Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: plašljivi bebe

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno plašljivi bebe

tražila sam u pretražniku, nisam našla... moj mali se relativno često jako uplaši nekog zvuka, pokreta - to u trenutcima kad mu se spava pa se skroz primirio i kao nešto razmišlja, a onda netko samo progovori, normalnim glasom: strese se i u dreku, sa suzama... ima li netko sličnih iskustava? kako da ga naviknem da se ne plaši tako?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

tako je i moj stariji dok je bio mali a moram reći da i ja nisam daleko, kad tonem u san i kad čujem i tihi zvuk,srce mi počne lupati ko luđakinji
    valda geni...

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

u stvari, da, zaboravila sam reći, kod mene to ime veze sa visokim tlakom

Livada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tako je bilo i sa mojim malenim kada je bio star koliko i tvoj. i kao sto kazes, obicno se to desavalo kada bi se primirio i poceo svoju "malu meditaciju". mi imamo psa, velikog psa - kada bi lajao dok je d. bio zaigran, nista mu nije smetalo. nije se uopste obazirao. ali, ako bi neko progovorio normalnim tonom dok on "meditira", odmah plac.

u nasem slucaju, jednostavno je to prerastao. kako je bio stariji, sve manje su ga smetali ti zvuci.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

da, da! roro se ne plasi kad cuje nasu cukicu da cici dok je budan i veseo, ali ako mu se "meditira", sto kazes, koma... bas tako, kao da meditira.
    mi nismo plasljivi u tom smislu, ali smo inace dosta tihi i mirni... mozda zato? nadam se da ce brzo proci, bas mi ga bude zao, ali se i brinem ako odraste u neko plasljivo dijete... :/

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

neće..isto tako se plašila moja A., jednom mi je pala padela u sudoper, ispustila sam je naglo jer je ručka bila vruća, ej, ona je dobila napadaj plača do plave boje, ukočila se skroz...užas, a nije ni blizu bila, skroz na drugoj strani kuhinje
    doduše, bila je plašljiva i povučena do tri godine starosti, a onda se odjednom probarabila i danas je već prava dipl. baraba

printemps avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

mikser, usisavč, ma obično rondanje suđem buuuuaaaaaaa
    nema takvog smajliča koji bi opisao to tuljenje
    Samo mu reci glasno ništa ništa mama lupa i velika pusa, malo škakljanja i smiri se!

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jan se bojao usisavaca.
    E onda sam ga jedan dan upalila i sjeli smo kraj njega pa sam prvo ja dirala sauger pa sam polozila njegovu rucicu, pa smo ga upalili i nije plakali. Dirali smo mekanu cijev, pa dugacku cijev pa smo ga malo gurali.
    Sad obavezno kad usisavam, on ide za mnom i za usisavacem i gura ga. Nema straha.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

:? ...evo i da ja prijavim svoju kikicu koja se uplasi cesto npr. kihanja, promjene boje glasa ( ovo zacudjeno gleda sa izrazom blagog uzasa ), rostanja sa posudjem, ma bilo cega iznenadnog tj. nepoznatog..., inace nije povucena beba nego bas onako aktivna i drustvena...
    ...zanima me...zbog cega je to....

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je čista suprotnost: kihanje, usisivač, suđe, nagli zvukovi... njega sve to neizmjerno veseli i počne umirat od smijeha.. i ako je vrijeme spavanju, nema šanse da zaspi

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja imam drugačiji problem.
    f ima 9 i pol mjeseci i u zadnje vrijeme se počeo bojati ljudi. bilo da mu se netko poznati ili nepoznati obrati sa smješkom on se sav stisne, privije uz mene i brizne u pravi plač. tako je počeo reagirati i na ljude koje viđamo svaki dan. nadam se da je samo faza

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

roro je sad uglavnom ok, ni ne znam kad je to prestalo, ali prestalo je. sad opet normalno kišemo, a ne u jastuke jedino sam još oprezna sa mačkom kod mame, ona je starija gospođa (15god.), pa jako glasno mijauče, možda jer slabije i čuje :? i nje se još plaši, baš se rasplače :/
    dixie, mislim da je to onaj normalni strah, kako li se zove... zovu to "fremdeln", strah od nepoznatih, s tim da ne moraju biti nepoznati, glavno da nisu mama i tata

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •