Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: Prvo dijete bez problema, drugo - nikako..

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kolimoli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

malo podižem temu, čisto da pokupim malo tuđih iskustava, znanja i možda se malo moralno dignem.

prvo dijete smo začeli u 1. ciklusu i to bez nekog predanog rada, dok drugo već radimo skoro pa dvije godine (cca. 20 mjeseci), nismo baš kao zečevi, ali poprilično se trudimo
    napravili smo neke pretrage (S-gram, hormone) i sve je uredu, trenutno koristim trakice, mjerim temperaturu, pijem vrkutu, bila sam i kod ginića 2 ciklusa na folikulometriji, imamo tempirane i ne tempirane odnose, ali od trudnoće ni T. Od pretraga mi još samo preostaje ispitivanje prohodnosti jajovoda i to je onda to.

Dosta žena na forumu je napisala da se T desila onda kada su odustale, ali je neznam odustati u pravom smislu te riječi, stalno se nadam, još niti jedan ciklus nije prošao, a da sam ja bila ravnodušna, još niti jednu M nisam dobila, a da mi je bilo svejedno.

Bilo bi super kada bi neke od vas sa sličnim iskustvom napisale kako ste to riješile, što se promijenilo, kako ste na kraju uspjele, dali ste uspjele ili ste se pomirile sa trenutnim stanjem??
    Ja znam da nešto moram promijeniti, ovako više nisam zadovoljna ili moram ostati T ili moram dići ruke i to ubrzo jer ću izgoriti!!

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Evo i mene citam Rodu vec duze vrijeme. Nova sam, pa mi ne zamjerite ako napravim nekakve propuste.

Dobili smo D. prije 10 mjeseci, prilicno lako sam ostala u drugom stanju. Pokusavam ostati u drugom stanju bukvalno otkad je D. bilo 6 mjeseci, ali ne uspijevamo. Prestala sam da dojim kad je D. bilo 8, jednostavno je sam odbio.
    Pratim BT i plodne dane, imamo odnose i prilicno neoptereceno smo pristupili svemu tome. Medjutim, nista se ne desava.
    Dobila sam 7 cklusa poslije porodjaja, niti jedan nije bio na isti broj dana. Zadnji sam dobila na 25 dana!!!! Prije menstruacije sam se osjecala kao u klimaksu, povisena temperatura, preznojavanje, nervoza, bolovi u jajnicima, bolovi u ledjima.
    Bila sam kod dkotorice i predlozila je da sacekamo jos dva mjeseca, koliko se smatra da je zeni poterbno da se vrati u normalno stanje, ako se do tada ne smire ti napadi vrucine, radicu hormone stitne zlijezde.
    Molila bih vas za savjet, cisto da vidim kakva iskustva imate sa ovim hormonalnim promjenama u organizmu nakon porodjaja, i koliko je normalno da to vremenski uopste traje???

Hvala Vam unaprijed!!!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Čitajući vaše probleme vidim da nisam jedina u tome. kćer mi ima 7 godina, a ja nikako da ostanem opet trudna. pila sam već i klomifene i ništa. sve u svemu jako sam razočarana i bojim se da više neću imati djece...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •