ide li netko kod njega? sister mi traži novog ginića
ide li netko kod njega? sister mi traži novog ginića
moja preporuka za njega je - IZBJEGAVATI AKO JE IKAKO MOGUĆE
bila sam kod njega 5 godina i skoro ostala nerazvijene maternice i bilo je pitanje da li će mi jajnici proraditi ikad......
a da ne pričam o usluzi spaljivanja ranice koju mi je nudio, a to naravno ne pokriva zdravstveno nego on ima svoj aparat i to se plaća neznam ni ja koliko da bi se na kraju ustanovilo(kod više drugih doktora) da ranica uopće ne postoji......
hmm...meni je frendica rekla za njega, jer se i ona planira k njemu prebacit, i da ga jako hvale.
ja sam inače išla u trudnoći privatniku, a od dr. Č. uzimala samo uputnice... no, kad sam rodila, pa se rana zakomplicirala, išla sam Č. jer nisam mogla sjest u auto i otići svom giniću... Dakle, tip je simpatičan, ok je na prvi pogled. Ali: liječio mi je gadnu infekciju premazima i rivanolom - rezultat: 4 tjedna nakon poroda još uvijek nisam mogla sjedit i curkalo mi je svašta - pa sam uspjela sjest i otić svom doktoru, dobila vaginalete (antibiotske) i za dva dana sam bila ko nova.
Uz to, čula sam kako razgovara s trudnicama - jako im preporuča sve i svakakve dodatke prehrani jer 'ovo će vam pomoći da vam dijete ne bude hiperaktivno', 'ovo je za bolji razvoj fetusa' i sl. Onak, jedno pet preparata, ispada ko da je meni dijete ne znam kakvo jer nisam uzimala sve to skupa.. To mi se nije svidjelo.
Ali čula sam da je dosta žena zadovoljno s njim, uvijek je paklena gužva.
da, činjenica je da je kod njega gužva jer je, dok sam ja išla kod njega, u suprotnoj smjeni radila totalna kokoš koja te pregledavala gore od bilo kakvog veterinara i vrijeđala je pacjentice, a kada je ona otišla, čolak je ostao sam na cijelo špansko.... neznam kakva je sad situacija u suprotnoj smjeni od čolaka, al ja više tam nogom ne bi kročila.
čim sam saznala da sam trudna, otišla sam tamo po karton i više me tam neće vidjeti.....
sad sam u runjaninovoj i zadovoljna sam
On je moj gin., ali nisam ti baš za preporuku. Bila sam i kod puno gorih, ali i kod boljih tako da....ako ništa drugo ne nađeš može proči. On voli jako puno pričati sa svojim pacijenticama, što je super i sve ti hoće objasniti, ali je za moj pojam preotvoren i jako puno starijih žena se žali kako on samo voli gledati mlade - ako me razumiješ, što zna biti jako neugodno.
Ja samo kod njega otišla silom prilike kad sam zatrudnila i vodio mi je cijelu trudnoću, a prije toga sam išla privatniku kojeg si više nažalost nisam mogla priuštiti. E sad dali ću ostati kod Čolaka, nisam 100%, ali mislim da hoću.
A gužva mu je strašna, ima oko 8000 pacijentica i jedini je gin.na cijelom Španskom i Malešnici. Sestra je toliko u gužvi, da od nje možeš izvući osmijeh samo nekom vrstom ulizivanja, poklona - što je meni koma. Ona mora tretirati sve jednako, a ne neku ženu bolje jer joj nosi bombonjere. No ona sad nije tema razgovora![]()
Ja sam htjela otvoriti karton kod njega dok sam živjela u Španskom, ali su mi onda doktorice i sestre iz tog Doma zdravlja (kod kojih sam bila na stažu) rekle nek nikako ne idem kod njega i preporučile mi dr.Busića u DZ Vrapče, jer sam htjela nekoga u blizini. Kod njega sam vodila prvu trudnoću i bio je OK.
Ima puno boljih, preskoci ga. Bila sam i ja godinama kod njega, dok sam zivjela u Spanskom i bila mlada i bedasta, pa se nisam znala postaviti.
ok, hvala.
ona si traži nekog oko Rudeša, Prečko, Voltino, Trešnjevka i tako ti kvartovi, pa ako ima ko za preporučit... hvala![]()
Ja sam isto kod njega i sluzio mi je samo za uputnice. Za to je bio OK. Inace je bez veze. Jedino je ok sto trudnice pregleda samo jednom na pocetku trudnoce i vise ne nego samo razgovara.
Ja sam isto kod dokotra Busića u Vrapču i super sam zadovoljna.
Kad sam ostala trudna prebacila sam karton od Busića kod Čolaka.
Čitam vaše komentare od Čolaka i sa većinom se ne slažem...jer sam ja baš zadovoljna s njime i nikad nisam imala nikakvih problema.
Ono što mene živcira jesu gužve kod njega, ali isto tako čekam oko 45 min kad odem privatno, npr. u Harni.
Što se njegove sestre tiče, laž je to da njenu ljubaznost moraš kupovati...jer nikad joj nisam donijela niti ijednu sitnicu i uvijek je bila ljubazna sa mnom. I čak kada bi je nazvala telef. čisto da je upitam za savjet, bila je susretljiva.
Čolak je meni bio koma, između ostalog govorio mi je nešto veoma inappropriate (da sam mu lijepa i sl, a meni neugodnooooooooo.....)
pobjegla sam od njega i sad sam kod dr. Kvaternik-Ledinski u Baštijanovoj, žena je odlična, vodila mi je trudnoću, svakome bih je preporučila!!!
Joj, nisam htjela ovo prva napisati, ali i ja sam slicno dozivjela od njega, prije dosta godina, kada sam jos bila curetakTami25 prvotno napisa
![]()
I kod mene bilo isto tako. Svašta si ti doktori dopuštaju!Deaedi prvotno napisa
Ja sam jednom bila i bio mi je korektan. Naručena sam za 12, mj i nakon čitanja vaših postova lovi me pomalo strah.
Inaće sam kod Busića i on mi je super a kod njega sam bila kad je mjenjao mog ginića za vrijeme godišnjeg.
Rekla sam nikad više![]()
Em sam kao trudnica pred porod redovito čekala po 2 sata samo da bi popričali..
Dao mi vaginalete bez pregleda iako sam inzistirala da me taj iscjedak prati kroz cijelu trudnoću i da mi je moj gin rekao da je normalan jer ga ne prati svrbež i sl..
Slao me da nosim 3 urino kulture na sv. duh iako je sve mogao vidjeti iz jedne jer sam bila samo prehlađena s povšenim crp.om..ma kao da ga nije bilo briga..ti imaš da slušaš i radiš kako on kaže..
Nikad više blizu njega..
Za raziku od njega Bušić je skroz realan i normalan i s njim se da sve dogovoriti.
nažalost, bojim se da dr. kvaternik ledinski više ne prima nove pacijentice, bila je popunjena kad sam se prije godinu dana interesirala...
ovi komentari koje ste doživile od dr. Č. su zbilja odvratni, tj. kak si to može dozvolit. mene je samo pitao (zaključio je po prezimenu) da jel su moji Hercegovci, pa kad sam rekla da nisu, izgledao je razočarano
![]()
Dr. Čolak nikad ne žuri, uzme si vremena koliko mu treba. Nisam kod njega vodila trudnoću jer smatram da mu je aparatura zastarjela, ali sam išla na UZV i pratila ovulacije. Nije me nikada uvrijedio, ni povrijedio, dapače bio je pun razumijevanja i savjeta. Sestra je super i izuzetno je ljubazna.
istina, Kvaternik Ledinski više ne prima nove pacijentice, bila sam pretprošli tjedan na pregledu nakon 2 i pol godi vidim da piše na vratima. :/
Ova nova doktorica u DZ Prečko je fenomenalna, mladja zenska, otvorena i strucna...ima u ordinaciji najnoviji UZV aparat...susretljiva i simpaticna...ma super![]()
potpisujem negativne komentare za dr.čolaka i pozitivne za dr. bokić u prečkom.jedino kaj je fakat koma gužva kod nje.