tu pregradu. Ja sam citala da moze doci i do rupture maternice pa sam eto pomisila u sebi da sam jos dobro i prosla s obzirom da nisam znala da se dogadja! Zelim ti svu srecu. Ja sam u bolnici srela zenu koja je u Njemacoj rodila 2 djece iz totalne septum maternice. Cini mi se da je.rekla 35 tt ili 36 tt, ali je strogo mirovala i lezala na ljevom boku. Meni je djetete bilo u sirem dijelu maternice, a posteljica je otosla u drugi dio maternice i tu je nastao jos veci problem. Mozda bih i ja izgurala do kraja da je netko vidio septum i drzao me na intenzivnom nadzoru. Jer sam isto citala da znaju i to drzati u bolnici pod intenzivnim nadzorom. U svakom slucaju zelim to puno srece. Samo.pzitivno misli i budi optimisticna

Datum pristupanja
    Jul 2024

Početno

Hvala ti puno,bas si me utjesila.Zelim i ja tebi sve najbolje da nadjes rijesenje,jos se malo raspitaj sa nekim na koji nacin bi to mogla rijesit.Ponekad cu uci na ovaj forum ako bude kakve novosti pisi,jer vidim da se niko vise ne javlja u vezi ovakve maternice.Sve najbolje od srca

Datum pristupanja
    Nov 2023

Početno

Moze! Naravno! Cuvaj se i sretno!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •