Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: bezglutenska dijeta

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno bezglutenska dijeta

cure, ima li ovdje netko na bezglutenskoj dijeti. po nalazu, alergija na gluten je tek malo iznad gornje granice, ali zbog visokog nalaza glijadinskih antitijela (čak 1210!?! - granična vrijednost je 100-120!!), liječnica sumnja na glutensku enteropatiju i preporučuje šestomjesečnu dijetu, pa ponavljanje nalaza.
    ima li netko iskustva u tome svemu i kakav korisni savjet?
    svaka pomoć je dobro došla!
    thnx!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

evo malo podižem u nadi da će se javiti netko sa sličnim problemima. danas smo dobili i potvrdu od gastroenterologa da se radi o celijakiji!?!?
    to je početni stadij tako da I hvala Bogu nema nikakvih posljedica, ali hitno počinjemo s dijetom.
    ja još uvijek vjerujem da će nestati kroz godinu, dvije i da će I biti ok!!
    iskustva? :?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj lidijast prvotno napisa
    evo malo podižem u nadi da će se javiti netko sa sličnim problemima. danas smo dobili i potvrdu od gastroenterologa da se radi o celijakiji!?!?
    to je početni stadij tako da I hvala Bogu nema nikakvih posljedica, ali hitno počinjemo s dijetom.
    ja još uvijek vjerujem da će nestati kroz godinu, dvije i da će I biti ok!!
    iskustva? :?
    Nemam izravno ali kćerkici moje sestrične su s njenih nepunih godinu dana dijagnosticirali celijakiju. Znam da im je u početku bilo teško naviknuti se na potpuno nov način ishrane ali svi su se naviknuli. Malena sad ima 5 godina i već sama zna što smije a što ne smije jesti i nema nikakvih problema. Držite se

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eh cao,

Kod nas je isto doktorica posumnjala na celijakiju, nalaz krvi neznam kakav je jer mi nije htjela pokazat(malo je luda doktorica) A biopsija tankog crijeva je radjena i danas sam uzela nalaz i pise "ENTERITIS". Kod nje mogu tek za 7 dana i sad me zanima ima li moje dijete celijakiju ili ne?

Zna li mi neko to rec??

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Lidijast a kako je vama potvrdjena dijagnoza, biopsijom ili?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Niko nezna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •