-
kartonska ambalaza i kutije
kad se preselimo imat cemo hrpetinu kartona od namjestaja i kartonskih kutija.
muci me sto sa njima.
prvo cemo imati kutije od prenosenja stvari. za njih sam cvrsto odlucila da ih necu kupovati nego se nadam sakupiti ih od lokalnog ducana, a neke skupljam vec nekoliko godina bas za namjenu prenosenja stvari.
druga hrpetina kartona nastat ce od namjestaja koji se skoro sav novi. tako cemo imati kutije od namjestaja iz dnevne, blagavaone, spavace, djecjih soba, kupaona....
stvarno hrpa
e sad, najjednostavnije bi mi bilo sve to odnjet u neko reciklazno dvoriste i bok. ali ja bi ih voljela ponovno upotreijebiti.
kako?
- jedan dio cu spremiti za eventualno pakiranje kojecega i pospremanje i za igranje cura kada ce imati ideju da bi neku kucicu ili kuhinjicu ili ...
- ostat ce mi dosta 'plosnatih' kutija, povrsinom velikih i to si mislim nekako iskoristiti za napraviti vece (dublje) kutije za u ormare. al to jos ne znam kako. treba mi kroj ali vjerujem da cu ga i sama smisliti kad cu znat dimenzije.
ovdje bi mi dobro dosao kakav trik na sto je vazno paziti a da kutije ipak potraju. da se ne raspadnu, savinu pa izoblice
jel ima jos neko kakvu ideju za sto potrositi te kartone u kuci ili u manjem dvoristu
dvoumila sam se gdje staviti topic. tu ili na poZeleni. i dalje nisam sigurna
-
veliki plosnati - podloga za igranje na podu - mozes nacrtati i izraditi razlicite pejzaze - grad, prirodu, prasumu, svemir... ili jednostavno koristiti kad se igrate necim sto moze obojati, isprskati, polijepiti...
-
super ideja
znaci hrpa za cure:
ktije koje imaju potencijala za 3D igracke i kutije koje su bolje kao 2D.
ma spremila bi ja njih sve i cekala da dodju na red ali nemamo bas mjesta sve ih negdje skladistiti (spljostene normalno)
bas bi voljela imati za ono sto ostane neku namjenu.
vis bas mi je sinulo da bi mogla napraviti kantu za smece curama u sobi.
valjda ce mi i sinuti kako ali ziher ce biti sarena :D
-
eh da, i opcija prije reciklaznog dvorista je vrtic.
al ja bi ga svejedno voljela nekako prenamjeniti kod kuce
-
kupi certifix, samoljepljivi papir u boji i curicama možeš napraviti sve što poželiš
Prije pola sata sam kolegicama u vrtić odnijela hrpetinu kutija koje će one onda presvuči u certifix i od toga se čuda napravi
mi smo imali:
-kuhinju sa svim elementima, gornji i donji + perilice za suđe i veš + kuhalo
-frizerski salon
-doktorsku ordinaciju
bude fanstastično i zaista efektno
moj ti je savjet ako se odlučiš na to da certifix kupuješ u china shopovima jer su ti 19kn po 5m u roli a inaće je u slobodnoj prodaji 10kn/m
-
sto je to certifix?
odnosno vidim da pise da je samoljepljivi papir ali jel to neki posebni ili nesto uobicajeno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma