Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Prvo dijete bez problema, drugo - nikako..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Prvo dijete bez problema, drugo - nikako..

Da li vas ima takvih? Što vam se u međuvremenu promijenilo odnosno kakve su vam dijagnoze?
    Prvo dijete smo dobili doslovno iz prvog puta, kako smo ga poželjeli, tako je stigao. Drugo čekamo, tj. pokušavamo već dvije godine ali ne ide.
    Spremamo se uskoro na detaljnije pretrage jer na zadnjem pregledu (godišnjoj redovnoj kontroli) bilo je sve OK, papa i UZV pregled nije pokazao ništa problematično osim mikrocist. jajnika ali dr. to nije smatrao problemom dok je ciklus redovan. No, očigledno nešto nije u redu, ili sa mnom ili sa MM. Nešto se dakle, u odnosu na prvo začeće, očigledno promijenilo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kad je stariji imao 3 godine pomislili smo kako bi bilo zgodno da dobije bracu/seku.

I nikako, nikako, nikako.... sve dok ja nisam promijenila posao, MM također. U tom smo se trenutku riješili oboje dotad stresnih poslova, besparice... i uljuljkali u sigurnost mjesečnih primanja, povećanja slobodnog vremena, zbližavanja međusobnog i sa starijim djetetom...

I dogodilo se!

Dečki su nam 10,5 godina razlike.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

nisi jedina.
    znam ja nekoliko parova kojima je ista situacija kao i kod vas.
    jedan od slučajeva: prvo dite iz prve, a drugo nikako. nakon silnih pregleda kod muškarca ustanovljeno kako nema niti jednog živog spermija :?

kod mm-a i mene je malo drugačija situacija: svi nalazi, i moji i njegovi su bili odlični, besprijekorni, a na prvo dite smo čekali 2 godine. ista nam se situacija ponovila i s drugim (sad sam trudna). isto smo dvi godine pokušavali, a nalazi opet bili ok.
    i prvi i drugi put nam se dogodilo začeće u onom misecu (od jednog jedinog hmhmh....) kad sam rekla: ok, nešto ne štima, vrime je za detaljne pretrage pa šta bude. i kad sam tu sklopku okrenila u glavi isti misec sam ostala trudna. definitivno je kod mene sve bilo u glavi i neopuštenosti. a prevelika želja za trudnoćom mi niti malo nije pomagala. naprotiv, otegla je "proces" dvi godine.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nama čak i nije prošlo puno vremena, odnosno krenuli smo na drugo kad je M. imao cca 20 mj. tj. kad sam prestala dojiti.
    Sad sam sva u strahu da u meni u tom razdoblju nije izniklo nešto što dr. nije skužio ili da se nisu dogodile neke horm. promjene ili da MM-u nisu pokrepavali svi spermići... Stalno na to mislim i bojim se bilo kakvih detaljnih kopkanja po nama od strane liječnika.
    Što se tiče stresnog života i posla, moj definitivno nije stresan usudit ću se reći da me opušta i zabavlja . Ali s druge strane, MM je u stresu (i to više psih. nego fizičkom) konstantno na poslu.
    Lory, čestitam od srca.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

evo ti i mene,dvoje djece,obe iz prvog pokušaja,sad želimo treće i nikako......prošlo je tri mjeseca,još ćemo se malo strpiti,a onda na pretrage :?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    I ovo je lijepo pročitati. Baš daje nadu...
    I razbija moje proklete planove na koje sam zabrijala kako bi lijepo bilo imati djecu manje dobne razlike, blablablabla...Sad želim dijete bilo kad, samo da se dogodi...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa
    Citiraj Amalthea prvotno napisa
    I ovo je lijepo pročitati. Baš daje nadu... ...
    mojoj susidi su dijagnosticirali neplodnost nakon prvog diteta. i neplodnost je trajala punu 21 godinu. sad ima malenu od 3 godine. , a starija ćer pune 24.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara od prve, margita nikako pa nikako
    godinu dana smo grčevito forsirali, počeli već razmišljati o pretragama, potpomognutoj, ne znam čemu sve ne, ja bila u bedu, brinuli, plakali, živcirali se
    a začeli smo je tek kad smo poslali sve kvragu, spremili u špajzu tomplomjer za mjeriti bazalnu temperaturu, bacili čajeve od vrkute i macine trave, prestali jesti ananase ....
    prvi mjesec kako smo prestali o svemu tome razmišljati, margita nam se pridružila

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nama ni prvo nije doslo bas lako, a ovo drugo tek nece, pa nece ...ali doci ce , znam .

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Prvo dijete bez problema, tacno kada smo pozeljeli. Ali zato drugo smo pravili vise od 1,5 godine. Mjerili temperaturu, kupili neku spravicu za pokazivanje plodnih dana, seksali se svaki drugi dan. Uz to sam ja svaki mjesec kupovala testove i radila ih prije nego sto trebam dobiti mengu. I jedno veliko nista.
    Radili smo sve pretrage i sve super.
    Tek kada sam ja stala na loptu i pomirila se s tim da cu najvjerovatnije ostati na jednom djetetu, trudnoca mi se dogodila taj isti mjesec.
    Tako da je u mom slucaju psiha igrala najvecu ulogu.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad napišete da je "sve u redu", da li to znači da ste prošle sve detaljne pretrage (oboje!) ili ste samo bile na osnovnom pregledu prilikom redovne kontrole?
    Naime, to "sve u redu" sam čula i od svog liječnika nakon papa-testa i unutrašnjeg UZV-a (prije cca 1 g.). Dalje od toga ništa nisam radila. Nikad mi nitko nije vadio krv za eventualne pretrage hormona, na nikakve preglede za jajnike za koje čitam da cure idu, nisam išla, kao ni MM za svoju "ekipu".

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi se "trudimo" tri mjeseca sada :/
    i ne ide
    S. je isto došao od prve. mene brinu godine, sad imam 36, onda sam imala 33. i brinem se baš jako. uf.

drago mi je pročitati da je drugima išlo.
    Lory (kre, jelte )čestitam i tu

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT

Loryblue - ČESTITAM :D

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Loryblue čestitam! Baš me obradovala tvoja trudnoća.

Ja imam u bližoj okolini nekoliko ljudi sa sličnim iskustvom - prvo bez problema, drugo nikako pa nikako.
    Nekima je uspjelo drugo (pa i treće ) nekoliko godina kasnije, nekima još uvijek ne. Kako, zašto, tko bi znao.

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Ja sam od pregleda uradila briseve, uzv, hormone, uzv dojki, on spermiogram i sve ok. Jedino nisam isla na HSG.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam prvo napravila za 4 mj,sad je već prošlo 9mj pokušavanja za drugo i nikako pa nikako.trebala bi ovaj mj folikulometriju i sl...vidjet ćemo....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Barbi(napisa):
    Nekima je uspjelo drugo (pa i treće ) :D pa će i nama 8) [/img]

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja ja frendica nakon prvog drugo čekala sedam godina...
    Ali je onda 5-6 mjeseci nakon drugog, krenulo i treće...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi smo Mihovila iz trećeg pokušaja. Mjerila sam taj mjesec BBT i pogodili.

Na drugom radimo već par mjeseci i ništa. Ja sam od pretraga obavila papu, uzv i briseve, MM se sprema na spermiogram, a poslije me čekaju hormoni. Drugi ciklus mjerim BBT, gađamo O pa što bude.

U ovih posljednjih par mjeseci sam naučila o oplodnji i cijelom reprodukcijskom sustavu više nego što sam mislila da ću trebati znati. Pa mi se čini da što više znam da mi se teže događa. Pokušavamo se opustiti i ne misliti da pravimo bebu, ali nije to baš lako. Znam da ćemo uspjeti samo je pitanje vremena i pravog trenutka.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zapravo sam se javila da Loryblue čestitam :D , jer ne spadam u ovu grupu, upravo suprotno, mi smo na prvom duuugo radili, a drugo smo napravili maltene istog časa kad smo se odlučili. A za ono prvo vrijedi već ovdje ispričana priča: nikako pa nikako, pa sam onda sama sebi rekla kad se vratim s mora idem k svojoj gin nek me šalje na koje god pretrage treba, pa mi je onda gin bila na godišnjem, pa sam čekala da mi prođe menga da odem na pregled... kad ono menga nikako doć :D . Sve u svemu, zatrudnila sam niti dva mjeseca od kako sam digla ruke od pokušaja da zatrudnim.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Iako su nas upozorili da bi mogli malo čekati na začeće, Niku smo odmah napravili. Drugo dijete radimo od travnja... nadamo se uspjehu. Imala sam jednu trudnoću u lipnju ali se plod nije razvio. I otad ništa. Trudimo se i čekamo.

pupeta avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imamo sina 7 godina a na drugom radimo skoro dvije godine.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

čitam iskustva i svima koji su duže čekali na drugo je jedno zajedničko: onog trenutka kad su/smo digli ruke, seksali se zbog užitka a ne potomka/čice i pomirili se sa stanjem - dogodila se trudnoća. najčešće čak isti mjesec.
    znači, psiha je najvažniji čimbenik u cijelom procesu (naravno, ako nema nekih drugih problema).

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo prve dvije trudnoće ostvarili doslovno iz prve (prva trudnoća završila kao blighted ovum). Ne može mi nitko reći da su obje uspjele baš slučajno, jedna možda, ali dvije...?
    Drugo pokušavamo već 15 mjeseci i ništa. Jedino na što su me dr slali je HSG što se meni činilo najmanje vjerojatnim razlogom, obzirom na dvije nedavne trudnoće. Hormonske analize i briseve sam zahtijevala. Sve je bilo u redu osim prolaktina koji je u čak tri mjerenja bio 600 (gornja granica 530). Uz to sam primjetila promjene u ciklusu, izostanak plodne sluzi, i konačno su folikulometrijom utvrdili da uopće ne ovuliram. Pitala sam mnogo dr zašto je to tako, neću duljiti jer sam bila jako nezadovoljna sa odgovorima, nisu imali rješenja, a po njima prolaktin nije bio previsok. Konačno sam otišla u zg i dr je isprve rekla da nema potrebe od mene činiti neplodnu ženu, imam hiperprolaktinemiju: povišen prolaktin, prenizak estradiol treći dan ciklusa, iscjedak iz dojke i anovulaciju. Nije mogla vjerovati da mi to još nitko nije pravilno dijagnosticirao. Ne mora biti prolaktin nebu pod oblake da bi ometao ovulaciju. Sad čekam M i onda počinjem s bromergonom. Ne mogu vjerovati da sam izgubila godinu dana zbog liječnika koji su me uvjeravali da moj prolaktin ne smeta, a da su moje prve dvije trudnoće bile čista sretna slučajnost.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod mene sve skoro isto kao kod Lutonjice i Jovanimame. Toni od prve, a kad smo željeli drugo nikako. Napravila sve preglede i briseve, sve pet. Onda ginekologica na uzv optužila dugo dojenje. I baš smo se trudili, pili sve čajeve i sve drugo i onda nakon godinu i pol pokušaja trudnoća i šok i strava - missed ab. Nakon toga sam rekla, dobro Bog mi je dao Toni i s time se trebamo pomiriti. I ostala trudna s malcem tri mjeseca nakon spontanog.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

selena, a jesi li imala redovne menstruacije?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dijana, imala sam redovne menstruacije, tj. prije poroda bile su uvijek na 30 dana, a sad su šetale od 26 do 34 (ali većinu dr to nije zabrinjavalo jer da je normalno sve od 21 do 35). Ipak, ova dr. u zg mi je rekla da je ovo samo početak i da bi uz povišen prolaktin s vremenom sasvim izgubila menstruacije. Dakle, to što imam M ne znači da nemam hiperprolaktinemiju.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

selena, hvala.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Daniela smo dobili iz prve, a Manuela smo čekali 8 mj. I kod nas je bila psiha najveći problem jer osim toga što sam ja bila zabrijala da moram roditi prije nego da D.krene u školu, imali smo i jako tešku situaciju u obitelji. Moja šogorica je bila teško bolesna i to nas je sve izjedalo izunutra. Ona je umrla 03.07., a ja zatrudnila 08.07.
    Poskrivećki se nadam da će nam se 3. desiti

spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

za prvu trudnocu smo aktivno 'vježbali' ca 7-8mj, 2.T se desila nakon prvog pokusaja pola godine nakon poroda, s tim da sam dojila dan i noc svako dva sata..a treća nas neće. u akciji smo oko 1,5g, vec godinu ne dojim. u među vremenu utvrđena endometrioza, bio je začepljen jedan jajovod kojeg je gyn uspio napravit prohodnim, hormoni zbrčkani..mpo-vac predlaže ivf.
    zbunjola, još trebam sve kockice posložiti. sve je u zvijezdama.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    čitam iskustva i svima koji su duže čekali na drugo je jedno zajedničko: onog trenutka kad su/smo digli ruke, seksali se zbog užitka a ne potomka/čice i pomirili se sa stanjem - dogodila se trudnoća. najčešće čak isti mjesec.
    znači, psiha je najvažniji čimbenik u cijelom procesu (naravno, ako nema nekih drugih problema).
    i meni 2x tako, baš sam neki dan rekla dragom da uopće ne brinem da ćemo dobiti treće (mada se trudimo par mjeseci) jer smo i prvi i drugi puta uspjeli kad uopće nismo očekivali. 1. put smo se umorili od pokušavanja (2 g) i odlučili napraviti pauzu prije ozbiljnih pretraga, kad eto odmah slijedeći mjesec T, a drugi puta nakon ovog 1. iskustva sigurno nismo očekivali od prve, kad ono ne iz prvog nego iz nultog pokušaja

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo dobili naše drugo sunčeko nakon uspješno postavljene dijagnoze i terapije bromergonom (prije toga godinu dana pokušavanja). Obzirom da je prva trudnoća uspjela iz prve, nešto se nakon nje dogodilo što je poremetilo prolaktin i time i ovulaciju. Evo, moja šogorica je isto uspjela nakon 12 godina roditi drugo dijete isto s bromergonom (prvu su bebu dobili, a da ju nisu ni planirali).

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure sad kad vas čitam imam jedno pitanje za mame koje su imale problem s povišenim prolaktinom : kakve su vam bile menstruacije? ja sam prestala dojiti prije 6 mj i od ovog mjeseca radimo na bebi,vidjet ćemo koliko uspješno...ja još uvijek mogu istisnuti par kapi mlijeka. Mali je dojio pune 2 godine non stop...a meni su se ciklusi u zadnje vrijeme sa 30 dana produžili na 39 ... ima li to veze s prolaktinom i začećem???? to produženje ciklusa?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

haj drage forumašice....pripadam ovoj skupini....imamo sineka od tri i pol...i mi bi još bebača....ali nikako....koliko je vremenski tolerirajuće prije nego da se brinemo...ili da ne brinemo.....teško se ne opterećivati ali razmišljamo o tome stalno.....pa znate prije svake vještice...hoće-neće-neće-hoće.....pozdrav

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj buhtlač prvotno napisa Vidi poruku
    haj drage forumašice....pripadam ovoj skupini....imamo sineka od tri i pol...i mi bi još bebača....ali nikako....koliko je vremenski tolerirajuće prije nego da se brinemo...ili da ne brinemo.....teško se ne opterećivati ali razmišljamo o tome stalno.....pa znate prije svake vještice...hoće-neće-neće-hoće.....pozdrav
    Službeno: Možete čekati 12 mj ako si mlađa od 35, a 6 mj ako si starija od 35 prije nego krenete na pretrage
    Praksa često govori drugačije... Ima puno izuzetaka, iznanađenja...
    Sve je individualno. Plaše nas s tom 35. godinom, jer tada naglo padne plodnost, a znamo da neke žene bez
    problema i nakon te dobi začnu, a one mlađe mogu imati problema.
    Da rezimiram: ako ste inače reproduktivno zdravi možete neopterećeno ali ciljano isprobavati par mjeseci,
    a ako se s vremenom ništa ne desi lagano kreni na pretrage

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, i još dobijemo dvostruku sreću <3

TinaB avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

S prvom bebom nismo imali problema bila je ono "od prve". Sad pokušavamo 2 mjeseca i desilo se to da mi je danas 42 DC, ali ne zbog trudnoće nego zbog mikrocističnih jajnika - dijagnoza PCOS. Dobila sam Duphaston i nakon menge moram do ginića pa da vidimo što i kako dalje.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bok cure,evo da se i tu javim kao podrška onima koje se trude!
    I ja sam prije nešto manje od godinu dana čitala ovu temu,jer sam bila u istoj situaciji.
    Prvo i drugo bez problema-neplanirano,a treće-planirano,nikako i nikako.
    Šest mjeseci sam plakala kad sam dobila, tako da u jednoj maloj mjeri znam kako je curama koje se trude godinama na ovaj ili onaj način....
    Sedmi mjesec je bio dobitan, ne znam zašto i kako,trudni smo 13tj

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

buba klara, ovako nije stvar baš tako bezazlena kako neki kažu "Opusti se i doći će!" ako se radi o nekoj dijagnozi (TM također obavezno mora napraviti pretrage) treba je pokušati "popraviti".
    O pretragam i svemu ovome ćeš puno naći na forumu Potpomognuta oplodnja tamo su iskusne cure koje puno toga znaju. Ne kažem da se treba radit panika ali radi se zapravo o sekundarnoj neplodnosti. Ja osobno nisma tip koji bi sjedio doma prekriženih ruku i tako čekao godinama da se napokon nešto dogodi, ja bih dala sve od sebe da se beba dogodi što prije tako da ...to ovisi i o tebi...

U svakom slučaju ako te brine zašto još nema bebe za početak naprvite pretrgae i ti i tvoj M, možda se radi o nečem bezazlenom što možete brzo rješiti i tako vam olakšati put do bebice.

Mi smo L. čekali skoro 3 god i dobil ismo je prirodnim putem ali ne zato što smo se opustili nego zato što je MM popravio svoj spermiogram čajevima i nekim pripravcima, a drugo je došlo iz nultog pokušaja, još ne možemo vjerovati..

Sretno!!!~~~~~~~~ da vas što prije bude četvero.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i da detaljne pretrage se rade već nakon godinu dana pokušaja...ne znam kakav ti je ginekolog al malo mi je čudno da niste već prošli sve potrebne pretrage.

Laraa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

pozdrav svima,

kao i svi vi kod mene je prva trudnoća došla prvi mjesec kad smo bacili zaštitu, nismo mogli vjerovat.. danas sam ponosna mama 4-godišnjega sina...
    prije točno godinu dana odlučili smo da nema smisla radit veliku razliku i počeli smo razmišljat kako bi voljeli još jednu bebu, kao i prvi put odmah sam napravila osnovne pretrage, sve 5..
    prvih pola godine se nismo opterećivali jer smo razmišljali, napravili smo jedno dakle možemo napravitit i drugo... posljednjih nekoliko mjeseci me počela hvatat
    panika (znam da to nije dobro)
    Koristila sam Prima time trakice prošli mjesec, gađali plodni dan... opet ništa..
    Što dalje?!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Laraa, ne treba te hvatat panika. Sljedeće je da suprug napravi spermiogram jer jedno ne ide bez drugoga. To možete napraviti i privatno (Vili, IVF poliklinika) da se ne šokira bolničkim uvjetima pri davanju uzorka za spermiogram (to vrijedi samo za sojetljive dušice, takav je bio moj dragi ).

Pax avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nama već godina dana prošla kako smo pkrenuli na 2.bebu i ne ide..nismo u mogućnosti krenuti s nekim pretragama

Laraa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala Lili75, to nam je u planu... on smatra da ako je napravio jedno od prve da je onda sve ok! Kako je prošla godina dana svakako idem na pregled ponovno pa cu kad budem uvjerena da je sve ok sa moje strane nekako njega nagovoriti! Nego sto da kazem ginekologu koje pretrage da mi napravi kako bi bila 100% sigurna?! postoje li neke standardne ili ga moram posebno tražit?!

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pax, zašto niste u mogućnosti? novčano misliš?
    Jer sve te pretrage možeš raditi i u bolnici, istina da nije ugodno kao u privatnim klinikama ali glavni su rezultati zar ne

Pax avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

znam,ali moj soc ginekolog se baš neće s tim bakćati (kao već sam 1 rodila,pa ću i drugo-kreten),a za privatno nemam

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nama je trebalo preko 2 godine da dođemo do pišulinca iz mog potpisa.
    obavili sve pretrage i sve je bilo ok, osim relativno lošeg MM-ovog spermiograma.
    već smo prikupili svu dokumentaciju za MPO (falila nam je samo potvrda o obavljenom psih. savjetovanju) kad sam napokon ostala trudna

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo i nas na ovoj temi...nikako do drugog djeteta
    trudimo se vec mjesecima, ali nista

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Pax prvotno napisa Vidi poruku
    znam,ali moj soc ginekolog se baš neće s tim bakćati (kao već sam 1 rodila,pa ću i drugo-kreten),a za privatno nemam
    promijeni socijalnog, katastrofa nema pravo se tako ponašat.

kolimoli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

malo podižem temu, čisto da pokupim malo tuđih iskustava, znanja i možda se malo moralno dignem.

prvo dijete smo začeli u 1. ciklusu i to bez nekog predanog rada, dok drugo već radimo skoro pa dvije godine (cca. 20 mjeseci), nismo baš kao zečevi, ali poprilično se trudimo
    napravili smo neke pretrage (S-gram, hormone) i sve je uredu, trenutno koristim trakice, mjerim temperaturu, pijem vrkutu, bila sam i kod ginića 2 ciklusa na folikulometriji, imamo tempirane i ne tempirane odnose, ali od trudnoće ni T. Od pretraga mi još samo preostaje ispitivanje prohodnosti jajovoda i to je onda to.

Dosta žena na forumu je napisala da se T desila onda kada su odustale, ali je neznam odustati u pravom smislu te riječi, stalno se nadam, još niti jedan ciklus nije prošao, a da sam ja bila ravnodušna, još niti jednu M nisam dobila, a da mi je bilo svejedno.

Bilo bi super kada bi neke od vas sa sličnim iskustvom napisale kako ste to riješile, što se promijenilo, kako ste na kraju uspjele, dali ste uspjele ili ste se pomirile sa trenutnim stanjem??
    Ja znam da nešto moram promijeniti, ovako više nisam zadovoljna ili moram ostati T ili moram dići ruke i to ubrzo jer ću izgoriti!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •