Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 83 od 83

Tema: Wii vs. PS

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nista pametnoga u tome nema, ako si nesto pametno trazila

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Mukica jesi li na kraju kupila?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mukica? Jesi ili nisi?
    Od onih koji već imaju Wii i prokužili su sve mogućnosti, molim pojašnjenje: Što je Photo Chanal i one duge kockice. I što znače one prazne kockice. Očito je predviđeno jako puno funkcija, ali mi nemamo pojma što s time. Koristimo Mii i Sport, a za drugo ne znamo kako.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel ima neki forum baš o tome? Ma sigurno ima. Ako netko zna, molim da mi objasni.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

e sad da sam strucnjak nisam , ali photo chanel ti vrti slike koje su na dvd-u ili na onoj sd kartici. a sve one slobodne kockice punis s igricama koje imas.
    a za forume malo prosurfaj evo sta imas na BUG forumu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste cule za wiitis

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...cle2057692.ece

TEN people a week in Britain are hospitalised from playing Wii games.

The growing toll has prompted NHS doctors to warn of the dangers.

Wii-itis sufferers usually have excruciating pain in the right shoulder or knee.

Wii-itis ... games can cause injury

Wii-itis ... games can
    cause injury

A rheumatology consultant said: “Most are admitted after playing the tennis and running games which involve sudden movements and violent tendon stretching.”

Dr Dev Mukerjee, of Broomfield Hospital, Chelmsford, Essex, said: “There has been a 100 per cent increase in patients complaining of Wii-itis.

“I’ve seen many patients aged between eight and 13 — and I’ve seen adults.

“It’s possible that Wii-itus may lead to rheumatism and arthritis in later life. Patients often have inflammation of the shoulder or wrist.”

Others have a ligament injury dubbed Wii-knee which some have blamed on the popular Wii-Fit game.

Dr Mukerjee said: “People who are double-jointed are most likely to suffer from Wii-knee — and in extreme cases the knee cap can be dislocated or can even pop out.”

Treatment includes cortisone injections and anti-inflammatory painkillers. Recovery takes up to three months.

Docs advise stretching exercises before play.

saznala sam da postoje igre na slicnu foru i za ps2, eye toy, i evo imam opasno macevanje sad u dnevnom boravku

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    saznala sam da postoje igre na slicnu foru i za ps2, eye toy, i evo imam opasno macevanje sad u dnevnom boravku
    koja je to igra možeš li molim te napisati

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma za bebice

kupili u algoritmu taj komplet, igra je za ps2, uz nju dobijes usb kameru koju stavis na tv, i mali pjenasti mac

kako smo je tek raspakirali, a vec trebao ici u kino, stigli su on i decki tek nekoliko prvih nivoa, mac ti je umjesto joysticka, s njim razbija neke tikve skacuci ko vitez pred teveom

rekla mi frendica koja mi je rekla za tu igru da ih ima dosta malih igrica na tu foru, ali u butizi kazu da je to staro, da im je samo ovo ostalo

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

je li to nešto ala ovoga
    http://www.crovortex.com/webshop/igr...3__Kamera.html
    iako mi se čini skupo :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Nov 2003

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hvala djeluje zanimljivo i za odraslu djecu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali u butizi kazu da je to staro, da im je samo ovo ostalo
    sad citam da je ovaj hero skroz nova igra, izasla tek pred mjesec dana
    a u profilu mi rekli da je to staro, da vise ne drze

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arwen prvotno napisa
    klikni na video, tamo bas vidis kako to izgleda na ekranu, da se veliki ne razocaraju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jeste cule za wiitis

Wii-itis sufferers usually have excruciating pain in the right shoulder or knee.

Wii-itis ... games can
    cause injury

A rheumatology consultant said: “Most are admitted after playing the tennis and running games which involve sudden movements and violent tendon stretching.”

Dr Dev Mukerjee, of Broomfield Hospital, Chelmsford, Essex, said: “There has been a 100 per cent increase in patients complaining of Wii-itis.

“It’s possible that Wii-itus may lead to rheumatism and arthritis in later life. Patients often have inflammation of the shoulder or wrist.”

Others have a ligament injury dubbed Wii-knee which some have blamed on the popular Wii-Fit game.

Dr Mukerjee said: “People who are double-jointed are most likely to suffer from Wii-knee — and in extreme cases the knee cap can be dislocated or can even pop out.”

Treatment includes cortisone injections and anti-inflammatory painkillers. Recovery takes up to three months.

Iz prve ruke mogu potvrditi da Wii-Fit igra je super ali se poslije 30 min vjezbanja oporavljas narednih sedam dana. Daklem ne da su mi se misici bili upalili nego sam mislila da cu krepati. Nisam bas u 0 kondiciji da bi se ovako sve upalilo.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Natasa30 prvotno napisa
    jeste cule za wiitis

Wii-itis ... games can
    cause injury

Iz prve ruke mogu potvrditi da Wii-Fit igra je super ali se poslije 30 min vjezbanja oporavljas narednih sedam dana. Daklem ne da su mi se misici bili upalili nego sam mislila da cu krepati. Nisam bas u 0 kondiciji da bi se ovako sve upalilo.
    ovaj "wiitis" možeš dobiti od bilo kakvog vježbanja, bila to igra ili ne.
    ja sam od wii fita imala lagani muskulfiber i to je to. koliko ćeš vježbati, koliko ćeš se "forsirati" ovisi o tebi, ako netko pretjera može ga sve živo boljeti, isto kao da je pretjerao u teretani ili na aerobiku.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

klikni na video, tamo bas vidis kako to izgleda na ekranu, da se veliki ne razocaraju
    ivka, koliko kuzim iz ovoga spota, kamera hvata samo mac - ne vidis sebe u ekranu? jel ostale eye toy igrice koja sam vidjela-igrala vidis sebe u ekranu i tako igras. ustvari ono sto me zanima (i zbog cega sam kupila Hero) je kamerica da se mogu igrati ostale eye toy igrice jer PS2 kamerica se vise ne moze kupiti posebno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj egemama prvotno napisa
    ivka, koliko kuzim iz ovoga spota, kamera hvata samo mac - ne vidis sebe u ekranu? jel ostale eye toy igrice koja sam vidjela-igrala vidis sebe u ekranu i tako igras. ustvari ono sto me zanima (i zbog cega sam kupila Hero) je kamerica da se mogu igrati ostale eye toy igrice jer PS2 kamerica se vise ne moze kupiti posebno.

kamera hvata sve, ali kad krene igra vidis samo mac
    prije toga imas i opciju slikanja jer si u igri vitez i onda te kamera pofotka u oklop, slatko

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jupiii!!! al cemo se igrati!

...a dodite ti i ivar na ovu nasu drugu eye toy

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj egemama prvotno napisa
    jupiii!!! al cemo se igrati!

...a dodite ti i ivar na ovu nasu drugu eye toy
    ...naravno nakon bozica 8)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je ovo na kraju ispao poklon za izvrstan uspjeh pa ga je dobio danas kad i knjizicu

doci cemo, bas bi bilo fora ovo igrati s dva maca
    i na nesto vecem teveu od naseg

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Zna li neko pošto je nintendo DS u Profilu?

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ima li novih iskustava? Zanima me Wii.Kako je s cijenama? Koliko dugo bude napeto klincima (i mamama)?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kuzim da biras izmedu Wii i PS al ne kuzim na koji PS mislis. Dvojka se nade vrlo povoljna, pirata za nju ima na svakom cosku (nisam ljubitelj ali dat 20 ili 200 ln za igru...hm...) Trojka nije puno skuplja od Wii-a, je u samom startu ali ti s njom dobijes sve, i joystick i igru i vise ti nis ne treba a dok za Wii kupis sve te dodatke dode te jos i skuplje. A ako imas malo vise novaca mozes i za PS kupit Move s kojim isto igras te igre di treba skakutat.
    PS3 moze na internet pa ak ti crkne komp dobro dode.
    Ne znam kako je na Wii al na PS3 mozes gledati filmove, skidati s neta, prebacivati stvari s USB-a.
    Ja da biram opet bi kupila PS3 jer sam Wii imala na posudbu i nakon 3 dana mi dosadio.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je wii već godina dana zanimljiv
    imamo samo tri dvd-a - ona dva osnovna sa sportovima i adventure tepih

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jučer sam išla provjeriti cijene, je da su te sve džidže za wii skupe, al mi se baš sviđa. Vidjet ćemo još. I taj adventure tepih mi se čini cool.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam s početkom škg odnijela PS u podrum.

Ne zato što bih djeci branila, nego zato jer smeta u sobi, a od početka srpnja ga nitko nije ni pogledao. Samo skuplja prašinu.... Igrali su možda 2-3 puta na početku ljetnih praznika, nakon toga smo ga na moru koristili kao dvd player (isto, igrice 0 bodova iako je bilo dostupno bez ikakvih ograničenja) pa sam to maknula.

I sad bih si odgrizla noge da sam dala veliku lovu (srećom, nisam, dobili ga za 1kn uz adsl).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam s početkom škg odnijela PS u podrum.

Ne zato što bih djeci branila, nego zato jer smeta u sobi, a od početka srpnja ga nitko nije ni pogledao. Samo skuplja prašinu.... Igrali su možda 2-3 puta na početku ljetnih praznika, nakon toga smo ga na moru koristili kao dvd player (isto, igrice 0 bodova iako je bilo dostupno bez ikakvih ograničenja) pa sam to maknula.

I sad bih si odgrizla noge da sam dala veliku lovu (srećom, nisam, dobili ga za 1kn uz adsl).
    tvoji su već veliki pa je možda to razlog
    a i bolje da se ne kače previše

moj mlađi je 2006. pa svaki dan želi dozu igrica
    a imam još jedno mlađe pa će se valjda isplatiti

nama je promašaj vtech konzola (isto za tisuću kuna, igrice po 200 ... ajme ...)
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 30.09.2011. at 14:23

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pa to i govorim - treba s mjerom trošit lovu na to jer se lako može dogoditi da djecu ne privlači (što je u biti dobro ).

Moji više cijene mp3/4 i mobitel ako baš hoće igrati u autu nego te konzole. Na računalu igraju i to ih u potpunosti zadovoljava (igraju samo vikendom, a radnim danom samo iznimno - npr. ako je tko bolestan pa ne ide u školu) jer ne stignu. Više ih zanima digitalna fotografija i kamera (starijeg) i glazba (mlađeg), što mi je drago. Da smo potrošili 1000 kn na neku konzolu, mislim da bi si odgrizla noge do sjedalice.

Dok su bili manji, imali su samo računalo i to je bilo taman dosta.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.09.2011. at 14:33

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slažem se
    moji pak ništa ne igraju na računalu

(no tata to nadoknadi i on voli tehniku i gadgete pa zato te stvari i dođu u kuću)

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se
    moji pak ništa ne igraju na računalu

(no tata to nadoknadi i on voli tehniku i gadgete pa zato te stvari i dođu u kuću)
    Ma da, tako to ide... Nekome je poticaj tata, nekom prijatelj, a nekoga to ne zanima. Onaj koga zanima naći će načina bez obzira na sve... Moj stariji je obožavatelj računala, ali njega ne zanima da tuče igricu nego kak se ona instalira. Zatim preuzima mlađi, koji obično ne zna sam instalirati, ali ima više strpljenja igrati. Bez brige, i mm voli igrice, ali pametne - trenutno je zajedno s djecom na Crusaderu, pa vode križarske ratove (tata je prevoditelj, a dečki ratuju).

Dodatak: mene igrice baš ne privlače, ali ako se usudim prigovoriti njima, dobijem po nosu zbog forumašenja...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 30.09.2011. at 22:25

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, na kraju se mi moramo poklopiti ušima

ovaj moj igra samo nogomet - nadam se da će YOSEPHK vidjeti ovaj post

YosephK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku

ovaj moj igra samo nogomet - nadam se da će YOSEPHK vidjeti ovaj post
    Vidim, don't worry. Eh, pa nije igranje na kompu isto što i pravi trening na zraku/u dvorani. Ovo drugo je ipak malo jača fizička aktivnost.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •